Jump to content

daneto

Екип Субтитри
 • Content Count

  914
 • Joined

 • Days Won

  1

daneto last won the day on October 4 2017

daneto had the most liked content!

Community Reputation

258 мочи

1 Follower

About daneto

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,260 profile views
 1. Гледай главните в "The Eternal love". На мен са ми любима двойка, но тук не ми се гледат
 2. Значи не сте гледали достатъчно азиатско Почти във всяка "историческа" история има такава двойка/и, само дето традиционно е разнополова. Според мен улучиха момента когато БЛ историите дойдоха на дневен ред.
 3. Аз едва го догледах, даже на моменти съм поспивала, че го гледах по нощите И аз не разбрах възторга по това нещо, но го догледах донякъде заради играта на И Бо. Не ме захласна, да не мога да се отлепя от екрана и да не мога да заспя докато не го догледам, справих се бавно и полека. Основно се радвах на главните персонажи и един двама второстепенни, много симпатичен ми бе Вен Нин. Но накрая направо заровиха в земята всяка корейска драма с лошия който (който не е гледал да не чете, дебел спойлер)
 4. Това ли било, благодаря, имам го.
 5. Къде е спойлера бе хора, не мога да намеря иконата
 6. Последно гледах с него "Refresh Man". Страхотен актьор е Арън. Не знам какво са се хванали с него предвид, че напоследък най-гледаните филми са за гей двойки, което пък е загадка за мен
 7. Моля, моля, колкото повече, толкова повече
 8. 26 еп. спуках се да се смея със свалките на учителите. Келвин е такъв бонбон като се смути
 9. Честно казано за мен нямаше чак такава тайна. Сетих се още с проявата на силите и. Който е гледал количества китайско би се сетил почти веднага. Точно актрисата не ми харесва, ужасната жестикулация с устните правени или не е противна. Лигавки момиченца имат много китайците, на мен тази лично ми е неприятна за гледане.
 10. Обичам шантавите училища на азиатците. Интересна е историята, но как никой не коментира главната актриса. Още на заглавния постер не ми хареса. Как може да прецакат филма с такава особа. Ужасен ужас. Тази която я дублира не допринася с нищо да харесаш героинята, как не намериха някое сладко момиченце за такава роля, направо ме е яд. Сяо Джан е бонбон първите серии
 11. На мен ми харесва, че Zhang Zhe Han е оставил косата си дълга и ми стои естествено с добавената за дължина. Гадните перуки които им стоят ужасно неестествено е нещото което ужасно ме дразни при костюмните драми. Затова се радвам на всеки с по-дълга косица.
 12. Не сте ли я гледали в оскаровия "Тигър и Дракон" или в дует с Такеши Канеширо в "Летящи кинжали", прекрасна и в двата. Някога мислех, че е най-красивата китайка която съм виждала. Когато още нямаше толкова достъпни азиатски продукции.
 13. Има съвършени устни(постоянно го гледах в тях докато гледах "Love and Redemption") нос и тяло и всичко Може и да пее. Част от оста на "Love and Redemption" Не се свени и да се целува
 14. Единствената забележка към сериала е отвратителната перука на Бай Лу. След военната академия косата и е била къса, но толкова ли не можаха да я оставят с истинската и коса. Непременно ли трябва главната да е с дълга коса, хареса ми сериала, но тая перука ми вадеше очите.
×
×
 • Create New...