Jump to content

andi11

Потребители
 • Content count

  1,093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

andi11 last won the day on May 27 2018

andi11 had the most liked content!

Community Reputation

375 мочи

About andi11

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,878 profile views
 1. andi11

  Виц от деня

  -Този автомобил Ваш ли е? -Частично е мой. -Как така?! -Ами как, по документи е на жена ми, кара го синът ми, понякога за уикенда го взима дъщеря ми, когато трябва да се ремонтира е мой.
 2. andi11

  Момчешка любов

  На мен засега първи сезон не ми е объркващ, ще видим по-нататък. Интересен ми е най-вече заради втората двойка, само като се доближат един до друг на половин метър и искри прехвърчат за по-къси разстояния- такива химични реакции настъпват, че няма нужда от никакъв катализатор. Другата двойка, главната се движат толкова бавно, че ... не знам докъде ще стигнат на финал, по-скоро са ми забавни и ме разсмиват, като виц за гей двойки са ми.
 3. започнал е вече, има няколко еп. в дораматв, дори се засилих тези дни да видя от любопитство как е стартирал , но няма суб.
 4. andi11

  Момчешка любов

  What the duck (първи сезон) се оказа скрита лимонка, първите три еп. са скука и много трудно се навих да го продължа, само това, че е много обсъждан и харесван ме крепеше, наистина се оказа, че има за какво. На шести еп. съм, ама видях повече отколкото в цели други БЛ сериали. My dream го догледах, розовко младежко невинно сериалче, според мен завърши така както трябваше да започне. На втори сезон възлагам повече надежди, то така и в първи не се разбра кой, кога и защо се появи, май - за да има втори сезонМернах и клипчета от френския Skam, много са симпатични момчетата и се доближават визуално повече до норвежците, мисля и не само визуално, отколкото италианците. Ще го погледна и него като завърша what the duck 1 и 2. Но гледам и други, които не са БЛ, така че не знам кога ще насмогна.
 5. andi11

  Да споделим песен

  Immortal Songs 2 - 포레스텔라 - Bohemian Rhapsody
 6. andi11

  Момчешка любов

  Изгледах 1 еп. на The Trap, полицая не ми харесва, нито визуално с тази ужасна прическа, да не говорим и колко преиграва, ако съсипе някой сериала, то ще е той. Другичкият е бомба. Remindres- възможно ли е да е само 3 еп. както четох в коментарите и защо тогава въобще са си правили труда да го снимат? Иначе момчетата са пораснали, разхубавили са се още повече, само първа част от 1 еп. изгледах, нея намерих със суб. He is coming to me - има ли въобще нещо БЛ в тази история или да не си губя времето, три еп. съм изгледала, а се чувствам излъгана. The best twins - изглежда ми на някаква пълна глупост, един или два еп. изгледах, мисля да не продължавам. Моod indigo -чета в резюмето, че е свързан с Pornographer, което е обнадеждаващо, тези дни ще го погледна. 2 brothers - и двамата не са ми особено приятни. Става ли? Реших да погледна отново My dreams, не е лош като че ли, трябва ми още малко време (еп), за да преценя ( за себе си) дали е така.
 7. онлайн с англ суб
 8. Колко еп ще е? Чакам да преполовят еп и тогава да го почна, нямам търпение. Главният е участвал в Хормоните, мисля че се сещам кой беше, един бунтар, който в първите еп. беше подел един протест срещу училищните униформи. Дсно не бъркам.
 9. andi11

  Да споделим песен

  Гледате ли Гласът на България? Много ми хареса този същински хал Дрого, страхотен глас.
 10. Wife 2018 Страна: Тайланд Също известен като: The Fierce Wife, Mia, Songkram Ruk Епизоди: 28 Жанр: романтика, драма, семеен Период на излъчване: 28 май 2018- 28 август 2018 Канал: GMM One Режисьор: San Srikaeolo римейк на тайванската драма The Fierce Wife Участват: Pong Nawat като Thada Bee Namthip като Аruna Marie Broenner като Kanya Film Thanapat Kawila като Wasin Резюме: Aruna и Thada са идеалната двойка, на която всички завиждат. Tе имат малка дъщеря, която Aruna е щастлива да възпитава, но всичко се усложнява, когато завърналатa се от чужбина нейна братовчедка Kanya влиза в семейството им и започва сексуална връзка с Thada. онлайн с руски суб oнлайн с англ суб
 11. Mystery of the Pink Diamond Страна: Тайланд Също известен като: Pachara Montra Жанр: приключенски, романтика, фентъзи Епизоди: 15 Период на излъчване: 22 февруари 2019 - ? Канал: Channel 7 Режисьор: Аnuwat Thanomrod Сценарист: Ping Lumpraploeng Участват: (Weir) Sukollawat Kanarot като Nadon/Don Bow Maylada като Petch/Nampetch Hana Lewis като Pattama/Patta Nam Rapeepat като Athit Pim Pympan като Nantha Au NawapolPuwadol като Veera резюме: През 1997 професор Амон се отправя към тропическата гора на границата на Тайланд, за да търси тайнствения розов брилянт. Преживявайки немалко приключения в джунглата, професорът открива старинен храм, а до него необикновена статуя с тяло на котка и лице на човек, а в окото и сияе същият този розов брилянт. Той го взима, за да го предаде на правителството и да бъде изложен в музей, за да стане национално достояние, но подчинените му решават да си го присвоят и убиват професора. В този момент се пробужда духа на черната котка и ги убива. Професора оставя след себе си тригодишната си дъщеря Анчали. 20 години по-късно, Nadon, млад бизнесмен, управляващ бижутерийна компания, се оказва в същата джунгла, където почти става жертва на диви животни и грабители, но бива спасен от симпатичен младеж (по-точно момиче, преоблечено като момче). В знак на благодарност Nadon го/я взима със себе си. oнлайн с руски суб онлайн с англ суб
 12. Wandering Love Страна: Тайланд Също известен като: Rak Rae Жанр: мелодрама Епизоди: 14 Период на излъчване: 14 декември 2015 - 1 февруари 2016 Канал: Channel 7 Участват: Aom Akkaphan Namart като Ramin Pancake Khemanit Jamikorn като Wayoon Uttsada Panichkul като Nikolai Marisa Anita като Heidi Jenna Jirada като Lila Ple Jarunee като Aunt Nitaya Резюме: Ramin, секретар на посланика във Виена, се запознава със студентката Wayoon, която изучава чуждестранни езици. Ramin е от богато семейство и счита, че всички момичета се интересуват само от парите му. По същия начин мисли и за Wayoon, но когато започва да я ухажва, тя истински се влюбва в него. Той също е очарован от нея и двамата започват да живеят заедно. Когато Wayoon забременява, Ramin и предлага да направи аборт. След време те отново се срещат, тя работи като преводач към ООН във Виена и има дъщеря, а до нея е най-добрият и и тайно влюбен в нея приятел Николай. онлайн с руски суб онлайн с англ суб
 13. Мерси за темата, това е един от лакорните, който ще следя, но когато се натрупат повече еп. От оригинала ( с Би) съм гледала само два еп., но тъй като той не ми е от любимците не го продължих, въпреки че историята изглеждаше интересна. С англ суб тук, надявам се и рускините скоро да започнат превода.
×