Jump to content

Shinobi

Потребители
  • Мнения

    81
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Shinobi

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Bulgaria
  • Любими сериали
    IRIS , Liar Game , Sorry i Love You
  • Любими филми
    Shinobi , Tekken , Death Note , Kaiji , The man from nowherre , I Saw The Devil , Old Man , Zen , Ninja ,

Contact Methods

  • Skype
    d2rk_3vil

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Shinobi's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

0

Обществена Репутация

  1. В автобус от софийския градски транспорт: - Моля, слезте от перфоратора, тука има и по възрастни от вас - и те трябва да седнат! - Ама ние тука сме трима!
  2. Много добра препоръка, но аз не съм нов в този тип филми и съм ги гледал пусто му. И The Devil е подобен, и него съм го гледал. Само не ми казвайте, че няма други.
  3. А на своя стар приятвл препоръчайте някой корейски сериал като cruel city . Нали разбирате, отмъщение, любов, кръв и така нататък.
  4. А това ниво 2B за начинаещи или за напреднали е?
  5. Да, "дала" явно не си чувала тази дума, ама няма нищо не само ти си виновна/ен. И да гледал съм ги и наистина не си струват времето, струва си от гледна точка на актьорския състав, който е усвоил някой друг долар. Не е нужно да цитираш мой коментар, които очевидно не ти харесва, като не ти харесва можеш да ми пишеш на лично съобщение, а не да превръщаш темата в чат. Ако искаш всички коментари да са под твое командване научи някой програмен език и си направи свой сайт с макро ботове, които постват постове по твое усмотрение. В темата съм изказал мнение за сериали, след това съм вметнал послепис съпътстващ се от тънки съвети + хумор, а от твоя страна получаваме "Бла, бла, бла", което би трябвало да подсказва на модераторите в този сайт, че тази тема е за раздел "бла, бла" и тогава вече ти даваме шанс за изявяване.
  6. Вие хубаво си постваите романтичните комедиики , ама тук не му е мястото. Темата трябваше да бъде в раздел "Други", подраздел "На Източния фронт". А по темата: Сериалите, които си дала по горе не струват, гледай някакъв екшън да се депресираш малко де...
  7. Аз само не мога да разбера как така субтитрите са за друг релийз? Филма който се прожектира би трябвало да е закупен ( а щом субтитрите са писани за друг релийз се съмняавм да е..) и субтитрите да са писани специално за него, иначе да се прожектира пиратска версия е нелегално.
  8. Остава да кажете името на киното, как изглежда сградата отвън и как се стига до нея с такси, обществен транспорт, личен втомобил, колело и пеша. Естествено и ако има някой синоптик от вас да подскаже времето дали ще е на наша страна и всичко става ток и жица.
  9. И Шиноби може да намине в това кино - стига да е поканен де. Остава някой да ми обясни къде точно се намира киното, как се казва, от коя врата по-точно се влиза, кой ще ме посрещне като вляза ( и ако има някой посрещач, то искам да знам предварително името му) и най важното дали ще ми хареса филма.
  10. За да останеш разбрана от новото поколение, което не чете Шекспир и други стари творение, трябва да използваш изрази от така нареченото "New age" или собствени размишления (освен, ако не пишеш за историята). Ако мислиш да се занимаваш с това, дори като аматьор не трябва да ползваш заучени фрази и размишления от други поети, а още повече от чуждестранните. За тях значението на стридата е едно, едно са написали, а нашите друго са превели. Не бива да попиваш размишленията на другите, пиши това което ти мислиш и желаеш. Надали някога си щяла да се сетиш за, че отворената стрида е светът, който чака да бъде хапнат.
  11. Ако не е гугъл никой нямаше да познае, ама големи жокери им даваш.
  12. Аз имам само един въпрос. Какво имаш в предвид като казваш " Сега той не е стрида, нито загадка"? Това ли? Или просто ползваш google translate?
  13. Южна Корея винаги е била "куче" на запада, и завинаги ще си остане. Там положението е абсолютно същото без никаква разлика както и в България. Нас ни е освободила Русия и до ден днешен сме им длъжни и българите им подръжават, дори учим езика им все едно сме някоя васална държава. (да не споменавам, че в никоя страна българския не се учи, освен ако не си платиш в някой частен център). Южна Корея я спасиха така омразните ви американци през 1950-1953 (The forgotten war). В Америка повечето звезди от киното и от музикалната сцена започнаха да си правят пластични операции, лифтинги и всякакви разпъвания и точно от там Южна Корея видя и започна да роботизира населението си. От една страна съм против всички да са с еднакви пластични операции, но ако ги нямаше? Боооже опази ни... Много грозно население, не знам но явно е имало някаква смеска между монголци и ескимоси. Няма какво да ги обвиняваме, ако не си правят пластични операции и мъжете не се гримират с очни линии, спирали, моливи, лакове, фон дьо тен, руж, боядисване на косите, маникюри, пудри и какви ли не още непонятни за мен неща, които всяка kpop звезда или звезда от киното е задължена да си слага от чисто човешки срам от държавите, в който ще си продават продукта. За Америка няма какво да говорим, те са свикнали да заплашват и да линчуват другите страни с цел да не израсходват собствените си ресурси за да имат за в бъдеще, а крадат ресурсите на другите невинни страни. Американските филмчета, с който ни заливат се опитват да ни втълпят в главата (вече са го сторили), че в Америка всичко е на 6, че те имат най добрите граждани, най милостивия президент, богати реколти, много пари, хубави жени,най добрите престъпници дори - но ни показват още по добри ченгета, който да ги заловят ... И това е напълно вярно, вече всички млади хора се ориентираха към Америка за да спечелят някой $ и да го заделят за да могат да се изхранват. Общо взето американците са използвачи живееики на гърба на целия свят като паразит, а Южна Корея просто се опитва да копира от тях, както целия свят прави ( с нищо не е по различна, освен че добавя от себе си някой положителни неща и някой отрицателни). Надали някой от вас щеше да забележи корейската музика ако всички звезди не си правиха пластични операций - а жените изглеждаха така: ...........................
  14. Между другото Full house е римейк на корейски сериал, така че все пак оставаш при нас "приятелче".
  15. Естествено, че гласувам за Южна Корея. Режисьорите се стараят да покажат на зрителите нещо качествено чрез своите размишления и го постигат. Естествено това не би било възможно, ако сценаристите не добавяха този тънък финес и предразполагане на зрителя в сценариите, като от самите тях зависи как ще изглеждат героите в очите на зрителите. Те постигат това, и затова продукцията им се радва на огромен интерес от интелигентни хора търсещи нещо качествено и поучително. Гледал съм около 40 японски филма и около 13-15 сериала и дръзвам да споделя, че самите актьори не могат да докарат актьорската си игра на ниво, в което сякаш няма цял екип камери около тях и режисьор, който цъка недоволно.В очите им е изписано как ги напушва на смях, в сцени, в които би трябвало да са сериозни. Съжалявам Ками, но ще се повторя и за пред другите. Почти всички японски продукции са правени на базата на сличайна манга. Ако се поразровите в интернет ще видите, че е пълно с манги, анимета, фен снимки и романи на тема - son and mom, sisterxbrother, fatherxdaughter и всякакви други иечита и извращения. Аз лично мисля, че те провалят своята продукция, точно защото копират от манга писана от такъв болен мозък. Мангата може и да не е на такава табу еротична тема, но болният мозък не мооже да се отклони от тези теми дори и да се опитва да прави романтични филми.. (Жена с M16 със супер лъсата пола, която и прозира и се бие срещу зомбита? И докато стреля с емката показват на забавен кадър как при всеки откат бюста и изкача от сутиена. Еми общо взето е това... А забравих да напиша, фотоапаратите и телефоните sony са им хубави, но не повече от на Samsung (за Canon не мога да споря).
×
×
  • Създай нов...