Jump to content

desini

Потребители
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

696 мочи

About desini

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

3,292 profile views
 1. Изгледан. Не ме разочарова. От началото до края сериала е супер заплетен и интересен. Както казах и по-горе всички са виновни за нещо и така са оплетени във връзки, причини и следствия, че наистина сериала трябва да се гледа внимателно и с мисъл, а не да блееш и превърташ, за да се хванат всички детайли и нюанси. А излишно нищо няма в него, всичко е динамично и добре премерено. Браво на режисьора и сценаристите. Японски автор, тежък и сериозен криминален трилър, ясно е, че няма как да минем без мрачни трагедии и известни откачености или извратености, както само японците си го умеят. Но ми харе
 2. Много як сериал. Доста кървав и жесток, обаче супер интересен. Така увлича, че нямам търпение да си пусна следващата серия и следващата. Друго си е така Нетфликс като ги пуснат накуп всички серии, а не да чакам по 1-2 на седмица.
 3. Във втори епизод купона продължава. На финала стана още по-забавно като се появиха и клетките на главния герой. А Мин Хо се оказа Не мога просто сега се чудя в кой ли е влюбен пък той. Страшно забавен сериал, нямам търпение за следващите серии, що ли ми трябваше да го подхващам текущо
 4. Сладките бебоци се оказаха не баш клетки, а по-скоро различните чувства, емоции и състояния на организма на главната героиня. Наистина остроумно и забавно е измислено. Много се смях с Глада, Страхливостта, Дедукцията, а и с другите - има хитри, смешни и точни попадения. Комбинацията на игрално кино с анимация винаги ми е харесвала, а тук анимацията е красива и сладурска и наистина е свежарско и забавно. Дано продължи така и нататък. В първи епизод главния не се появи, но поне плакнахме очички с Мин Хо, който обаче нещо ми се видя леко позаслабнал и изпосталял след казармата.
 5. Тук описанието не е много точно. Всъщност главния страда от еректилна дисфункция. Не е причинена от затлъстяване, а на психическа основа, поради ниско самочувствие от това, че не успява години наред да си вземе държавния изпит, няма свястна работа, няма пари, гадже и т.н. Реших, че няма как да не хвърля око на подобна драма - вместо готин чебол, в главната роля е импотентен, затлъстял, залухав глупак. Като капак на всичко го помислиха и за гей, защото любимия му цвят е розов и има повече розови вещи и от мен, а на розовата му стая би завидяло всяко момиченце. За тази мания си има разбира
 6. Ей, рядко дразнеща героиня, значи. Цял сериал я чакам да отиде при Дже Он да "видят заедно пеперуди", тя се влачи с многострадална физиономия и се прави на интересна. Всички видяха, че момчето е влюбено в нея, тя видиш ли света вода ненапита, се мотае с готвача, къса на ум маргаритки "обича ме - не ме обича" и си задава Хамлетовския въпрос "да бъде или да не бъде". През цялата втора половина на сериала имах непреодолимо желание да й отвъртя 2 шамара през екрана, че да се осъзнае.
 7. Току що видях, че с превода се е заел един пич, който винаги превежда интересни и качествени криминални сериали, както американски, така и европейски. За мое учудване и радост е започнал и превод на този. Преводача прави качествени субтитри, превежда бързо и завършва проектите си. Така че, който чака български субтитри за да гледа сериала - да налазва. Прекрасен сериал и страхотна игра от двамата главни!!! За сваляне
 8. Много добър трилър. Нищо не е това, което изглежда, има неочаквани обрати и един по корейски трогателен и въздействащ финал. Много ми хареса, изгледах си го с интерес и удоволствие.
 9. Много хубав сериал. Има си от всичко - криминална интрига и тайнственост, оплетени семейни връзки, алчност и интриги за власт, чиста младежка любов, самоотвержена майчина любов, унищожена любов, вярно приятелство и всичко поднесено финно и интелигентно, на места забавно и саркастично, благодарение на изпълненията на слугите, на най-големия чеболски син, щурата му сестра и дъртата откачалка майка им. Като бонус се нагледах на красиви тоалети и обстановка.
 10. Изгледах филма, защото реших да видя китайската интерпретация на историята. Корейския сериал "Moon lovers" ми е много любим, но китайския сериал, колкото и да е хвален не мога да се насиля да го гледам заради прическите на мъжкия каст. Пробвах филма, защото реших, че 2 часа някак ще ги изтърпя и успях. Самия филм е много различна вариация на историята, но се гледа леко, има си забавни моменти и романтични и красиво заснети сцени. Така, че не съжалявам, че го гледах, просто една приятна приказка.
 11. Изгледан. Хареса ми до края, но някак ми беше малко и сериите кратки. Можеха да развият още повече героите и отношенията между тях и да включат още най-различни герои с техните житейски истории, като клиенти на ресторанта. И да добавя много сладко това говорещо дърво и как само си сменяше цвета на листата според настроението
 12. Ще се гледа или поне ще го "преслушам" задължително, защото е интересно като идея, свежо, забавно и различно, но зависи как са го реализирали в сериал. Ако тия бебешоци на плаката са мозъчните клетки на главната няма да е на добре - бая инфантилна ще да е. Което обаче би подхождало на идиотската прическа, която са й спретнали.
 13. O, нещо по-различно, че и от любимия ми жанр. Веднага го мятам в топа на списъка ми със сериали за гледане. Голям плюс е и че са само 8 епизода.
 14. Много добри първи две серии. Съспенс, динамика, напрежение, обрати. Всички герои така са оплетени на кълбета и свързани като свински черва, че не знам къде ще му излезе края. Всеки крие някаква тайна, всеки има вина за нещо. Интересно започна. Финала на първа серия го очаквах от момента, в който взеха приятелчето с тях и го облякоха в дрехите на сина. Но финала на 2-ра серия беше уау, наистина неочакван и много, много силен. Най-после нещо завладяващо в жанра след Mouse и Beyond Evil.
 15. Просто перфектно!!! Аз ще си плакна очичките и ще си точа лигички по красавците + бонус малката сладурка, а дидо Айдълофоба, ще се омете от темата, защото няма да гледа сериала, нали така? Най-много да ни информира за рейтинга от време на време, в случай, че е нисък де, да не вземем случайно да останем в неведение.
×
×
 • Create New...