Jump to content

excape

Потребители
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

excape last won the day on June 5 2018

excape had the most liked content!

Community Reputation

219 мочи

1 Follower

About excape

 • Rank
  Пълководец

Recent Profile Visitors

634 profile views
 1. Мислех, че мистерията ще бъде по-голяма, но не... @dqvol4e131 и аз не схванах как намериха камерата.
 2. това ще си е добро, все пак Шин Ха Гюн не се снима току така в сериали.
 3. @chernata kotka, главният няма един лош сериал и филм, гледай, няма да съжаляваш.
 4. Со Джун и с прическата е добре, щом играта му е добра, а ОСТ-ът пък не е за изпускане
 5. И аз бих го взела с тази прическа, а сериалът би трябвало тази седмица да свърши.
 6. Кво му харесвате на този пуняк, сериалите са му еднакви, ролите също, не че съм догледала някой, ама не мога да повярвам, че този има 4 страници коментари, а Itaewon class едва крета.
 7. Ми предлагам ви да се прехвърлите на Itaweon class, верно и той си има недомислици, но рейтингът не случайно му е ударил тавана, а този го зарязах след първа серия.
 8. Ako ще да има милион коментари, не ми действа тоя човек некакси, не знам какво намират в него, но все пак любимката ми е тук, така че поне ще дам шанс на сериала. От друга страна пък съм не съм доглеждала сериали на мои любимци, щото сериалът с нищо не ме е грабнал. Така че ако струва сериала, стискам зъби и преглъщам Минчо.
 9. Вервате ли ми, че нищо не съм догледала на актьора, дано този сериал си струва
 10. Да ве, и две години наш Бини с едно и също долнище на анцунг... не вервам, па тя с една и съща рокля, много ме изкефи долнището и затва веднага го забелязах още първия път.
 11. Знаех си, че ще има реакция от @dido100 след този епизод A аз си мислех, че е момиче, което просто се прави на момче защо ги извъртяха така нещата. @Lawandula, като изключим коментара за трансджендъра, сериалът е супер, няма празна серия и много добре върви.
 12. Гледали сме я и очакваме още да я гледаме за в бъдеще. Малката е страхотна и ми пълни очите и ушите. Както каза ЛилиБини, другата и на мен ми е неприятна, и всъщност си мисля. че Ким Да Ми ще е главната, все пак нямат голяма разлика, къде са 7 години. БТВ, на Вещицата няма ли да има втора част?
 13. Да младолики са и макар двамата да не са от калибъра на техните предшественици, играта им никак не е лоша. Като цяло вторият сезон има атмосферата на предния сезон и онова, което ме накара да го гледам с удоволствие.
×
×
 • Create New...