Jump to content

daneto

Екип Субтитри
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Days Won

  1

daneto last won the day on October 4 2017

daneto had the most liked content!

Community Reputation

178 мочи

About daneto

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,072 profile views
 1. Ендинга на "The Story of Yanxi Palace" понеже го гледах наскоро и случайно попаднах на това изпълнение, вълшебно. "The Sound of Falling Snow"
 2. Уоу(не обичам тая дума, обаче нямам подходящо възклицание в случая ) Марк е ВЕЛИКОЛЕПЕН, само заради него си струва де се гледа, не че другите са зле, обаче в тая роля е разкошен За пръв път гледам текущ тай.
 3. Всеки има право на мнение, моето че тайванците и тайландците са в пъти по-добри от корейците
 4. Ако младежа е 4 в книгата е много поооо-по . Аз изобщо не харесах филма. Героите нямаха общо с описанието на авторката.
 5. daneto

  Big Bang

  Каква е идеята да се публикуват скрийнове от инстаграм. Който има го следва и съответно вижда публикациите.
 6. Света се управлява от три велики нации. Едните пият белина, вторите пият одеколон, третите ръфат прилепи...
 7. Цял ден му се радвам на тоя подпис, нацелуваха се доволно
 8. Геймър: убиеца на Дракони666 - финландски. Страхотен, 3 сезона по 4 епизода. Даваха го по АХN, по нощите, три поредни вечери не спахме всички у дома да го изгледаме.
 9. daneto

  ONE OK ROCK

  Много бе хубав концерта, а е хубаво, че идват и в Европа. Е, тази година ще пропуснат по очевадни причини Японските концерти са доста по-хубави от европейските, казвам го като човек гледал ги на живо няколко пъти. Аз предпочитам да си пеят повече на японски, а миналата година бяхме малко разочаровани от почти изцяло англоезичен албум. Леко ме хвана яд, че съм изпуснала великия концерт от Йокохама Арена, но нищо ще има още няколко.
 10. А колко е артистичен. Оригинала.
 11. https://www.youtube.com/watch?v=sktG62YnLgo
 12. На какъвто и език да пее те потапя в приказка
 13. Това бледо копие на Гоблина едва го добутах с превъртане до към средата и го зарязах. Погледнах малко от последния епизод и се убедих, че не е било нужно да си губя времето. Изключително ме дразнят китайците, че копират корейците в доста проекти. А аз се отказах от корейското още преди години точно заради клишетата и противните главни героини и всякакви гадни героини.
 14. Напоследък доста го гледах, един сериал и няколко филма. Ама защо все убиец играе. Много ми хареса като бога на войната, умирах си за тънката му исмивчица която пускаше много рядко С изненада установих, че това е младия разбойник от "Тигър и дракон" Никак не му отива дългата коса
×
×
 • Create New...