Jump to content

lilibini

Потребители
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 манджу

About lilibini

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. А тази прекрасна песен направо ме разплаква за всичко онова, безвъзвратно изчезнало.Обожавам всички герои от този страхотен сериал.И ме е яд, че си няма бг превод.
 2. Голяма забава е този сериал, а Shin Hye Sun е страхотна актриса. Скоро не се бях смяла до припадък, но тя е толкова добра, уникална е.Всъщност където и да съм я гледала, винаги се е справяла отлично с ролите си.Харесвам я много.Принца и него си го бива. Надявам се хумористичната нишка в сериала да се запази до края.
 3. Все пак сериалът ще бъде фентъзи и комедия, така че историята така или иначе е измислена, не се отнася за истински детектив-зомби. Така, че може да има всякакви нтерпретации.Дали има мозъчна дейност или няма, ще разберем от сериала.Главният актьор ми е сред любимците, така че аз съм на клона.
 4. На мен пък са ми забавни повечето от персонажите и когато не търсиш някакъв дълбок смисъл, намираш над какво да се смееш.Сериала не е от сериозните, та да му се замислям чак толкова и да търся под вола теле. Не ми стига напрегната обстановка по света и унас, та ще трябва да намирам и кусури във всеки един сериал.Гледам и се забавлявам.Пък и на който му е скучно, да не гледа.Никой не го кара насила да гледа това, което не му харесва.
 5. Чакам този сериал с нетърпение и дано е интересен като първи сезон.
 6. Рядно казвам за някой сериал, че не ми е харесал, но този е от тези, ужасно глупав сценарий, язък за актьорите!
 7. Още не е започнал сериала, как така "ох"?!
 8. Сериалът е доста различен с това бавно действие, но на мен точно за това ми харесва.Топъл сериал за живота в корейската провинция, където живота не е така забързан, хората се познават и се събират в уютната книжарница на Юн Соб на своите седмични сбирки. Химията между Канг Джун и Минка е налице и това се вижда от нежните моменти между тях, те са страхотна екранна двойка.Джун добре пресъздава тази меланхолия и самотност, вследствие на преживяното от него.Не мога да не отбележа играта на тая лудетина - сестрата на главния, голям образ е.А и всички герои допринасят за това, сериала да ми харес
 9. Сериала трябва да започне на 24 февруари.
 10. Е, слава богу, че сериала приключи със сравнително щастлив край, макар, че Последната сцена беше много красива на фона на прекрасната швейцарска природа.И музиката в сериала беше много хубава и нежна.
 11. Надявам се да има и трети сезон и ме е яд, че няма бг субтитри, сериала го заслужава, така повече хора ще могат да му се насладят.
 12. Наистина не е реалистичен сериала, но пък за сметка на това е забавен, особено след като прехвърлиха действието в Южна Корея.Северняците начело с Бини са голяма забава.Да видим какъв ще е краят и дали ще съберат двамата главни или всеки по пътя си.
 13. А колко пъти го предаде заради собствените си интереси!? И каква е ползата, че не го била изоставила до сега, след като гледа само себе си.Съжалявам, но не харесвам такива героини.Като гледам какво прави, за да и е добре на нея, ме полазват тръпки.Егати любовта! Но всеки е свободен да харесва каквато си героиня иска според разбиранията си. И да, наистина си подхожда с чебола.
 14. Напълно съм съгласна с мнението на Тара, страхотен сериал, страхотни актьори и се учудвам, че изобщо няма коментари за този толкова интересен и различен сериал. Препоръчвам го, гледайте го и няма да съжалявате.Един чудесен Намгунг Мин, който изпълни своята роля по един невероятен начин, разбира се, както винаги. 10/10, поне за мен!
×
×
 • Create New...