Jump to content

lilibini

Потребители
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 манджу

About lilibini

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Чакам този сериал с нетърпение и дано е интересен като първи сезон.
 2. Рядно казвам за някой сериал, че не ми е харесал, но този е от тези, ужасно глупав сценарий, язък за актьорите!
 3. Още не е започнал сериала, как така "ох"?!
 4. Сериалът е доста различен с това бавно действие, но на мен точно за това ми харесва.Топъл сериал за живота в корейската провинция, където живота не е така забързан, хората се познават и се събират в уютната книжарница на Юн Соб на своите седмични сбирки. Химията между Канг Джун и Минка е налице и това се вижда от нежните моменти между тях, те са страхотна екранна двойка.Джун добре пресъздава тази меланхолия и самотност, вследствие на преживяното от него.Не мога да не отбележа играта на тая лудетина - сестрата на главния, голям образ е.А и всички герои допринасят за това, сериала да ми харесва и да чакам понеделниците с нетърпение.Да, за някои сериала може и да е скучен, но в тези напрегнати времена той е лек за душата. Не съм изгледала последната сериа, че чакам руските субтитри, но се надявам краят да е хубав, за да не нарани още повече и без това наранените души на главните герои.
 5. Сериала трябва да започне на 24 февруари.
 6. Е, слава богу, че сериала приключи със сравнително щастлив край, макар, че Последната сцена беше много красива на фона на прекрасната швейцарска природа.И музиката в сериала беше много хубава и нежна.
 7. Надявам се да има и трети сезон и ме е яд, че няма бг субтитри, сериала го заслужава, така повече хора ще могат да му се насладят.
 8. Наистина не е реалистичен сериала, но пък за сметка на това е забавен, особено след като прехвърлиха действието в Южна Корея.Северняците начело с Бини са голяма забава.Да видим какъв ще е краят и дали ще съберат двамата главни или всеки по пътя си.
 9. А колко пъти го предаде заради собствените си интереси!? И каква е ползата, че не го била изоставила до сега, след като гледа само себе си.Съжалявам, но не харесвам такива героини.Като гледам какво прави, за да и е добре на нея, ме полазват тръпки.Егати любовта! Но всеки е свободен да харесва каквато си героиня иска според разбиранията си. И да, наистина си подхожда с чебола.
 10. Напълно съм съгласна с мнението на Тара, страхотен сериал, страхотни актьори и се учудвам, че изобщо няма коментари за този толкова интересен и различен сериал. Препоръчвам го, гледайте го и няма да съжалявате.Един чудесен Намгунг Мин, който изпълни своята роля по един невероятен начин, разбира се, както винаги. 10/10, поне за мен!
 11. Наистина страхотен сериал, а Пак Со Джун великолепен, както винаги.Главната вече не ми е така приятна, както в началото, но има защо.
 12. Аз го гледам и ми харесва, обичам сериали на такава тематика. а и актьоритв са страхотни.
 13. Момчетата са страхотни, клипа и песента - също!!!
 14. И аз го гледам и съм възмутена от методите на обучение и възпитание, и какви са тези родители - мъчители?! При нас няма чак такива неща, може и да има амбициозни родители, но чак до такава степен... Актьорският състав е много добър и като цяло сериала ми харесва.Само че рускините са го превели до 7-8 ми епизод, а от там нататък е с озвучка.Не ми е приятно да гледам корейско с руска реч, дано го допреведат със субтитри.
×
×
 • Create New...