Jump to content

andi11

Потребители
 • Content Count

  1,126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

andi11 last won the day on June 27

andi11 had the most liked content!

Community Reputation

446 мочи

2 Followers

About andi11

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,025 profile views
 1. Някой гледа ли, да каже как е?
 2. С какво, с какво? Аз не видях, нищо не видях, дори и целувка не видях, пък уж по манга с еротичен привкус.
 3. Напълно го оправдавам Ан Дже Хьон, че е дал чата, дори мисля, че изчака достатъчно, но тъй като тази не се спря и нещата тръгнаха доста в минус за него, се е решил в крайна сметка. Точно този чат го оневини изцяло и сега нещата се обърнаха срещу нея, както си го заслужи. Не знам дали е знаела предварително и заради това излезе изявлението, че напуска развлекателния бизнес, за да се покрие от предстоящия ураган, който напълно ще унищожи "голямото" и творчество.
 4. Днес прочетох, че се преместила в агенцията му през юни, по това време явно нещото са вървели към развод. В интервю заявила, че съпругът и не е знаел за това и решение, тъй като бил много зает и почти не комуникирали. Ако и от агенцията са знаели за ситуацията, чудя се защо са я приели. Все повече заприличва на мания от нейна страна да го задържи на всяка цена. Май няма да видим чата, уж до края на седмицата щеше да го пуска, ама ей на-края дойде и нищо.
 5. Чакам да вида дали ще изкара наистина чата от Kakao Talk, но си мисля че от компанията им щи ги озаптят от по-нататъшни излагации. Явно не са живели заедно много време от тези три години, защото той си е поискал отделен ап, за да се съсредоточава зо ролите си. Цялата история с брачната им авантюра ми изглежда все повече като нейна инициатива, макар че четох при рускините че голямата и любов бил Минхо, но като си сетя за дървените им романтични сцени в БОФ, съмнявам се да е истина.
 6. Прочетох за Пьонтето, ми той доста палав бил, учудвам се, че не е в затвора, освен ако е, но тогава пък нямаше как да му е дружка. Интересът ми към този развод е толкова голям, че съм си зарязала сериалите, за да чета новините и последващите ги коментари, доста клюкарско от моя страна, но Джан Ди не е от звездите, които присъстват в скандални новости и буквално съм очудено от поведението и писанията и. Където най-малко очаква човек, там се пука.
 7. Гледах половин еп от предаването за младоженци с тяхно участие. Бяха в някаква селска къща в провинцията. Из стаите се влачеха кучета, летяха котки, страшно беше, заболя ме главата от толкова движение Доколкото успях да преброя- 3 кучета и още толкова котки, една от които негова. Той готви, мие чинии, меси тесто, тя прави оригами. Беше напълнила багажника на колата с пакетирани боклуци- изненада за него с любимите му неща. За повече не ми стигнаха силите, верно може да е бил на антидепресанти момчето.
 8. Кой или какво е пьонтето и с какво е известен? Как така е нямало сватба и защо тя сама е регистрирала брака им?
 9. Пълна отврат, такава изглагация направиха тези двамата, особено тя, че не знам след като цялата история с развода приключи, ще е останало ли нещо от кариерата им.
 10. До 4 еп. съм и имам въпрос- има ли шанс нататък линията с айдълстването да се сведе до минимум и действието да се съсредоточи върху гг или не?
 11. Лакорн е изключителна рядкост да има БГ суб, по-добре си изберете руски или англ.
 12. Lawandula, в какъв смисъл са я заобиколили, тя не беше ли гадже с Бини, пък май му изневеряваше, или аз не съм разбрала?
 13. Те нямат какво да губят, той има. Малко трябва да се мисли. Като са си изградили имидж на самотни необвързани едва ли не девствени мъже/ жени корейски звезди, да си го поддържат. При тайландците крият известно време кой с кого ходи, но после потвърждават връзките си и се знае, толкова двойки, и то обичани има сред тях. Корейците обаче, не, сакън, да не си хванат гадже, че фенките ще ги намразят. Ходят сам самички, то избива все нанякъде тази самотност, в случая, и в повечето- на разврат
 14. Предполагам са били поканени, надали са влезли с взлом.
 15. Мерси за темата, чакам да свърши, за да го почна
×
×
 • Create New...