Jump to content

lilibini

Потребители
 • Posts

  323
 • Joined

 • Last visited

About lilibini

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lilibini's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

122

Reputation

 1. Тая Юн А наистина не я понасям, малко са актрисите и актьорите, които не харесвам, но тази ми е от най-непоносимите.Започнах сериала, но заради нея го спрях още на първата сериа.Язък за главния, тази ли трябваше да му сложат за партньорка.
 2. И аз го гледам, на 6- та серия съм.Лавандула точно описа какъв точно е сриалът.За да живе живота, който иска, главната героиня през целия си съзнателен живот измисля лъжи за забе си, но както се знае на лъжата краката са къси.Не е лош сериалът, а и актьорите добре се справят.Мен Сузи не ме дразни.
 3. Не сте единствената, която гледа сериала. Аз съм втората, харесва ми и не ми пречи, че действието се развива по-бавно. Ще си го изглеждам до край.
 4. Браво на Те Ри, страхотна е в ролята на 18 годишна, годините в никакъв случай не може човек да и ги даде, много добре се справя с ролята си.Като ц яло сериала ми харесва.
 5. Тук е преведен целия на руски.
 6. Много избирателно се премахват неудобните за някои постове, яка цензура има тук! В същото време други обиждат ли обиждат, но техните постове си стоят! Приятно ви гледане и плюене на всичко!
 7. Искам да попитам защо ми е изтрит поста, какво толкова съм казала или обидила, че решавате да го премахнете? Значи едни могат да плючт както си искат, а надруги постовете биват изтрити! Възмутена съм от цензурата ви!

 8. desini, напълно съм съгласна с теб, и аз на това се надявам!
 9. Много забавен сериал, изгледах го за два дни, скоро не се бях смяла толкова.Главните бяха страхотни, а Oh Yeon-Seo с тези трапчинки като се усмихне, е такава сладурана.Харесах сериала и го препоръчвам.
 10. Song Kang и на мен ми е сред новите любимци, гледах го първо в Sweet Home и още от тогава си го харесах, изгледах всичко с него и навсякъде оправдаваше моето добро мнение за него.Така е и тук.
 11. Някой казал - Не ми харесва, и айдееее, няма да гледам .Вие нямате ли си собствено мнение, че слушате какво ще ви каже този или онзи.Никога не се доверявам на чуждо мнение. Гледам и ако ми хареса продължавам, ако ли не - не гледам. Ама да чакам някой да ми казва хубав ли е или не сериала, съжалявам, но не се доверявам. А и не търся под вола теле. Бил айдъл, ами има доста айдъли, които играят добре. Винаги гледам хубавото в даден сериал, а не само лошото.Щом ме забавлява, значи става. То бива негативизъм, ама чак пък толкова.Сериалът още не започнал и вече не става, как пък така го преценихте. Тук минали една- две серии и вече и този не става.
 12. А тази прекрасна песен направо ме разплаква за всичко онова, безвъзвратно изчезнало.Обожавам всички герои от този страхотен сериал.И ме е яд, че си няма бг превод.
 13. Голяма забава е този сериал, а Shin Hye Sun е страхотна актриса. Скоро не се бях смяла до припадък, но тя е толкова добра, уникална е.Всъщност където и да съм я гледала, винаги се е справяла отлично с ролите си.Харесвам я много.Принца и него си го бива. Надявам се хумористичната нишка в сериала да се запази до края.
 14. Все пак сериалът ще бъде фентъзи и комедия, така че историята така или иначе е измислена, не се отнася за истински детектив-зомби. Така, че може да има всякакви нтерпретации.Дали има мозъчна дейност или няма, ще разберем от сериала.Главният актьор ми е сред любимците, така че аз съм на клона.
×
×
 • Create New...