Jump to content

desini

Потребители
 • Posts

  898
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About desini

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

4,470 profile views

desini's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

1.2k

Reputation

 1. Съгласна с горното мнение. Сериала в никакъв случай не е черна комедия. Определян е като трилър, мистерия, криминален. Тук и тук например. Също така моля да коригирате броя на епизодите, не са 4, а 12 серии. И да главния не блъска момичето, може да се замени с "изскача пред колата му и припада" или нещо подобно. Аз изгледах 5 серии и съм доволна, все така динамичен и увлекателен е сериала и познах за чичката от фирмата с охранителните камери.
 2. По времето на "Лечителят" Park Min Young е на 29 години, проста аритметика. Не разбрах как според вас трябва да се казва сериала...
 3. Страхотни първи 2 серии. Увлекателно и динамично действие, тайнствени убийства, екшън, драма и комични елементи. Интересна комбинация са 2-мата главни герои - бащата и отвлеченото момиченце, започна забавно и става все по-емоционално взаимодействието между тях. Ще бъдат добър екип бягайки и от полиция и от убийци.
 4. Хора, смилете се! Гледам има още готови епизоди - превод и редакция на 100%. Давайте ги насам, че си изгризах вече ноктите от нетърпение. Страхотен сериал, още си нямам идея кой е убиеца, а обикновено ги разкривам доста бързо. Благодаря за чудесните субтитри на екипа
 5. Е, как бе? Корейците още преди няколко години изкараха сериал, в който главния беше котарак - Welcome (Meow, the Secret Boy). А сега главната се превръща в куче . Няма как трябва да има равновесие в природата. Ще му дам шанс заради главните актьори. Така или иначе с Ча Ън гледам всичко, щото ми е достатъчно да гледам... него.
 6. Определено ми е в списъка за гледане, но ще изчакам да започне излъчването на 2-ри сезон и тогава ще го започна. Иначе ще позабравя изгледаното. А и не мога да разбера кога точно ще е 2-рия сезон, четох за декември, за след 6 месеца, за след 1 година... И дано някой от актьорите не се издъни в нещо, че тогава може и продължение да не видим. Така де винаги си имам едно наум с китайците...
 7. След изгледани 4 серии още си чакам първото убийство (от миналото). Много ми харесва за момента сериала, добре оплетоха и завързаха нещата + ретро обстановката от 90-те години, супер си е и дано продължи така интересно и нататък. Много благодаря за субтитрите.
 8. Aбсолютно. Даже и любовно гнезденце си имаха на острова.
 9. Те две са с абсолютно прави крака и една с абсолютно криви. За по-лесно разпознаване -тя винаги е тази с най-кривите крака, независимо с кой и с колко народ се снима.
 10. Абсолютно. По-рано за мен тя беше момичето с най-кривите крака, които съм виждала някога. После на някакво нейно участие и снимки й изглеждаха доста прави и и аз реших, че си е правила операции. Сега обаче я гледам в сериала и недоумявам защо краката й пак са ужасно криви, пълна мистерия
 11. Обаче Love in Contract си го чакаме тук. Обещан ни е като подарък
 12. Много готини първи 2 серии. Много зрелищно и динамично. Екшън и забавление. Красиви ретро тоалети и обстановка, уестърн вайб. Прекрасните ни 2-ма лисугери + сладкия костенурчо в бонбонено розово. Радост за очите ми. Изглежда във всяка серия ще има различни същества от корейската митология, обожавам подобни фантасмагории.
 13. Нямах си работа да си пусна клипчето в метрото. Направо с глас се смея, а хората ме гледат странно.
 14. Не съм гледала филмите. Не знам и как реших да погледна точно този сериал, но след "Съюза на благородниците" търсех нещо подобно и реших да му дам шанс. Е, мога да кажа след 15 изгледани серии - много як сериал! Страхотни герои, интриги и мистерия, страхотни двубои с мечове, тайни, малко романтика и приятелство любов-омраза. Страхотна, много специфична за сериала атмосфера - цялото действие е или в тъмната част на денонощието или ако е денем е мрачно и непрекъснато вали. Надявам се само на щастлив финал, всичко друго е перфектно.
×
×
 • Create New...