Jump to content

phoenix.bg

Потребители
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно phoenix.bg

phoenix.bg's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

2

Обществена Репутация

  1. phoenix.bg

    Seikaisuru Kado (2017)

    Смятате ли да преведете анимето? Повечето епизоди вече са излезли.
  2. Получавам това: 验证次数过多,请在1小时后重试 т.е. да опитам поне след час (сигурно съм пробвал поне 100-тина комбинации до момента). Ако с твоята наистина се получи, ще ти бъда длъжник
  3. Здравейте, имам проблем с регистрация към един китайски сайт Сайта извежда captcha код за верификация на китайски език и ми е трудно (да не кажа невъзможно) да го препиша в поленцето. Някой, ако има опит в писането на китайски, ще се радвам да ми помогне, като напише текста от картинката в отговор на тази тема. или обработена>
  4. В "Busen" се появява отново в ролята на шпионин, който от това: се преобразува във ... вече видяхте снимките по-назад в темата. Отново като шпионин, защото и в последния "Kamen Rider x Kamen Rider Wizard & Fourze - Movie War Ultimatum" вече пораснал играе шпионин на Интерпол:
  5. Много жалко наистина, аз също често го посещавах . Като подобен сайт, мога да ви насоча към ViKi.com. Преди известно време, преминаха към легален модел на стрийминг - сами излъчват видеото на сайта си, при това съвсем законно. Субтитрите се пишат от самите фенове - потребителите, а се срещат също и субтитри на български език !
  6. phoenix.bg

    PSY

    Честита нова година и от 4shared > http://blog.4shared.com/wp-content/uploads/2012/12/deer_8-5.swf
  7. Намерих откъде да се сдобием с 720p версията на сериала без никакви водни знаци, течащи реклами през екрана и подобни дразнители. Също така са налични и английски субтитри за версията. Ако има желаещи да се захванат с превода, искате ли да кача някъде всичките епизоди в този формат или да не се занимавам? Забравете, съзаклятниците от Stupid Sreams гледам са се захванали одеве с превода;
  8. Снимки на Park Ki Woong Тъкмо го изгледах. Определено може да се конкурира с "BoF" въпреки, че прилича повече на "You're Beautiful". Хронологичната линия започва балансирано, след първите няколко епизода вече драма и така до края, където по американски шаблон има HAPPY END.
  9. Всичките Райдъри, Сентай и т.н. японски супергерои, можете да теглите от със стандартно или HD качество. Всички епизоди, игрални филми и видеоклипове са със субтитри на английски. По-отдавнашните поредици се споделят от по-малко хора, защото повечето вече са ги гледали и се ориентират към следващите.
  10. OST към ООО и някои други райдърски поредици в flac формат >
  11. Някой от вас виждал ли е японец с такива трапчинки? Има усмивка за милиони
  12. В момента, системата за покани е изключена: Дали е временно, докато си увеличат капацитета за потребители, или за постоянно не се знае... sory mase
  13. Нов релийз на сериала Марс е качен ТУК; Можете да го добавите в първия пост на темата. Той е с DVDRip качество и английски субтитри. Ако някой се наеме да синхронизира нашия български превод за него, наистина ще се радвам много. Засега все отлагах да го гледам, докато не го открия с прилично качество!
  14. Мога да те уверя, че използвам тези услуги от около година и досега нямам никакви оплаквания. Ако се притесняваш за някой конкретен сайт, винаги можеш да провериш репутацията му или дори да го сканираш за вируси преди да го отвориш.
×
×
  • Създай нов...