Jump to content

desini

Потребители
 • Content count

  466
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140 мочи

About desini

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

1,793 profile views
 1. Това за близнаците и аз си го мислех- хич няма да им се разсърдя за Джун Ки на квадрат. Да отбележа и факта, че в първа серия не можех да откъсна очи от младия Тагон и синеокия Рагаз - прекрасни и магнетични. Жалко за краткото им присъствие в сериала. Никога не бих предположила, че момчето в ролята на Тагон е същото от "Корейската одисея" и "Нейния личен живот".
 2. "Преводачката" и Рагаз спасиха 2 бебета, но те не са синове на Рагаз. После ги дадоха като пораснали 14-16 годишни, когато съобщиха на "преводачката", че Рагаз е нападнат от нейното племе. Младежа с маската си мисля, че е брата на нашия, сигурно ходи с маска, за да крие лилавите си устни. 2-те човешки племена говорят един език, защото това от равнината явно произхожда от това в планината, нали тяхната богиня-родоначалничка бялата вълчица или нещо подобно била дошла от черната скала.
 3. Какви маниаци, то от сутринта има превод от 2 български преводачески групи . Благодаря им за бързината.
 4. На мен ми хареса. Гледала съм само корейския сериал по тази манга, отдавна и почти забравен вече, така че с интерес и удоволствие изгледах филмчето. Красиви и чаровни артисти, романтика, насладих му се докато го гледах и не ми се искаше да свършва, а и ме остави в добро настроение, значи филмчето си е свършило добре работата за мен. Чакам българските субтитри и пак ще го изгледам.
 5. desini

  Her Private Life (2019)

  Много сладурска 1-ва серия. Главната си ми е любимка, няма празно с неин сериал, как ги подбира не знам, но всичките й ги харесвам. Главния отдавна не го бях гледала, та ми е кеф и него да видя в главна роля и то романтична. Много цветно, свежо и веселко започна. Още повече се забавлявах, откривайки някои "фенски" прилики с главната.
 6. Гледам аз заради Джонг Сук, ама не ми стига аджумата, а и неговото нуньосване на всяка втора дума ми докарва вече ортикария. А, че госпожата е нахална използвачка никой не може да ме разубеди. Било я срам, накърнена гордост и достойнство, бля, бля. То защото хич не е срамно да лъжеш и мамиш приятеля си и да се възползваш от него без знанието му, че даже е и престъпление да нахлуваш така в чужда собственост и да крадеш (било то и храна). А после като я разкри едно извинявай не каза. С половин уста благодари за стаята и най-безцеремонно заяви, че ще остане в дома му 6 месеца??? Уж си мисли, че той се среща с жена, натриса му се нашта аджума и го лишава от личен живот, без да си помисли как съжителството му с нея щеше да доведе до разрив във връзката му. Не я интересува, че би му навредила, нали му е спасила живота и й е длъжен. Не стига това ами не пропусна да се възползва от него и в работата му. Пак зад гърба му кандидадства в издателството, надявайки се той да й даде едно рамо при подбора. И Matrim много ясно, че екранното време не съответства на реалното, просто ми се искаше аджумата да покаже някакви майчински чувства - че страда за детето, че й липсва, да разкаже на някой нещо за дъщеря си, да й звънне да я чуе поне веднъж, изобщо да се държи като майка, а не като инфантилна тинейджърка, подскачаща около приятеля си и държаща го за ръчичка???
 7. Мен пък от началото ме гложди въпроса с кой акъл запокитиха 7-10? годишното си дете да учи във Филипините. Ама какво да се чудя всъщност след като нашата съвършенна майка, съпруга и домакиня за 5 серии се чу само веднъж с дъщеря си и то защото тя й се обади и се сеща да я спомене само когато става въпрос за пари. Адски дразнещо същество ми е тази аджума, такава нахална използвачка, че едвам я гледам и трая заради Сокче. Отделно дето хич не си подхождат и започва да ме плаши тенденцията плавно да преминаваме от нуни към аджуми главни героини, след Encounter сега тук и в другия нов сериал The Light In Your Eyes. Сокче и той почва да ме притеснява - с комплексите, които явно има за носа си след още някоя операция току виж му окапал. Всеки сериал ни се появява с нов модел нос. Всъщност започвам да се чудя той ли все не може да си го хареса или има рекламен договор с някоя клиника за пластична хирургия.
 8. desini

  Touch Your Heart (2019)

  Ами точно, те в Гоблин се преродиха като актриса и полицай, тук са актриса и адвокат - горе долу ще си ги гледаме като последното им прераждане от Гоблин.:)
 9. Да, де, аз за всички говоря -
 10. Сладко сериалче, добре започна и си продължава все така лежерно, приятно, забавичко, романтично и нежно. Kim Yoo Jung е голяма сладурка и чаровница, винаги с удоволствие я гледам. Главния хич не ми хареса като визия - нито в лице, нито като фигура, то хубаво много висок, ама някак много едър и тромав. Обаче толкова хубаво и забавно си играе човека ролята, че свикнах с него и не ме дразни вече визуално. И да отбележа чудесните целувки между двамата - много естествени и хубави, не от ония рибешките. Браво на момичето, сложи каките в малкото си джобче.
 11. За мен финала не е съшит с бели конци, а съвсем добро и логично продължение спрямо предишните серии, като изключим минусите, които споменах, но те касаят сериала по принцип, не финала. В крайна сметка въпрос на вкус.
 12. desini

  The Vanished (2018)

  Резюмето ми звучи точно като един страхотен испански трилър "Тялото" ( "El Cuerpo"). Ако е негов римейк с удоволствие ще гледам и корейската версия. Не се ли намира някъде и с руски субтитри?
 13. На мен сериала си ми хареса и финала също - не беше някакъв захаросан и изсмукан от пръстите, такъв просто нямаше да му подхожда, а чисто по корейски отворен и леко загадъчен. Три минуса само мога да отбележа, които ме подразниха: - твърде малко романтика за моя вкус - изчезването от реала на физическите тела на брата на главната, а след това и на Бини (нещо, което макар и сериала да е фантастика, се оказа толкова фантастично, че и сценаристката не можа да даде логично обяснение и се "оправда" на финала чрез думите на братчето пред айтито) - некадърното изпълнение на ролята от Чаньол. Ще ме прощават феновете му, но аз, която винаги съм гледала с удоволствие изпълнения на айдъли в сериалите, едвам го изтърпях с вечно отворената му уста, като риба на сухо, при всяко негово появяване на екрана.
 14. desini

  Missions of Love (2018)

  Има такава тема в раздел Японски сериали тук. Тя си е за там. Тук също трябва да има тема за филма, но моля оправете описанието, тук става въпрос за пълнометражния филм, а не за 4 серийното мини сериалче.
 15. desini

  Call Boy 18+ (2018)

  Ммм даа, философ с едипов комплекс, състрадателна душа и ген на проституцията в кръвта намира смисъла на живота си в една удовлетворяваща го както физически, така и духовно професия. Дай Боже всекиму така да обича работата си и да й се наслаждава. Много секс, много нещо в този филм - не еротика, а чисто софт порно. Отличен на Тори за изпълнението, изключително автентичен и натурален, от мен получава Оскар за секс сцените
×