Jump to content

desini

Потребители
 • Content Count

  563
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

345 мочи

About desini

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

2,306 profile views
 1. Хм, той тоя ще е зомби, колкото tokebi беше гоблин.
 2. Главната й се реве като гледам, ама хич не й е мястото там. Да я фотошопнат моля, че да не ми разваля идилията на красавците.
 3. Този тук май не е онзи жанр с фантасмагориите дето не го понасям, но леко ме притеснява защо всички герои са накацали по покривите Ще чакам отзиви, че главния красавец ми привлече вниманието
 4. Да, права си. Сетих се за още една сцена, когато старшата сестра подари големия динозавър на Санг Те и разговора между тях беше как динозавърката мама Доли намерила динозавърче, различен вид от нея, но го отгледала като свое дете. Поредния намек.
 5. Има резон в това Санг Те да е брат на главната. И то не само заради думите на пеперудата. Помня, когато доктора шефа на болницата се опитваше да накара Санг Те да приеме главната, му даваше за пример анимационното сериалче, което той обича да гледа и каза, че героя там отгледал като свои деца други динизавърчета или там не знам какви анимационни герои и каза на Санг Те "така както и твоята майка не ти е биологична майка, но били истинско семейство" и т.н.
 6. Изгледани първите 2 серии. Не е зле. Има си убийство, куп подозрителни персонажи събрани в една къща и мистерия ала Агата Кристи. Напомня филма "Вади ножовете" по постановка и донякъде сюжет.
 7. @bond къде го видя убиеца? Дадоха във влака фигура, чухме глас, ни нищо повече. Аз все още не знам кой е убиеца и даже и не подозирам, което рядко ми се случва в корейски сериал. Обикновено ги разконспирирам още в началото. Така че, за сега много доволна. Това е сериала който гледам с най-голям интерес и нетърпение в момента. След 6 серии държат както същото темпо като в началото, така и мистерията. Кашата е голяма, но не е като да не можеш да се ориентираш в нея. Загадката добре, че не е ясна, защото иначе нямаше да е интересно и се надявам чак на финала да се разбули, както убиеца, така и връзката между световете. Влакът за сега го спряха за да може главния да остане в паралелната вселена достатъчно дълго за да оправи батака там, да открие убиеца и да влюби полицайката. Другото му аз пък има шанс да започне на чисто в нашата реалност, но за беда го виждам, че ще напира да си се връща в другата. Чудя се накрая дали ще намерят начин да върнат главния не просто в нашата реалност, но и във времето преди смъртта на главната, за да я спаси, че иначе ще трябва да си остане в паралелната реалност при полицайката.
 8. The Tale of Nokdu (2019) Симпатични актьори, забавен, драматичен, романтичен и приключенски сериал. Препоръчвам за превод и гледане.
 9. Rookie Historian Goo Hae Ryung (2019) Този предлагам заради красавеца в главната роля, романтичната приказка и красивите ханбоци, така де обожавам исторические им сериали заради цветовете и прекрасните гледки.
 10. Sweet Home (2020) Мистерия с любими актьори, достатъчно за да предизвика интереса ми.
 11. Sei no Gekiyaku го гледах най-после в една руска група и с отлично качество и превод. Мога да кажа, че си заслужаваше чакането, хареса ми. Както се очакваше много хард еротика, много горещи сцени и драма по японски. Финала ме зарадва. Хващаше ме срам за актьорите направо на интимните сцени, което значи, че перфектно се справиха с работата си и беше адски реалистично.
 12. Още се чудя дали да го подхващам. Главната не ми е хич симпатична. От друга страна обичам исторически сериали, но от по-леките, романтични и приключенски тип, а не от тия с безкрайните и досадни политически интриги и битки. За съжаление последните излъчени от моя тип си останаха без бг превод, а са прекрасни и биха събрали много зрители пред екрана: The Tale of Nok Du, Flower Crew: Joseon Marriage Agency и Rookie Historian Goo Hae-Ryung. Сега боксувам на My Country, гледам го заради любимците в главните роли, но ми идва тежичък и объркан, а и романтиката хич я няма, да избутам последните 5 епизода и почвам този. Все пак не мога да не му дам шанс заради Park Si Hoo.
 13. Приятни първи две серии. Нещо леко, забавно и романтично, много подходящо за лятно сериалче. Главната принципно ми е симпатична актриса, но след майчинството си е пипала лицето или остарява, но нещо ми е различно в лицето й и това ме дразни. На Джи Хун пък са му избацали прическа с такова бритонче и кафяв цвят, че направо са го загрозили, само Холото си е пърфект. Иначе си падам по този вид романтика, с преражданията и любовите в няколко живота, но пък тук има надежда и да разчупят статутквото с младежа. Мисля, че има потенциал да запазят до самия финал тръпката кой от двамата ще избере главната героиня. Приветствам и добрите хрумки да разчупят клишетата със сватбата на героинята и с гей закачките с главните. Дано им се получи и броманса.
 14. Резюме: Дзуо Цинцъ е син на маркиз. Крие благородния си произход и пътува из Дзянху като лекар. E, няма как да е син на маркиз главния, защото не мяза на метис с баща европеец, но иначе не звучи зле, може и да му хвърля едно око ако намеря време.
 15. Чудесно! Номинирам ви двамата с дидо за отговорни по рейтингите, вие сте най-заинтересованите от тях и от това да информирате съфорумците. Идеята обаче е в това, като го правите да съобщавате рейтингите на всички текущи сериали, а не само на тези, които не харесвате. Представете си само колко благодарни хора ще има във форума, щастливи, че сте им спестили къртовския труд да потърсят сами тази информация.
×
×
 • Create New...