Jump to content

lavender

Потребители
  • Мнения

    251
  • Присъединил/а се

Относно lavender

  • Рожден ден Октомври 20

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Стара Загора
  • Любими сериали
    Signal; My Name Is Kim Sam Soon; The City Hall; The Untamed; Go Back Couple

Последни посетители

2126 профилни разглеждания

lavender's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

123

Обществена Репутация

  1. Сериалът се оказа много приятен и забавен (забавното се дължеше най-вече на главната). И много красота от страна на мъжката част. Винаги ми е много приятно да гледам Чанг Ги Йонг на екрана, лицето му сякаш свети с вътрешна светлина. Тук на моменти ролята му беше малко по-мрачна и тъжна, но в Go Back Couple беше неотразим. Обаче заради Bae In Hyuk бях страшно раздвоена за кого да стискам палци да вземе девойката. Смятам, че момчето заслужава скоро да получи някоя сериозна главна роля. Само заради него ще подхвана да гледам At a Distance Spring is Green. И ost-a на сериала много ми хареса, много хубави песни включва.
  2. Много добър сериал, радвам се, че не се повлиях от по-горните мнения и започнах да го гледам. В първи епизод нещата сякаш се развиват по-бавно, но се усеща растящото напрежение и мистерията около главния съдия. Отлична режисура, великолепна актьорска игра. Джи Сонг е страхотен, което не е изненада. Но за първи път го гледам в толкова зловеща и мистериозна роля и всъщност много му отива. Човекът си има харизма и талант и явно може да изиграе всичко. Персонажът му е изключително странен, с много съмнителни мотиви за действията му. Не се разбира още от добрите ли е, от лошите ли е или от лошите с добри намерения. Действието с всеки епизод става все по-шантаво и заплетено и държи в напрежение. А краят на четвърти епизод направо ме разби.
  3. И на мен много ми харесва сериалът, добре направен, със страхотни спец ефекти и забавни сцени. Четиримата главни добре си пасват като екип. Актьорът в ролята на главния "зъл дух" ми е много симпатичен. Вярно, в някои сцени може да ти се изправи косата от него, направо е зловещ, но в други изглежда като невинно дете. Явно са направили пресонажа му малко по-сложен, отколкото при останалите "лоши".
  4. Той все нещо разсъблечен се появява. Ако така ще е през повечето време, май трудно ще се фокусирам върху сюжета.
  5. lavender

    SuperM

    Радвам се дори и на това, което пуснаха. Дано продължат да го правят и за други техни клипове. Мисля, че са го снимали, и дано наистина да е така (съдя по цвета на косата на Тейонг), преди случилото се с кученцето на Тейонг. Днес той се включи във VLIVE и личеше колко му е трудно, макар все още да нямаше английски субтитри и да не разбирах какво казва. Но такова доверие има на феновете си, че споделя своята болка с нас... В такива мигове, когато изглежда така човечен, изглежда още по-неземен, колкото и странно да звучи. Не се срещат често хора като Тейонг, които така да обичат и уважават живите същества, било то кученце, жабче или бръмбарче. Тейонг с Руби.
  6. lavender

    SuperM

    Еее... доживяхме. Дано да ни изберат някое хубавко, че някои от предложените в туитър направо са стресиращи. А къде се пращат предложенията?
  7. Не си само ти. И аз много го харесвам. Има някак аристократично излъчване и изглежда много зрял. А в Splash Splash Love направо си играеше краля - роля, тъкмо за него. Сега, след като се наслужи в казармата, си го чакам да го гледам в нови сериали.
  8. lavender

    SuperM

    @Ralie Blag, можеш ли да приложиш тук някой скрийншот, който си видяла? Може и да се сетим по него откъде е. Ако не е от това, което skofiild е показала.
  9. Всъщност, много ми беше сладък в сериала. Не знам как е в мангата, но тук някак не можах да почувствам лошотията му. Приличаше ми по-скоро на дете, което си играе, и не разбира сериозността на действията си. Май трябва да проверя и други сериали, в които участва, че в този го гледах за първи път.
  10. lavender

    NCT

    Това не съм го виждала, харесвам тази песен. Сладури, колко са малки още на това видео... Между другото, днес излезе и трети епизод на мини играта на NCT DREAM.
  11. lavender

    SuperM

    Вярно, пак се виждат при пърформанса, но повече харесвам денс практиките. Там са облечени по-обикновено и по-добре се виждат движенията им. Пък и момчетата са по-спокойни, отколкото на сцената и ми дават друго усещане. Не знам, за някой друг може да е различно, но аз си искам денс практиките... Но вероятно няма да ме огрее.
  12. lavender

    SuperM

    Много ми хареса, хореографията също! Жалко, че не пускат денс практики. Щяха да са много ефектни. Тейонг тук направо е убийствен. Винаги ми спира дъха, когато е в центъра. За мен няма друг като Тейонг с такова силно присъствие на сцена. Но вече сериозно взех да си мисля, че SM експериментират с косата на Марк.
  13. Много интересен засега, добре направен. Още в началото създадоха мистерия, която започва все повече да се заплита. Много романтика вероятно няма да получим, но почти всичко друго го има - мистерия, фантастика, драма, екшън, криминални случаи, специални ефекти... Музиката също е хубава, актьорите са прекрасни. След първите два епизода имам надежди, че това ще е един от по-добрите сериали за тази година. Много ме радва да виждам това талантливо момче Joo Won отново на екрана след дългото отсъствие.
  14. @skofiild, благодаря ти. Едва сега научвам за състоянието му от клипа, който си постнала. Гледаш го все усмихнат и закачлив, сякаш няма никакви грижи на света, а това всъщност е било проява на вътрешната му сила. Все повече го харесвам и уважавам като човек и актьор. С тази положителна нагласа, с която е решил да живее живота си, нека още дълго-дълго да ни радва с ролите си.
  15. Надявам се да не е крайно трагична история и да има малко светлина в тунела накрая. Но заради главния съм готова да я понеса. Та чакам и се надявам трагедията да си струва.
×
×
  • Създай нов...