Jump to content

andi11

Потребители
 • Мнения

  1053
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  5

andi11 last won the day on Май 27

andi11 had the most liked content!

Форумна репутация

316 мочи

Относно andi11

 • Ранг
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Последни посетители

1621 профилни разглеждания
 1. andi11

  Имам покани за asiatorrents

  rohanec@abv.bg Мерси много.
 2. andi11

  Имам покани за asiatorrents

  На някой да му се намира една покана?
 3. If Paris Downcast Страна: Китай Също известен като: Ru Guo Ba Li Bu Kuai Le По новелата на: Bai Junhu – „Paris is Not in a Good Mood“ Година на излъчване: 2018 –Септември – 23 до 2018 – Ноември – 11 Време на излъчване: 20:00 Жанр: Романс, Мелодрама Канал: Mango TV Епизоди: 48 Режисьор: Zhang Bo Yu ( The Queen of SOP) Продуцент: Zhang Han Субтитри: Английски Участват: Zhang Han като Tong Zhuo Yao Adi Kan като Ruan Man Jun Lin Shen като Dai Jing Jie Zhang Ya Mei като Ye Jie Bai Li Ying като Lin Lu Yun Chang Kuo-Chu като Zhong Li Tao Резюме: Сериалът е по сюжет на едноименна книга, чиято авторка е участвала в написването на сценария и е присъствала по време на снимките. Ruan Man Jun (Adi Kan)е юрист. По молба на приятеля си помага на компанията му в кризисна ситуация. Неумишлено нарушава закона и попада в затвора. На следващия ден я пускат, но лиценза и за адвокат е анулиран, а приятелят и и съобщава, че ще се жени за друга. Решавайки да започне живота си на чисто, тя се устройва на работа в търговска компания. Там среща Tong Zhuo Yao (Zhang Han), който е решен да остане с нея завинаги и да и помага във всичко. Много сълзи се очертават от превютата, дано, дано да има някакъв превод. Свали
 4. andi11

  The Third Charm (2018)

  The Third Charm Страна: Южна Корея Епизоди: 16 Жанр: романтика, комедия Канал: JTBS Начало: 28 септември 2018 Време на излъчване: петък-събота 23:00ч Сценарист: Park Hee Kwon, Park Eun Young Режисьор: Ryo Min Soo Субтитри: Английски Участват" Seo Kang Joon като On Joon Young Esom като Lee Young Jae Yang Dong Geun като Lee Soo Jae Lee Yoon Ji като Baek Joo Ran Kim Yoon Hye като Min Se Eun Park Gyu Young като On Ri Won Lee Sang Yi като Hyun Sang Hyun Shin Do Hyun като Kim So Hee Oh Young Sil като Joon Young's mother Park Ji II като Joon Young's father Резюме: Романтична комедия, проследяваща взаимоотношенията между главната двойка в продължение на 12г. ( 0т 20 до 32). On Joon Young е човек, който внимателно планира всичко и никога не се отклонява от идеално планирания си график. Той е прилежен студент, не интересуващ се от мода, носещ семпли дрехи и очила. По време на сляпа среща се запознава с шумната и експресивна Lee Young Jae и двамата започват да се срещат. Lee Young Jae е почти пълна негова противоположност, когато става въпрос за личностни качества. Тя е спонтанна, емоционална и очарователно чистосърдечна. Имала е нелеко детство, тъй като двамата с брат и са отраснали без родители. Тя мечтае да забогатее, затова се отказва от следване в университет и и започва работа като асистент във фризьорски салон. Свали с английски субтитри Свали с български субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 5. andi11

  I'm Sorry Kang Nam Goo (2016)

  Сериозно ли съм ти спойлнала? Писах само на каква тематика ще е според мен сериала, дори не съм го почнала още, така че може и да греша. Резюмето, което прочетох беше също две-три изречения, само че малко по-обширни. Все едно да кажа, че в дадена драма става въпрос за убийство и разследването му и да кажеш, че е спойлер.
 6. andi11

  Търся...

  Трудно ще е да има някой, защото няма субтитри, и аз го заглеждах тези дни, но не намерих налични.
 7. andi11

  Marry Me Now? (2018)

  Страхотна семейна драма, всеки един от героите сам по себе си е интересен, а също и взаимоотношенията между тях. Всеки епизод свършва по много интригуващ начин и нямам търпение да започна следващия. Добре, че изчаках да свърши, бях изгледала 7-8 еп., но реших, че за толкова дълга драма по-добре ще е да я гледам когато е излъчена. На чии образ най-много симпатизирам, ами на всички, почти, с изключение на изявените злодеи. Lee Mi Yeon е много колоритна личност, забавна, добронамерена, романтична, сантиментална, като че ли останала непроменена от богатството, в което се е сдобила. Синът и ( много симпатичен е актьора) все още не съм наясно обича ли мащехата си наистина или само се стреми да наследи богатството и и да елиминира всичките и ухажори. Малко странна птица е, и той, привидно - типичният разглезен и високомерен богат наследник, но на моменти си личи, че всъщност е нещастна , самотна и страдаща душа. Забавни са дразгите му с бъдещия му доведен брат. На 21 еп. съм и очаквам с интерес да видя с кого ще го сватосат. Все си мислех, че ще е с най-малката дъщеря на обущаря, тъкмо да и се сбъдне мечтата за охолен живот, но може и друга кандидатка да се появи. Da Yeon, бившата дебеланка от гимназията също ми е много симпатична, миловидна, срамежлива, уважителна към по-възрастните, абсолютната мечта за всяка една корейска свекърва. Много е очарователна и се надявам всичко между нея и ученическата и любов да е наред и да са щастливи заедно. Другите са ясни, двете по-големи дъщери на обущаря ме радват със смелостта си, макар и Yoo Ha да беше малко плаха с началото, имам някакво предчувствие, че бащата на дъщеря и може да се окаже доктора, но ще видим.
 8. andi11

  I'm Sorry Kang Nam Goo (2016)

  Интересна комбинация от герои. Прочетох и резюмето при рускините, явно става въпрос за предадена любов и отмъщение. Преди време гледах подобен многосериен, който много ми хареса, дори му пуснах тема във форума, но сега не си спомням заглавието. Ще го погледна, харесвам корейските многосерийни драми, само да свърша Marry me now , тъкмо се чудех след него какво да започна. Ето и линк за онлайн с англ суб.
 9. andi11

  KNK

  Какво им става на тези айдъли, панически разтройства, самоубийства нещо зачестиха.
 10. andi11

  My ID Is Gangnam Beauty (2018)

  самия термин не мога да дам точен превод, но обяснението му- термин в наказателното право, за обозначение на действията на извършителя на престъпления,несъгласувани със съучастниците и носещи след себе си последствия, настъпването на които не е договорено?? последната дума не знам по смисъл дали е най-точно. И все пак е само любителски превода, ми, дано някой по на ти с руския даде по-ясен превод. И без друго и така преведно ми се струва без смисъл.
 11. andi11

  My ID Is Gangnam Beauty (2018)

  дай го,де, ще се понапънем тука
 12. andi11

  My ID Is Gangnam Beauty (2018)

  И двете неща обсъждаме, и реала и сериала.
 13. andi11

  My ID Is Gangnam Beauty (2018)

  А, хубаво тогава,щото с такова впечатление останах, че може и да не може Ние сме тези, които са на друго мнение. Между другото вчера обсъждахме младежа и установихме( след като сме видяли негови снимки от още по-младежките му години), че красотата му е естествена, сега, може и да има някакви корекции, все пак не може да сме 100% сигурни, но и да има са съвсем минимални.
 14. andi11

  My ID Is Gangnam Beauty (2018)

  Извинявай, може ли за нас да не е?
 15. andi11

  My ID Is Gangnam Beauty (2018)

  Май нещо различно сме гледали си теб, Дидо. Не е била безволева и безхарактерна преди, още когато беше по-малка и пълна, и онези момченца и се подиграваха, тя им отвърна, не по най-подходящия начин, но ги ступа набързо. По-късно, когато вече беше драстично отслабнала, за което също се иска много воля, постоянство и усилия и беше решила, че подигравките са вече зад гърба и отново прояви смелост и призна на момчето, което харесваше за чувствата си, но точно неговата реакция и думито ми бяха тези, които пречупиха смелостта и. И прозвището, с което я наричаха съучениците и беше ужасно.
×