Jump to content

IvYoYo

Потребители
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 тофу

About IvYoYo

 • Rank
  Млад господар

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://ivyoandy.blogspot.com

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 1. Невероятен, красив, вдъхновяващ, носещ надежда.... Един от Филмите.
 2. Прекрасен филм.... невероятни деца! Не просто завръщане в детството, но и завръщане в онова топлото и човешкото, и чистосърдечното.... Много умел и много красив филм. Благодаря на всички, които са се потрудили, за да можем да го гледаме.
 3. Невероятна навързаност на събитията, страхотна игра в сюжета.... след един определен момент динамиката, разкриването на неизвестностите в случките и характерите на героите, напасването им, всичко води до истински купон Препоръчвам.
 4. Скандално очарователен, сладък и разкошен. Много красива история. Благодаря за темата и за превода.
 5. Много силен и много разчупен филм... Обичам Ким Ки Дук - рядко има хора с подобен мироглед и усещания на човешките чувства.... Не, всъщност те са уникати... Препоръчвам.
 6. Изключително ми хареса. Мисля си, че с този филм окончателно обикнах и двамата актьора, а Ким Ки Дук - него отдавна си обичам... Категорично препоръчвам.
 7. Филмът е красив. Емоционален и психологичен, освен еротичен... Субтитрите наистина са с дооооста грешки, а и несъвпадения с корейското значение. Ако на някого от преводаческия екип му се занимава с редакция, филмът ще спечели, а и ние.
 8. Симпатичен филм, без излишни думи, с говорещи мълчания - точно каквито ги обичам. Може би му трябваше една идейка още за да бъде наистина добър.
 9. В читанка.инфо открих доста книжки от Япония и Китай... Много полезно за ползващите електронни четци и прочие.
 10. И на мен картината с бездомния човек най-силно остана в съзнанието ми.... А според мен музата не ти изневерява, просто е вярна на себе си Има си свой живот и ритъм... Дерзайте.
 11. Хареса ми написаното, много образен език, добра подреденост на мислите... Единствено се отблъснах, когато стигнах до имената Имаш ли и други произведения?
 12. Много любопитно събитие. Ако съм в София по това време, непременно ще посетя.
 13. Много голям филм за мен. Филм на усещанията... Филм за Южна и Северна Корея (силно вълнуваща ме тематика)... Филм за необяснимата любов, когато дори и думи не са необходими... Филм за преплитане на трудни съдби, когато подробностите не са необходими. Голям, много голям плюс от мен и веднага отива в графа любими.
 14. Тъжен и хубав филм. Може да не е сред най-добрите и изящните, борих се и с някои шаблонни постановки, но определено оставя силна емоция след себе си. Благодаря ти, че го постна, d3Mn.
 15. The past made us who we are, the future will make us who we want to be.

×
×
 • Create New...