Jump to content

desini

Потребители
 • Posts

  848
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About desini

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

4,064 profile views

desini's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

1.1k

Reputation

 1. Аааа, ясно. Руските хакери са виновни, напразно обвиних екипа на сериала
 2. Това го загледах. Харесвам ученически сериалчета, а това, че е трилър ме накара да го започна веднага. След 5 изгледани серии няма от какво да се оплача - държи ми интереса, има си убийства с неизвестен за момента убиец, динамика. Има 3-ма неразгадаеми за момента герои. Богаташа и сина на полицейския шеф са ми доста мътни - не е ясно доколко са добри или лоши, виновни или невинни. Главния си е супер готин, но
 3. Леле яко са сгафили. . Значи пада тя с предпазните въжета и върху дюшеците, а главния я опява на умряло и я отнасят с линейка.
 4. Този е от моите сериали. Мятам се със скок на клона.
 5. Много се радвам на тази награда. Напълно заслужава сериала. Много си го харесвам, но да не се повтарям. Достатъчно съм го хвалила по-горе. Главния е 1.90 м. красота, а главната прави великолепна роля ( спечели и награди за нея).
 6. О, моите любими феичка и демон са на 3-то място. А кой е сериала на 2-ро?
 7. Руснаците са писали това: На основе одноименного романа Дянь Сянь. Телеверсия - 63 серии, DVD-версия - 60 серий. Тук Аз се радвам, че сте превели DVD версията, така поне не ни се пречкат разни китайски, английски и т.н. вградени субтитри. Изгледах първите 30 епизода и продължавам нататък. Харесва ми, ще взема да стана фен и на този жанр Благодаря за субтитрите, вие сте герои
 8. Не съм си и помисляла да споря. Просто изказах мнение. Трагедията е огромна, но тя не е причинена от празника Хелоуин, за да го оплюваме. Можеше да се случи и на Нова Година или всеки друг празник, който би изкарал толкова хора по улиците. Редовно на Нова Година се събират по 100 000 души и повече по площадите и улиците на големите столици и градове. При подобно стечение на обстоятелствата - тясна улица, голяма блъсканица във всички посоки и неразумни идиоти крещящи "Бутай. Ние можем, ние сме по-силни" и т.н. надъхващи тълпата да си проправя път насила, всичко е възможно. Попадала съм в сходна ситуация и знам колко е страшно, притиснат от всякъде не можеш нито да помръднеш, нито да дишаш. По този начин често се случват подобни трагедии на футболни мачове. Относно празниците - всеки е свободен да си празнува каквото си иска. Това е моето мнение. Ние в България сме едно, корейците са друго. Все пак, тези, които са християни, са католици, но дори не смятам, че го празнуват от някакви религиозни причини. Това за младите е като маскен бал, купон и повод за смях и развлечение. Много жалко за нелепия начин по който загинаха хората. Дано послужи за обеца на ухото на другите и да не се повтарят повече подобни безумия.
 9. Ура, имам си отварачка . Пази ми я и ще ми я дадеш лично на следващата сбирка. Хубавото е, че му идва края на този сериал, че едва издържам до новите серии. Първо изгледах накуп излезлите с бг субтитри епизоди, после за мое огромно съжаление и извинение към преводачите, които са изключително бързи, минах на руски субтитри, като гледах 1-2 серии със субовете на група, чийто преводи харесвам. След това, понеже те забавиха превода с 1-2 дена минах на друга руска група, на 3-та след това и накрая падението ми завърши снощи, когати изгледах 14 серия с автоматични субтитри, нещо, което си мислех, че никога няма да направя. Та, така, просто да видите как се пристрастих към сериала.
 10. Хелоуин не им е виновен. От снощи изгледах много видеа и снимки от случилото се и маскирани не видях почти - може би се мернаха 2-3-ма. Просто народа толкова е изтрещял от пандемията и толкова зажаднял за големи събирания, купони и забавления, че всеки повод е добър да се съберат толкова хора, щом вече им разрешават. На всеки един празник можеше да се случи. Жалко за загиналите млади хора. Неконтролируемата тълпа е страшно нещо.
 11. Естествено, че всичко е теория. Накрая ще се окаже нещо тъпо и тривиално, много по-зле от сценариите, които ние си разиграваме. Е, дано ме опровергаят де, до момента много добре движат нещата. Целта ни тук е да си коментраме и обсъждаме на воля. Та и аз така. Не налагам на никой мнението си, просто се опитвам да го обоснова колкото се може по-добре. Да, да точно. Беше кърваво убийство, но без изрязана усмивка на лицето!
 12. Oк, това е твоето мнение, моето го споделих. Боя се обаче, че повече няма да ни върнат към това убийство, защото там всичко е ясно, пък който разбрал-разбрал. Само да добавя, че
 13. Moже и да си прав и за Юн Дже да разберем в 16 епизод, но
 14. Съжалявам, че не виждаш и разбираш, то по очевидно от това, което обясних няма как да бъде.
×
×
 • Create New...