Jump to content

vorbei

Потребители
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vorbei

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Varna

vorbei's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

0

Обществена Репутация

  1. Ми може да се срещнат в следващ живот, то явно с призрак няма как да стане работата
  2. Чак сега гледах филма (без да чета коментарите предварително), много ми хареса. И играта на актьорите си я биваше, и сюжета го бяха измислили, обратите също бяха интересно завързани според мен. Да не разказвам филма, но
  3. Гледах първия епизод. Отдавна не съм се смяла така . Просто да не повярва човек, че азиатци могат да направят такава тотална пародия. :lol:
  4. Малко не е по темата, ама .... http://www.google.com/cse?cx=partner-pub-2588814452908402%3A7222825086&ie=UTF-8&oe=ISO-8859-1&q=baekje&sa=Search&siteurl=wiki.d-addicts.com%2F Излизат разни драми, за които се казва, че действието се развива по време на Бекче или че този или онзи е император или незаконен син на императора на Бекче или че е водил война с Бекче. Документални фими има разни, ама не са интересни http://www.hancinema.net/baekje-revived-through-tv-documentary-25053.html http://www.experiencefestival.com/wp/videos/baekje http://www.videosurf.com/videos/Baekje Освен това пишат, че се очаква Onjo Biryu, за основателите на Бекче http://www.asia-team.net/foros/showthread.php?t=37054
  5. Някъде четох, че според легендата Ким Су Ро се е излюпил от яйцето, което явно не е истина , но пък наистина - това го дават като исторически факт и двете страни го признават. http://www.kimhaekims.net/story-a_princess_from_ayodhya.htm
  6. Защо да няма филми за Бекче - кинг Гънчого е по темата - цели 60 епизода. Досега гледахме, как се издига Бекче, в новия сериал явно става дума за края на царството. Ще е интересно да се гледа.
  7. На мен ми се видя скучен. Гледах го само заради Чанг Хьок и направо не мога да разбера, как този сериал имаше толкова висок рейтинг в Корея.
  8. И на мен ми се вижда идиотски косата, но пък доколкото гледам от резюмето и от снимките (с тези комикси), той май ще играе нещо като идиот, така, че сигурно ще му пасва
  9. Невероятен сериал наистина. Почнах го само заради Ji Sung, обаче всички бяха страхотни. Честно да си кажа, първо гледах Kim Soo Ro и ми се видя супер забавно, че враговете от единия сериал са нещо като съюзници в другия. Актьорът, който играе Джаксън е много добър, съвсем различен вид и поведение има в другия сериал, все едно не е един и същи човек, който играе. Интересно, че самите корейци показват, че отмъщението съсипва този, който отмъщава, но все пак им е любимата тема.
  10. Добре, де защо изобщо се качват нейни субтитри? Във всяка тема предупреждение да не се гледай нейни субс....
  11. Без връзка с темата, но не е нещо необичайно . На мен като дете ми беше смешно да видя семейната история, писана като училищно съчинение от майка ми като малко дете, че първият известен по име човек в семейството ни е живял 125 години. Даже съм я питала, как е могла да напише такова нещо, я тя съвсем сериозно ми каза, че така са й разказвали, така е писала. Иначе сериалът си го бива, тези хора толкова добри исторически филми правят. Чак ме е яд, че ние с нашата история, нищо не правим - а гледаме негър Орфей в американски изгъзици.
  12. Много интересен спор се е завихрил тук Кой кадърен, кой не... На мен сериалът ми хареса, гледах го на порции по две серии. Харесвам всички актьори, бъкел си представя нямам от стрелба, така че как е застанал ми е все тая, а пък колкото за дрехите, може да ги носи за камуфлаж, де да знам. Освен това имам чувството, че всички корейци под 50 години са хилави ,м така, че даже и физиката му не ми направи впечатление. С една дума - възнамерявам да продължавам да го гледам, живот и здраве, с едно наум - да не вземе да свърши като Ирис, щото гледам, че в екшън сериалите главният герой излиза или помъдрял и отказал се от съответния начин на живот или с краката напред.
  13. Аз не съм , пък и честно казано, доста от по-старите или много старите филми не са били качвани по торентите, просто защото е нямало торенти и т.н. Сега почнаха да качват класики от преди 100 години даже.
  14. Не исках да засегна никого, това не е мое лично мнение, аз някак си не се вълнувам от такава подробност, как звучи един език, а дали можеш или не можеш да го ползваш. Аз ползвам немски и почти няма човек, дето да е пропуснал да ми каже, че звучи кофти. На мен си ми върши работа.
  15. Наистина има значение, откога гледаш . Аз от дете зяпам такива (с прекъсвания, разбира се), някак си няма изненадващи неща - различни са, но им свикваш. Имах предвид, че това че гледам нещата на филми, не значи че бих се справила в реална ситуация. pp. Нещо не ми е излязъл поста, извинявам се
×
×
  • Създай нов...