Jump to content

andi11

Потребители
 • Content count

  1,116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

andi11 last won the day on June 27

andi11 had the most liked content!

Community Reputation

426 мочи

About andi11

 • Rank
  Небесен пратеник

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,940 profile views
 1. Лакорн е изключителна рядкост да има БГ суб, по-добре си изберете руски или англ.
 2. andi11

  Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)

  Lawandula, в какъв смисъл са я заобиколили, тя не беше ли гадже с Бини, пък май му изневеряваше, или аз не съм разбрала?
 3. andi11

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Те нямат какво да губят, той има. Малко трябва да се мисли. Като са си изградили имидж на самотни необвързани едва ли не девствени мъже/ жени корейски звезди, да си го поддържат. При тайландците крият известно време кой с кого ходи, но после потвърждават връзките си и се знае, толкова двойки, и то обичани има сред тях. Корейците обаче, не, сакън, да не си хванат гадже, че фенките ще ги намразят. Ходят сам самички, то избива все нанякъде тази самотност, в случая, и в повечето- на разврат
 4. andi11

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Предполагам са били поканени, надали са влезли с взлом.
 5. Мерси за темата, чакам да свърши, за да го почна
 6. andi11

  Kakafukaka 18+ (2019)

  На финала на еп. промотират някакъв сериал, знае ли се кой е?
 7. andi11

  Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)

  Отърва се момчето, сега спокойно ще може да си скача от клонче на клонче като една истинска Катеричка.
 8. andi11

  Момчешка любов

  За Golden, ще напиша нещо за финала, ако искаш го пропусни Това, което търсиш- пише в My drama list., че Thippy го превежда.
 9. При тайците няма табу За Boss&me ще трябва да почакаме около 6 месеца доколкото разбрах.
 10. Всъщност вината за някои недоразумения е моя, защото не уточних в резюмето, че Нира няма кръвна връзка с чичото, оправих го и добавих в каста младежа, който се справи страхотно в Love by chance, но явно тук ролята му ще е съвсем епизодична.
 11. Каква магия само се оказа този сериал, как не видях, че се излъчва само по епизод на седмица, за пореден път правя тази грешка, много ме е яд, но няма какво друго да направя освен да чакам бавно и славно. Освен всичко друго и много харесвам Jasper Liu, скоро не съм го гледала, прекрасен е просто. Препоръчвам горещо за гледане, макар и с няколко епизода в подкрепа, личи си, че ще е драма, която си заслужава да бъде изгледана.
 12. andi11

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Ако беше лакорн, веднага щях да си помисля, че си връща, но тъй като е японска драма, няма как да е толкова елементарно. По-скоро ми минава на ум мисълта, че се опитва да си я върне по някакъв предпазлив и завоалиран начин, имайки предвид че беше грубо отблъснат в гимназиалните им години и вероятно го е страх, че може да се случи отново. Самият факт, че индиректно показа на съперника си, че това е неговото момиче, говори, че не е безразличен към това, което може да се случи между нея и Hase, имаше показана и доза ревност, но просто всичко се случва по някакъв заобиkолен от истинските признания начин ( от негова стрaна). Предполагам, че когато е напълно убеден в чувствата и, ще видим и признанието му.
 13. andi11

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Пулене, кокорене, подскачане, много са нещата, но все пак заради цялата абсурдна история стоях снощи до късно, докато не изгледам осемте излезли епизода. Според мен Хонгьо си е влюбен в нея още от ученическите и години, а и забравя ли се да те зарежат след първият опит, за момиче ще е драма- би се почувствала използвана, за момче си е направи катастрофа- удар по мъжкото му его. Нищо чудно това да е причината за импотентността му, ако въобще я има, защото допускам и възможността да я ползва само като оправдание.
 14. Не беше лош лакорна, макар че по-наивна и мекушава ГГ от тази не бях виждала, а и романтичните моменти бяха удобно забулени в тайна.
×