Jump to content

excape

Потребители
  • Мнения

    231
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

Мнения публикувано от excape

  1. @vivian, непременно го гледай, между 10 и 15 епизод става малко еднообрано,ученически живот, безгрижие. но в 15 те хваща за гърлото и не те пуска.

     

    Благодаря и за препоръката, бях отворила драма лист и точно този е първият подобен сериал, който се препоръчва за подобен :)

     

    @katomova, и азз така, не съм толкова по китайски, много изкуствено ми стоят повечето, но този определено не е от тези.

     

  2. Никакъв коментар за тази невероятна драма и тъй като не съм по писането, т.е. не съм добра в ревютата, ще пусна нещо на английски:

     

    Shining For One Thing is not your typical sugary youthful romance drama like To Fly With You or Our Secret. It has a bit of mystery with a dark undertone and melodramatic feel towards the second half of the drama. So, it reminds me of Crush in a way as it moves away from the conventional. It is good if you are sick of recycled plots of contract marriages, domineering CEOs, and the likes.

    However, Shining For One Thing is also kind of angsty and the melodrama means a few pieces of tissues may be needed for all the tears. “I like you” would be a romantic confession for other dramas but not this one. Personally, the sadness is not in the league of Go Ahead or One And Only which is much more of a tearjerker to me. Perhaps more matured viewers will not cry buckets over this one but I think it will definitely evoke pain for the younger ones who are into high school romances.

     
    Моля,ако някой е гледал подобен, да ми препоръча! Oчаква се и филм през 23 година. https://mydramalist.com/721379-shining-for-one-thing-the-movie
    • Мерси 1
  3. Чела съм Камисама, гледала съми филма, не се сетих за него докато гледах сериала, но определено първата игра ми даде привкус на японска манга от този жанр, но японски манги с такива игри...бол.

     

    П.С. Сериалът е супер, същият ден, който излезе, изгледах всички епизоди.

    • Харесвам 2
  4. На 16.09.2021 г. at 22:26, dido100 написа:

    Ако с това целиш да ни насърчиш-не стана.

    Мързеше ме да обяснявам,обикновено ме мързи да пиша във форума, има неясноти по самия сюжет, коитоевентуално ще се изяснят, но това не значи, че сериалът не е интересен.

  5. На мен ми харесва, въпреки бавното темпо, така почна и аджусито. Чакам с нетърпение 5-та серия, първа серия и на мен беше тегава, и продължава все така бавно, на моменти не схващам някои неща, надявам се да се доизяснят по-нататък. Ама пробвайте поне до втора серия, не го отписвайте.

    • Upvote 2
  6. Въпреки че не се занимавам с наказателно, мисля че доста добре се справят с обяснението на терминологията, като най ми харесва. че в отделни казуси обясняват евентуално под какъв състав следва да бъде подведено дадено деяние и после как съда е отсъдил. Играта на всички много ми харесва.

     

    • Upvote 2
  7. На 28.02.2021 г. at 9:33, Kaya написа:

    Изтървах нишката кой откъде идва, кой е от нястоящето, кой от бъдещето, кой е жив, кой не е... И знам, че е фантастика, ама действието уж се развива основно в нашето настояще , а гениалният мозък на главния

      Скрий съдържанието

    създаде апликация на телефона си в рамките на няма и минута. И от химия разбира, приготвя някакви самоделни оръжия с кока кола и битова газ от флаконче. Ама те физиците сигурно и това учат в университета.

    Не ми остава нищо друго, освен просто да гледам, без да мисля особено. Понеже съм от по-старата генерация, правя някаква аналогия между главния герой в този сериал и протагониста в един американски от преди повече от 30 години. Който е гледал "Макгайвър", да каже има ли същото усещане.

     

    И аз тотално се изгубих, кой от настояще, кой от бъдеще...

  8. Такъв тип сериали много харесвам, така че ще се гледа, И ДА Хи е направо неразузнаваема без грим, обаче милата много бой отнесе за два епизода, чак жал ми стана. Харесвам сцени с много бой, но това гонене два епизода и на мен ми дойде много.

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  9. Явно моите очи не са толкова детствени, ама явно от прекаленото четене на брутални манги, включително подобни, дори и тази съм я почвала, като добавим, че адски си харесвам корейските екшъни и трилъри, в които има голяма доза насилие, та на мен чак толкова кървав не ми се стори сериалът, но определено е много добър, и ще чакам с нетърпение втори сезон. А секс сцена има една, която буквално не и секс цена, показаха на оная с дебелите прасци /Не че основни японките не 90 % така) гърба и се качила на оня, нищо повече.

     

    Обаче максимално се изкефих,че показаха Шибуя, като знам, че лично съм се разхождала там 2019 май и беше невероятно :)

    • Upvote 1
  10. На 12.11.2020 г. at 13:43, dido100 написа:

    Абе, какво става тази есен? Всичкото куцо и сакато от Girls Generation е решило да се прави на актриси-то не остана сериал без да цъфне в него някоя от тях!

    Не ме интересува, щом участва Хуанг Джонг Мин, ми е достатъчно да гледам. 

    • Харесвам 1
  11. Не съм гледала Скай Касъл, май трябва да започна, защото този адски ми харесва, като си затварям очите за някои недомислици.

    ВИнаги съм чела коментарите ви относно такъв тип сериали и мислех, че все някога съм гледала такъв, но явно не съм. Чак с такива чудовищни родители, а оттам и децата им, не съм гледала, цялото общество им красиво отвън, а проядено отвътре.

  12. Цитат

     

    Преди 23 часа, jira написа:

     

    Off Topic
      Цитат

    Нямам търпение за следващия епизод. За съжаление не предвиждам добър край за бащата на Донг Джин. А Лий Хюк да го бяха гръмнали след като стъпи на мината.

     

  13. На 25.10.2020 г. at 9:46, Matrim написа:

    Много си права за идеалността без тръпка. Дано да греша и тепърва нещата да се променят, но блестящият сериал с лисугерите засега точно така ми действа. Обожавам приказките, актьорите са ми повече от любими, сюжетът се развива нормално, а на мен ми липсва лудостта и нетърпението, които ме обземат, гледайки много по-скромни продукции, но с "душа". Определям ефекта, като "да ти влезе под кожата", истории, които помниш и споменът за тях да те вълнува и след години.

    Мда, на мен също.

     

    Харесвам много сериали като Алис и лисунгерите, но някак ми вървят бавно, едва сега догледах последните три серии на Алис, а чакам с нетърпение Сърч и Кайрос, а от романтичните комедии, Старт ъп и Досоласол. 

    • Харесвам 1
  14. Преди 21 часа, jira написа:

    @excape Абсолютно, Мек :wub: не давам и аз да я пипат! 

      Скрий съдържанието

    Права си, че на онази от селото й е познато лицето на Донг Джин, но не съм сигурна тя как е свързана с баща му. :unsure: Може би е запозната със случая от 1997? При нейната мисия е починала жена, нали са били само жени в екипа. 

    Lee Hyuk застреля бащата на Донг Джин, за да не може той да каже истината.

     

    Off Topic

    Нали дадоха, че мъж умря, когато онази от селото беше на мисия, а не жена.

     

    • Мерси 1
  15. Off Topic

    Значи, и ако вторият кучо умре, спирам сериала :/ колкото и да ми харесва. Ще почина и аз.

    @jiraБащата на Донг не е ли починал, когато е бил с онази на мисия, затова и се струва позната физиономията?

     Много са сладки :wub:

    • Харесвам 1
×
×
  • Създай нов...