Jump to content

andi11

Потребители
 • Posts

  1,134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

andi11 last won the day on June 27 2019

andi11 had the most liked content!

3 Followers

About andi11

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,558 profile views

andi11's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

488

Reputation

 1. Изгледах два епизода-много вяло представяне засега, но ще продължа с останалите, може да ме опровергаят.
 2. И руските суб са бавят. Все още няма за 8 и 9. Все проверявам ли, проверявам.
 3. Връщам си думите назад, нещата се поизясниха и историята стана още по-интересна и забавна. Лошото е, че руските суб са само до 7 еп, англ пък съвсем в началото. При muse преди имаше свободен достъп до сума ти лакорни, даже гледах един при тях. Много кофти се е случило, както разбирам от по-горните постове, сега няма достъп до нищо. Ще чакам рускините да преведат, първо да се излъчи, ех, дълга работа се очертава. Иначе историята ми напомня на Палавата целувка, но във вариант женени.
 4. 4-5 еп на мен са ми много тегави, дано приключи хакерската история, че не се трае, даже пети не го догледах. В дораматв са с руски суб до 9 еп вкл., предполагам толкова са излъчените.
 5. ОсвенNewYear гей в реала е и Earth от LBC,ето този, много ми е антипатичен. Изгледах осемте еп от 2gether. Приятна история, добре поднесена, обаче красавеца, дето играе Сарават никак не му се отдава актьорството, другичикия, на който му била първа роля доста по-добре се справя от него Както и очаквах от този сериал, нищо кой знае какво не предложиха, освен голи разговори, но заради симпатичните момчета се преглъща. Сега ще видя и този, който коментирате En of love.
 6. Аз следа Why R U - ужасни диалози, написани от малоумен като за малоумни , адски много клишета, гледам го само заради главната двойка, добре им се получава, макар и на моменти да преиграват, другите към шести еп взех да ги превъртам, защото доникъде не стигнаха, пък и са досадни, останалите които се опитват да събират пък са още по-досадни. 2gether-на 3 еп съм, много симпатични момчета, но си мисля, че няма да видим кой знае какво, това е усещането ми.
 7. И аз започнах Until we meet again, наистина доста драматична история, но каста е много приятен, за пръв път попадам на подобен сюжет в БЛ сериал. Тарн и Тайп започна супер, но след 6 еп. премина в досадна и дразнеща история, момчето, играещо Тайп се отличава с некадърна игра, диалозите са клиширани, с две думи- не съм доволна, Mew в двойка с Art в What the duck 1 беше много по-добър. Погледнах и 3 еп. от I am your king 2, но не ме грабна. Histry 3- също.
 8. С какво, с какво? Аз не видях, нищо не видях, дори и целувка не видях, пък уж по манга с еротичен привкус.
 9. Напълно го оправдавам Ан Дже Хьон, че е дал чата, дори мисля, че изчака достатъчно, но тъй като тази не се спря и нещата тръгнаха доста в минус за него, се е решил в крайна сметка. Точно този чат го оневини изцяло и сега нещата се обърнаха срещу нея, както си го заслужи. Не знам дали е знаела предварително и заради това излезе изявлението, че напуска развлекателния бизнес, за да се покрие от предстоящия ураган, който напълно ще унищожи "голямото" и творчество.
 10. Днес прочетох, че се преместила в агенцията му през юни, по това време явно нещото са вървели към развод. В интервю заявила, че съпругът и не е знаел за това и решение, тъй като бил много зает и почти не комуникирали. Ако и от агенцията са знаели за ситуацията, чудя се защо са я приели. Все повече заприличва на мания от нейна страна да го задържи на всяка цена. Май няма да видим чата, уж до края на седмицата щеше да го пуска, ама ей на-края дойде и нищо.
 11. Чакам да вида дали ще изкара наистина чата от Kakao Talk, но си мисля че от компанията им щи ги озаптят от по-нататъшни излагации. Явно не са живели заедно много време от тези три години, защото той си е поискал отделен ап, за да се съсредоточава зо ролите си. Цялата история с брачната им авантюра ми изглежда все повече като нейна инициатива, макар че четох при рускините че голямата и любов бил Минхо, но като си сетя за дървените им романтични сцени в БОФ, съмнявам се да е истина.
 12. Прочетох за Пьонтето, ми той доста палав бил, учудвам се, че не е в затвора, освен ако е, но тогава пък нямаше как да му е дружка. Интересът ми към този развод е толкова голям, че съм си зарязала сериалите, за да чета новините и последващите ги коментари, доста клюкарско от моя страна, но Джан Ди не е от звездите, които присъстват в скандални новости и буквално съм очудено от поведението и писанията и. Където най-малко очаква човек, там се пука.
 13. Гледах половин еп от предаването за младоженци с тяхно участие. Бяха в някаква селска къща в провинцията. Из стаите се влачеха кучета, летяха котки, страшно беше, заболя ме главата от толкова движение Доколкото успях да преброя- 3 кучета и още толкова котки, една от които негова. Той готви, мие чинии, меси тесто, тя прави оригами. Беше напълнила багажника на колата с пакетирани боклуци- изненада за него с любимите му неща. За повече не ми стигнаха силите, верно може да е бил на антидепресанти момчето.
×
×
 • Create New...