Jump to content

gorchiza

V.I.P.
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gorchiza

 1. Какво сбогуване ще става? Много мистерия много нещо.
 2. нямаш опит Милица, за туй
 3. Ще ти понесе и ще ти писне, после идват молитвите за хубава храна хахаха... недей идва, не си разваляй живота.
 4. в някои по-така улици да, но не са толкова много.
 5. От английски никога не се пише Р-то ... което мен много ме дразни ... получават се най-идиотските имена някога !
 6. Мартин си е 마르틴, повечето корейци не са толкова плоски и ще си го произнесат мартин, макар и с не толкова хубаво Т като нашето ... Проблема е че ще го кажат по американски с ударението а не нашето си ... това е разликата
 7. На който му се пие бира днес да пише и да звънка. Да ми звънне на телефон : 0898 57 84 95 до към 6 часа ако ще пием бирички и следователно някъде по това време да се срещнем в центъра. Специално за Пам и нейната тениска ! :Д хахахаха
 8. Очаквайте новия клип на CNblue , скоро ще излезе (: Какво да очаквате в новото видео ли ? Мечки с руски проститутки, неиндифицирани розови хора, чистачи клатещи дупе и много други ! Клипа е уникално тъп и дебилен , но като за феновете става. (: Песента е Hey you. Режисьорите на клипа са японци.
 9. Не съм чувал, макар че скоро бях там. Уфф още ме мързи да кача видеота от поханг... много е интересно там, поне според мен.
 10. Корея е всичко друго , но не и чиста Такива гадни миризми и боклуци по улиците, няма накъде. Иначе да свети нощем и ти бърка в очите. Признавам им това, особено 10-те кръста в район от 100-200 метра, които пробождат тъмното но инак мръстно небе.
 11. жестоката истина си е, че гърдите са дефицитни и няма какво да се показва. Тук са табу. Крака - колкото щеш, И красиви и слабинки и тн. За това разцъфнат ли цветята , идват и голите крака и веселието.
 12. Извинявайте, явно не сте ме разбрали, под "дебилчета" имах предвид корейчетата, не някои други. Тъй акто се сблъсквам всеки ден , наблюдавам и така нататък. До 3-4-5 клас са неконтролируеми и липсва на никакво възпитание. Аз отдавна съм обеден че децата по Европа ( защото нямам пряк досега с Америка, други части на Азия) са много по-напредничави. Разликата е там както и други българи тук казват . "КПД-то" е много ниско тук и обратното в България. Тук и да учат 10 часа в училише в 4 от тях спят и не внимават. Същото се отнася и за работния им ден. Ако не ми харесваше системата, нямаше да с
 13. не спечели нанива , спечели оня дангалак кореец лиинок , не бе баш уникално (: в събота почва пролигата и аз СЪМ ТАМ !!! да гледкам бисууууу СКТ вс Новия отбор "8" екшъна ще бъде на ниво !
 14. Просто намери текстовете и ще ти ги преведем... така ти вадиш само граматики от тях. според мен си написала 수 없어 което е част от граматиката за "не мога"
 15. Горките деца са дебилчета бе , какви ги говорите. Ако искаш да станеш човек , трябва малко мъка. Не ставаш ли в 5 сутринта от теб нема се извъди добър индивид. Ако е останало нещо добро в Корея , то това е че ще ти пребори мързела и ще те накара се размърдаш.
 16. корейците щом го правят , значи има успех (: Без учене не става (: за това Българското образование е надолу. Тук хората работат/учат доста ... дори понякога да няма голямо КПД. Изграждането на навика да си осърден според мен е най-важното. Както са казали "Кога ще ги стигнем".
 17. аз още не знам , де е отишъл тоз човек Аз чакам още пътуващите на екскурзия до Сеул , да се разпишат , впечатления , истории и тн ... искам да почета. Мовро мнение попринцип винаги е доста негативно за нещата тук (:
 18. Как така ще приключат ! Няма такова нещо ! Аз пък ще си се срещам сам ! или с Ваня двамата ще си правим ЕС срещи ! В китайски ресторант ако трябва айде почвайте да пишете , че ми стана интересно !
 19. това хора ли са ? какви човеци , щом идват тук ... трябва да са нещо друго (: стига ми флудихте Кореята !!! ще ви банна !
 20. Значи китайският , на Ълджиро и Неофит Рилски ъгъла , да пийнем по един Кас и едно люто зеле
 21. тез неща ги знаем, лесни са предимно , аз питах друго , как би говорила в ситуация на непознат човек, не много близък? и не не се заяждам, просто ми е такъв стила на писане във форума , с малко интрига... иначе ще се утрепем от скука
 22. , искам да вида как ти би говорила на кой учтив стил с непознати хора ? Гледам че ги чаткаш (: по правило с нопинмала е така , но редовно хората си праскат панмал помежду си дори да са учител - ученик , сонбе - хубе ... зависи от отношенията им.
 23. в чинчча , няма никакво ц...... чинчча си се произнася , като за двойно "ч" не издишаш въздух , просто и лесно. Китайците имат проблема с "Ц" , навсякъде го плякат
 24. Работник във фирма , каквото и да значи това. за студенти , почасова работа , предимно сервитьори в кафета, жените често предпочитат учителки , особено на детски градини и ясли , тъй като работното време е малко , а парите много. От спортовете обичт да стават футболни играчи като българите. Но всеки се цели общо взето да работи в някаква фирма. По-горе ставаше въпрос за олимпиадата , как охкате че са избрани за олимпиада , нали се сещате че вече е имало олимпиада тук ? При това лятна , която някак си е по-важна от зимата.
 25. Искам да кажа, че съм възмУтен и огорчен ! Днес хора са празнували рождения ден на Рейн , подобаващо, но никой не знае, че днес в Корея е що-годе специален ден. Даже по телевизията не бях чул днес да съобщават че Рейн има рожден ден , сигурно не е новина. Малко корейска история, защо този ден е важен? Днес се навършват 61 години от атаката на северна Корея над южна Корея , в 4:30 сутринта. (какви детайли само). Интересно ми беше че дори младите знаеха за това . Всички знаеха и мислеха за това, държи се будна народната мисъл ако мога така да се изразя. Бях впечатлен. И все пак това мисл
×
×
 • Create New...