Jump to content

lilibini

Потребители
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 тофу

About lilibini

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Момчетата са страхотни, клипа и песента - също!!!
 2. И аз го гледам и съм възмутена от методите на обучение и възпитание, и какви са тези родители - мъчители?! При нас няма чак такива неща, може и да има амбициозни родители, но чак до такава степен... Актьорският състав е много добър и като цяло сериала ми харесва.Само че рускините са го превели до 7-8 ми епизод, а от там нататък е с озвучка.Не ми е приятно да гледам корейско с руска реч, дано го допреведат със субтитри.
 3. Изтеглих си сериала и ще го гледам с удоволствие, преведен на бг, а и каста си го бива, главните са сред любимците ми. Благодаря от сърце за българския превод
 4. Ох, най-после дочаках Бини в хубава роля, сериала ми хареса - интересен и с по-различен сюжет.Бини е неотразим и чаровен както си го знам, играе страхотно ролята, главната и тя се справя добре, мен тя не ме дразни, сладуранка е.Така че очаквам с нетърпение новите серии.
 5. И аз го чакам с нетърпение този сериал, обичам върколаци
 6. И аз се радвам, че Шин Донг Ук се е завърнал към снимачната плочадка, много го харесвам и ми беше жал, че се разболя.Надявам се да е оздравял и от сега нататък да го гледаме по-често.А и обичам готварски сериали, да беше повече серии, но и така става. Ще го гледам с удоволствие! За пръв път го гледах в романтичния сериал Soulmate и още тогава ми хареса като актьор, а и с тази диадема беше много очарователен.Сериала толкова ми хареса, че тогава го изгледах два пъти и си ми е в компютъра.Сега мисля отнова даго изгледам.
 7. Браво на тези момчета - албум след албум, концерт след концерт. Вече цял свят ги познава. А песента много ми харесва, зарибяваща е и се запява от раз, толкова пъти вече я слушах и ми става все по-любима. Страхотни са сладурите. Обичам ги тези момчета.
 8. Не си сама Пенчева, аз също обичам така наречените бози, които в края на краищата се оказват добри.
 9. Много интересен сериал, изгледах го с голямо удоволствие, актьорите всички до един бяха на ниво, полицаите - скици и много готини, радвам се, че той избра да бъде там, където му беше хубаво и където намери любовта. Препоръчвам го горещо на обичащите този жанр криминално-мистериозен.
 10. Ако според някои Джун Ки е анорексично слаб, не мисля, че ще може да прави такива бойни сцени.Слаб е, но си личи, че е трениран, а и програмата му сигурно е много напрегната, нормално е да поотслабне.
 11. Комедията не е така натрапчива, просто комични ситуации в затвора на фона на трагичните съдби на героите.
 12. Аз също го гледам този сериал, много ми харесва и се радвам, че ще има български превод.Така повече хора ще могат да се насладят на сериала. Актьорите са уникални, а темата - интересна и нетипична, без задължителните клишета, в драмата е вплетена и комедия. Сериите, макар и дълги се гледат с лекота.Поставям му една от най-високите оценки.
 13. Сериала е страхотен, а актьорите перфектни, и аз го препоръчвам !
 14. Аз също смятам, че сериала не е толкова зле, лично на мен ми харесва, но и главните не са ми сред дразнещите актьори, напротив. Всичко е въпрос на вкус, а и не е необходимо да таиш прекомерни очаквания. Все пак сериалите са за забавление. Благодаря на преводачите за превода, последните две серии ги изгледах на руски.
 15. И аз искам да благодаря на преводача за буквичките. С удоволствие ще го изгледам.
×
×
 • Create New...