Jump to content

mira71

Потребители
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mira71

  1. Луда съм по този мъж - великолепен актьор с уникално излъчване. Дано има български буквички за Bloodhounds, защото съм убедена че ще си заслужава гледането във всяка една секунда
  2. Мдааа ,чета, чета и си мисля - не е лошо да има и български буквички
  3. Сериалчето много ми хареса, беше ми забавно , а и героите бяха сладури. Имаше и весели , и тъжни сцени, но като цяло го изгледах на един дъх. За първи път виждам мъж с толкова тънки и дълги пръсти - визирам главния. Но не ви ли се струва , че има проблем с кутретата... да не е претърпял някакъв инцидент? Колкото пъти показваха ръцете му и погледът ми все там беше забит. Благодаря за превода, който както винаги беше бърз и качествен.
  4. благодаря на екипа за превода!
  5. Все още не мога да осъзная, защо тези кадърни момчета, не можаха да спечелят в нито едно от музикалните шоута? Че съм пристрастна - пристрастна съм, но по моето скромно мнение, на песента не й липсва нищо, за да е на първо място. Текста, музиката, хореографията, клипа - всичко е перфектно. Защо са изместени от момичета с пискливи гласове и имидж на ученички? Толкова ми е мъчно! И същевременно съм щастлива, виждайки как дават всичко от себе си, за да може феновете им да са щастливи. Обичам ги тези момчета!!!
  6. Най-накрая, момчетата напълно заслужават и още награди, освен тази... толкова са сърцати и всеотдайни, че изпълват сърцето ми с радост....
  7. Омо, омо, омо! Поразена съм... Отдавна чаках нещо весело и забавно и момчетата ми не ме разочароваха. Албума им зарежда с настроение, а на клипа Feel so good се смях от сърце. Големи са сладури всичките, единственото , което ме шокира са кичурите от блажна боя, по иначе красивата коса на Зело... защо само с него си правят експерименти не мога да разбера, дали защото е най-малък... Иначе от мене шестица за всичко - музика, визия, сценарий, настроение, хореография.
  8. Юзуру - това момче отвя конкуренцията на гран при финала.... глупости пиша - това момче нямаше конкуренция там... Изумяваше ме с всяко негово движение, с всяка негова мимика и жест, всичко в него трептеше под съпровода на прекрасната музика. От няколко години наблюдавам израстването му. Помня как ме болеше , когато падаше, как се свиваше сърцето ми при всеки негов скок, но още тогава потенциала личеше от километри. И сега той просто е номер 1. Гледам със затаен дъх всичките му изпълнения. Прекрасен! Но нека не забравяме и човека, който го издигна до тези висини - Браян Орсър. Той беше великолепен фигурист, а сега е и прекрасен треньор. Надявам се още дълго да ни радват с прекрасните си изпълнения на леда. Апропо - забравих да спомена, колко много се възхищавам на приятелството между Юзуру и Хави - толкова са сладки , когато са двамата.
  9. Нека най-накрая тези талантливи момчета спечелят някое от музикалните предавания. Напълно го заслужават. С всяка следваща песен израстват все повече и повече. Великолепни като изпълнители и артисти, всяко тяхно изпълнение е пропито с толкова много чувства, че могат да те разплачат или разсмеят. И, Мони, напълно съм съгласна с теб, концепцията с късите гащи вече не им подхожда, защото от изпълненията им лъха мъжественост и сексапил. Дано скоро се усетят стилистите им. Прекрасни са , обожавам ги, различавам гласа на всеки един и всеки глас ме зарежда с енергия. Напред и нагоре, момчета.
  10. mira71

    MYNAME

    благодаря, тогава редовно ще го следя
  11. mira71

    MYNAME

    моля за помощ, откъде мога да си изтегля последният им японски албум I.M.G. Много ми харесват песните и искам да си ги изтегля. Помогнете, моля. Даже в K2NBLOG го няма. Благодаря предварително.
  12. току-що изгледах първи епизод....Боже, Ji Sung /обожавам го този мъж :wub:/ изглежда страхотно с черен молив и като лошо момче... прекрасни първи впечатления, добра игра, добър сценарий / засега, надявам се и в следващите епизоди/. Отличен каст, влюбих се в Ji Sung и Hwang Jung Eum, като екранна двойка още в Secret и съм абсолютно убедена , че и тук няма да съм разочарована. Чакам с нетърпение следващите епизоди , дано да продължи все така.... между другото сцената с почукването на пръстите при смяната на самоличността, ме кара да настръхвам цялата... много е сладко
  13. така ли ми се струва или този сладур участва във финалната песен при откриването на 2-те младежки олимпийски игри в Нанджинг вчера?
  14. най-накрая тази прекрасна песен да си има видео, па макар и на японски... тази е една от любимите им песни, а те изглеждат токова сладко, че чак ми иде да ги схрускам...
  15. страхотна песен, цялата настръхнах докато я слушам, просто не ми се мисли какви ща са останалите песни от албума... чакам с такова нетърпениел как може да са такива сладури, много са готини и като визия , и като танци и като гласове, те са мои фаворити
  16. mira71

    C-Clown

    честно казано, песничката им е номер едно на лято 2014, поне за мен.... много свежа, много ритмична и... секси... определено ми харесва много повече от Justice
  17. mira71

    Highlight

    за пореден път номер едно - какъв по-хубав подарък за рождения ми ден от това любимата ми песен отново да е на върха
  18. mira71

    EXO

    Браво на Беки. Най-накрая да чуя , че имат време и за момичета, че то в най-хубавата си възраст, само работа, концерти, турнета, вече се бях отчаяла , че ще чуя нещо такова. Дано останалите момчета последват примера му. И дано всичко това не се окаже някакъв PR. Или както ние казваме, като се обичат младите, да се вземат
  19. mira71

    EXO

    Rie, как следи концерта им от интернет, и на мен много ми се иска, но не знам откъде , а и дали ще ги предават и трите или само първия! може ли да ми дадеш някаква информация. благодаря предварително по това което виждам от тук- от там, момчетата изглеждат много щастливи и най-важното много задружни, зрели. RiE, нямаш ли нещо на Бекчо, че много ми липсва.
  20. mira71

    EXO

    о, тази песен ми е любимата, когато я чух за първи път плаках много . Не можех да повярвам , че две момчета могат да съберат в себе си толкова много чувства и емоции. Изпълнението им беше толкова невероятно , че не можех да повярвам , че загубиха дуела. И до днес когато ми е тежко си пускам песента и изливам негативните емоции. двамата са невероятни.
  21. mira71

    EXO

    Rie, и на мен Беки ми е любимеца, много ми е легнало на сърцето това момче, има глас , визия, приказлив е /като мен/, въобще пръска чар и харизма навсякъде. Знам, че групата не може да съществува вечно. Вокали като Беки и Чен ще поискат самостоятелна кариера, другите момчета може да ги влече нещо друго в живота, но за тези две години през които са заедно, момчетата, поне според мен, станаха като братя. Затова и ще бъде тъжно , когато един ден се разделят като група, но ми се искаше да не става толкова скоро. Живота е непредсказуем и не знаем какво става в главите и душите на тези прекрасни момчета, затова им пожелавам успех в бъдеще, във всяко тяхно начинание. Иначе песните от последния мини албум не са никак лоши - 3 от 5 на първо слушане направо ме зарибиха, а останалите две, след 2-3-4 прочит, разбирай слушане, започваш неволно да си ги тананикаш. Това за мен не е никак зле.
  22. mira71

    EXO

    тъжна работа, толкова симпатични са ми, че чак не ми се вярваше, че може и при тях да има проблеми. Каквото и да стане, мотото вече е пропукано, а такива неща не се поправят лесно, обидата и горчивината остават задълго. само дето така и не разбрах какъв е проблема и каква е връзката на Беки с това, защото намирам само откъслечна информация, която не може да сглоби картината. Ако някой може да ми даде повече информация, ще съм много благодарна.
  23. mira71

    EXO

    Много съжалявам за трагедията, която сполетя южнокорейците. Рано или късно всичко ще излезе официално, толкова чакахме , ще почакаме още малко. А песента им наистина ми подейства като свръхдоза ЕХО, тананикам си я ден и нощ. Само дано на завръщането не са облечени с ризите от шоукейса, които са им с поне 3 размера по-големи. Иначе 10 за всичко: музика, текст и хореография. Момчетата както винаги бяха чаровни. Чакам с нетърпение официалното им завръщане.
×
×
  • Създай нов...