Jump to content

gorchiza

V.I.P.
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 тофу

About gorchiza

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Male

Contact Methods

 • Skype
  gorchiza

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Какво сбогуване ще става? Много мистерия много нещо.
 2. нямаш опит Милица, за туй
 3. Ще ти понесе и ще ти писне, после идват молитвите за хубава храна хахаха... недей идва, не си разваляй живота.
 4. в някои по-така улици да, но не са толкова много.
 5. От английски никога не се пише Р-то ... което мен много ме дразни ... получават се най-идиотските имена някога !
 6. Мартин си е 마르틴, повечето корейци не са толкова плоски и ще си го произнесат мартин, макар и с не толкова хубаво Т като нашето ... Проблема е че ще го кажат по американски с ударението а не нашето си ... това е разликата
 7. На който му се пие бира днес да пише и да звънка. Да ми звънне на телефон : 0898 57 84 95 до към 6 часа ако ще пием бирички и следователно някъде по това време да се срещнем в центъра. Специално за Пам и нейната тениска ! :Д хахахаха
 8. Очаквайте новия клип на CNblue , скоро ще излезе (: Какво да очаквате в новото видео ли ? Мечки с руски проститутки, неиндифицирани розови хора, чистачи клатещи дупе и много други ! Клипа е уникално тъп и дебилен , но като за феновете става. (: Песента е Hey you. Режисьорите на клипа са японци.
 9. Не съм чувал, макар че скоро бях там. Уфф още ме мързи да кача видеота от поханг... много е интересно там, поне според мен.
 10. Корея е всичко друго , но не и чиста Такива гадни миризми и боклуци по улиците, няма накъде. Иначе да свети нощем и ти бърка в очите. Признавам им това, особено 10-те кръста в район от 100-200 метра, които пробождат тъмното но инак мръстно небе.
 11. жестоката истина си е, че гърдите са дефицитни и няма какво да се показва. Тук са табу. Крака - колкото щеш, И красиви и слабинки и тн. За това разцъфнат ли цветята , идват и голите крака и веселието.
 12. Извинявайте, явно не сте ме разбрали, под "дебилчета" имах предвид корейчетата, не някои други. Тъй акто се сблъсквам всеки ден , наблюдавам и така нататък. До 3-4-5 клас са неконтролируеми и липсва на никакво възпитание. Аз отдавна съм обеден че децата по Европа ( защото нямам пряк досега с Америка, други части на Азия) са много по-напредничави. Разликата е там както и други българи тук казват . "КПД-то" е много ниско тук и обратното в България. Тук и да учат 10 часа в училише в 4 от тях спят и не внимават. Същото се отнася и за работния им ден. Ако не ми харесваше системата, нямаше да с
 13. не спечели нанива , спечели оня дангалак кореец лиинок , не бе баш уникално (: в събота почва пролигата и аз СЪМ ТАМ !!! да гледкам бисууууу СКТ вс Новия отбор "8" екшъна ще бъде на ниво !
 14. Просто намери текстовете и ще ти ги преведем... така ти вадиш само граматики от тях. според мен си написала 수 없어 което е част от граматиката за "не мога"
 15. Горките деца са дебилчета бе , какви ги говорите. Ако искаш да станеш човек , трябва малко мъка. Не ставаш ли в 5 сутринта от теб нема се извъди добър индивид. Ако е останало нещо добро в Корея , то това е че ще ти пребори мързела и ще те накара се размърдаш.
×
×
 • Create New...