Jump to content

Dofin

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dofin

  1. Дотук гледах 3 серии и не съм впечатлен,но обикновено в корейските сериали първите серии са много тегави.
  2. Хубаво филмче като идея с този митологичен аспект,но като изпълнение слабичко.За мен Сузи прави много силна роля и си мисля,че я чака бляскава кариера-все пак е още много млада.Музиката също беше на добро ниво,макар че може още да се желае.
  3. Dofin

    Midas (2011)

    Аз изгледах първите четири серии и не съм особено впечатлен....Чанг Хьок играе на прилично ниво,но ми е много скучен на фона на образа си в "Chuno"...Дано по-натам сериала стане по-експресивен..
  4. няма зададен статус

  5. Dofin

    Azumi (2003)

    Определено хубав филм,макар че и аз го гледах отдавна и нямам спомен точно коя част ми е попаднала..И аз бях болен и го хванах тоя филм някъде по средата ..Та затова сега с удоволствие мисля да го гледам пак
  6. Вчера изгледах последната серия...Досега фаворити за исторически сериали ми бяха " Jumong" i "Hong Gil Dong",но "Ловците на роби" определено са едно ниво по нагоре...Изключително изпипан сюжет, сложни персонажи и много добре подбрани актьори за тях..За разлика от други сериали няма една така характерна на моменти мудност на действието...Тук сюжета беше динамичен.. Музиката.-.перфектна-сложил съм си клипчета на скайпа,за да си ги слушам..Това,което не ми хареса...за пореден път слаб финал...Не знам корейците защо не могат да направят един силен завършек..Точно, когато са вдигнали нависоко летвата и очакваш експлозия..получаваш лек пукот...Другия момент,който дразни в корейските сериали-героите си спасяват живота един на друг до безкрайност-тук тоя път почти липсваше и даже бях на път да кажа едно голямо браво, Според мен най-голямото достойнство на филма е сюжета и доста нетрадициония за корейски сериали подход на режисьора,който определено има на места невероятни попадения на ниво психологизъм..
  7. Dofin

    Представяне

    Здравейте и от мен. Казвам се Венцеслав,на 36 години,от Варна...От 3 години не мога да спра да гледам корейските сериали...откак се сблъсках с Хон Гил ДонгСериал,който и досега си остава за мен може би най-доброто,което съм гледал наред с "Jumong" и ..Slave Hunters..Предполагам,че в форума са регнати синардин и илиан1,както и други хора превеждащи сериали..Благодаря,че ви има...и че направихте възможно докосването до това невероятно кино и култура...
  8. Филма като цяло наистина не е нищо особено,но има няколко момента,заради които си заслужава да се гледа пак и пак..Моменти с оная така специфична корейска романтика,която няма да намериш никъде другаде..Финалната сцена например е невероятна..
×
×
  • Създай нов...