Jump to content

excape

Потребители
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

excape last won the day on June 5 2018

excape had the most liked content!

Community Reputation

259 мочи

1 Follower

About excape

 • Rank
  Пълководец

Recent Profile Visitors

799 profile views
 1. Чела съм Камисама, гледала съми филма, не се сетих за него докато гледах сериала, но определено първата игра ми даде привкус на японска манга от този жанр, но японски манги с такива игри...бол. П.С. Сериалът е супер, същият ден, който излезе, изгледах всички епизоди.
 2. Мързеше ме да обяснявам,обикновено ме мързи да пиша във форума, има неясноти по самия сюжет, коитоевентуално ще се изяснят, но това не значи, че сериалът не е интересен.
 3. На мен ми харесва, въпреки бавното темпо, така почна и аджусито. Чакам с нетърпение 5-та серия, първа серия и на мен беше тегава, и продължава все така бавно, на моменти не схващам някои неща, надявам се да се доизяснят по-нататък. Ама пробвайте поне до втора серия, не го отписвайте.
 4. Баси, тази актриса продължава да ме дразни с гласа си ипоглед на застреляна.
 5. Въпреки че не се занимавам с наказателно, мисля че доста добре се справят с обяснението на терминологията, като най ми харесва. че в отделни казуси обясняват евентуално под какъв състав следва да бъде подведено дадено деяние и после как съда е отсъдил. Играта на всички много ми харесва.
 6. И аз тотално се изгубих, кой от настояще, кой от бъдеще...
 7. @Scarlet Heart, гледала съм го в един филм в един затвор, там беше бая разчупен, забравих името на филма, и в сериала по уебтун, психотрилъра и там се справи много добре.
 8. Такъв тип сериали много харесвам, така че ще се гледа, И ДА Хи е направо неразузнаваема без грим, обаче милата много бой отнесе за два епизода, чак жал ми стана. Харесвам сцени с много бой, но това гонене два епизода и на мен ми дойде много.
 9. Явно моите очи не са толкова детствени, ама явно от прекаленото четене на брутални манги, включително подобни, дори и тази съм я почвала, като добавим, че адски си харесвам корейските екшъни и трилъри, в които има голяма доза насилие, та на мен чак толкова кървав не ми се стори сериалът, но определено е много добър, и ще чакам с нетърпение втори сезон. А секс сцена има една, която буквално не и секс цена, показаха на оная с дебелите прасци /Не че основни японките не 90 % така) гърба и се качила на оня, нищо повече. Обаче максимално се изкефих,че показаха Шибуя, като знам, че лично
 10. Въпреки че главната не я харесвам, сериалът е доста приятен и си има едно темпо, което те кара да гледащ все повече и повече.
 11. Всъщност сериалчето е доста свежо и леко за гледане! Главната просто като гледащ, ти се иска да я схрускаш, но Eun Woo наистина трябва да започне да си подобрява играта.
 12. Многоми хареса, някои от ефектите също са добри, а и всяка серия си има някой момент, който те хваща за гърлото. Мангата е малко по-дарк. Не е толкова ужас след 1 епизод.
 13. Филмите от този тип, ме накараха да прогледам корейско.
 14. Не ме интересува, щом участва Хуанг Джонг Мин, ми е достатъчно да гледам.
×
×
 • Create New...