Jump to content

Bonnie Bennett

Потребители
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bonnie Bennett

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Bonnie Bennett's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Велик сериал! Подобно на други, писали в темата и за мен това беше вторият азиатски сериал, който гледах след Hana Kimi. Гледах го преди 3-4 години и сега си го пускам пак. Миналата година гледах и корейската версия, но тя не ме грабна, както тази. Единственото предимство на корейците бяха Ким Бум и актрисата, която игра Ка Юл (ако не бъркам нещо, така се казваше приятелката на главната). Просто за мен Hana Yori Dango стои много над Boys Before Flowers.
  2. От това, което прочетох сте написали основното. Но не видях темата за злата мащеха и завистливата доведена сестра на момата, които правят всичко възможно, за да разделят главните герои. Като естествено я клеветят и обиждат, но понеже тя е добра душа си мълчи и не казва нищо. Може още много да се напише по темата, но засега толкова.
  3. Преди няколко дни свърших „Бай Ганьо“. Сега съм на „Под игото“. Това е от задължителната литература. Видях, че има фенове на криминалните истории и в частност на Майкъл Конъли. „Отменена присъда“ и „Законът на Бош“ също са интересни и ги препоръчвам.
  4. Много готин филм. Тези, които не са го гледали да го ноправят задължително.
  5. Много готино аниме. Имаше моменти, когато се смях гласно. Може ли някой да ми препоръча някакво подобно аниме?
  6. Здравей, пожелавам ти Честит рожден ден и да си жива и здрава и всичко най-най!!!

  7. Съгласна съм с Naia - ще почакаме. Все пак чакахме да сега, няма да ни убие да го направим още малко. И ви пожелавам спорна работа.
  8. Още ли няма от какво да превеждате
  9. Често си сменям изгледа на десктопа. Сега съм с тази, защото много се кефя на филма. Нищо, че още не съм го изгледала. Devil Beside You
  10. Страшен е. Джун го видях в всякаква светлина - от арогантния Домьоджи до умния, но недооценен Савада. Интересно ми беше да го видя и като кученцето Момо.
  11. Много е добър. Гледах първи и втори сезон преди доста време и от тогава чахах субтитрите на филма. Преди няколко дни изгледах и филма. Много ми хареса финала.
  12. Страхотно сериалче. Беше едно от първите азиатски филмчета/сериалчета, които гледах. Много ми хареса и затова продължих да гледам.
  13. Сега чета „Незабравима разходка“ на Никълъс Спаркс. Интересна е и я препоръчвам за тези, които не са я чели, а харасват любовните истории. В началото е малко скучна и има твърде много описания. Но след 2 глава наистина ме грабна.
  14. 1. Koizora 2. Hana Yori Dango 3. Hanazakari no Kimitachi e 4. Gokusen 2 5. Liar Game
×
×
  • Създай нов...