Jump to content

lavender

Потребители
 • Content Count

  248
 • Joined

Community Reputation

97 манджу

About lavender

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday October 20

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Стара Загора
 • Любими сериали
  Signal; My Name Is Kim Sam Soon; The City Hall; The Untamed

Recent Profile Visitors

1,573 profile views
 1. Той все нещо разсъблечен се появява. Ако така ще е през повечето време, май трудно ще се фокусирам върху сюжета.
 2. Радвам се дори и на това, което пуснаха. Дано продължат да го правят и за други техни клипове. Мисля, че са го снимали, и дано наистина да е така (съдя по цвета на косата на Тейонг), преди случилото се с кученцето на Тейонг. Днес той се включи във VLIVE и личеше колко му е трудно, макар все още да нямаше английски субтитри и да не разбирах какво казва. Но такова доверие има на феновете си, че споделя своята болка с нас... В такива мигове, когато изглежда така човечен, изглежда още по-неземен, колкото и странно да звучи. Не се срещат често хора като Тейонг, които така да обичат и уважават живите същества, било то кученце, жабче или бръмбарче. Тейонг с Руби.
 3. Еее... доживяхме. Дано да ни изберат някое хубавко, че някои от предложените в туитър направо са стресиращи. А къде се пращат предложенията?
 4. Не си само ти. И аз много го харесвам. Има някак аристократично излъчване и изглежда много зрял. А в Splash Splash Love направо си играеше краля - роля, тъкмо за него. Сега, след като се наслужи в казармата, си го чакам да го гледам в нови сериали.
 5. @Ralie Blag, можеш ли да приложиш тук някой скрийншот, който си видяла? Може и да се сетим по него откъде е. Ако не е от това, което skofiild е показала.
 6. Всъщност, много ми беше сладък в сериала. Не знам как е в мангата, но тук някак не можах да почувствам лошотията му. Приличаше ми по-скоро на дете, което си играе, и не разбира сериозността на действията си. Май трябва да проверя и други сериали, в които участва, че в този го гледах за първи път.
 7. lavender

  NCT

  Това не съм го виждала, харесвам тази песен. Сладури, колко са малки още на това видео... Между другото, днес излезе и трети епизод на мини играта на NCT DREAM.
 8. Вярно, пак се виждат при пърформанса, но повече харесвам денс практиките. Там са облечени по-обикновено и по-добре се виждат движенията им. Пък и момчетата са по-спокойни, отколкото на сцената и ми дават друго усещане. Не знам, за някой друг може да е различно, но аз си искам денс практиките... Но вероятно няма да ме огрее.
 9. Много ми хареса, хореографията също! Жалко, че не пускат денс практики. Щяха да са много ефектни. Тейонг тук направо е убийствен. Винаги ми спира дъха, когато е в центъра. За мен няма друг като Тейонг с такова силно присъствие на сцена. Но вече сериозно взех да си мисля, че SM експериментират с косата на Марк.
 10. Много интересен засега, добре направен. Още в началото създадоха мистерия, която започва все повече да се заплита. Много романтика вероятно няма да получим, но почти всичко друго го има - мистерия, фантастика, драма, екшън, криминални случаи, специални ефекти... Музиката също е хубава, актьорите са прекрасни. След първите два епизода имам надежди, че това ще е един от по-добрите сериали за тази година. Много ме радва да виждам това талантливо момче Joo Won отново на екрана след дългото отсъствие.
 11. @skofiild, благодаря ти. Едва сега научвам за състоянието му от клипа, който си постнала. Гледаш го все усмихнат и закачлив, сякаш няма никакви грижи на света, а това всъщност е било проява на вътрешната му сила. Все повече го харесвам и уважавам като човек и актьор. С тази положителна нагласа, с която е решил да живее живота си, нека още дълго-дълго да ни радва с ролите си.
 12. Надявам се да не е крайно трагична история и да има малко светлина в тунела накрая. Но заради главния съм готова да я понеса. Та чакам и се надявам трагедията да си струва.
 13. lavender

  NCT

  Поздравления за Jaemin! Спечели наградата за най-добър корейски актьор на Seoul Webfest 2020 за ролята му в уеб драмата "Way To Dislike You".
 14. Аха, сега, като обясняваш какво разбираш под "броманс", ми е малко по-разбираемо. Защото за мен пък, като чуя тази дума, дори и платонично, все някакво привличане между двамата трябва да има. За полубратя едва ли бих го очаквала. Но виж, за "химия", както ти го наричаш, между героите, особено с тези двамата... Ще бъде интересно. Ама аз си чакам и романтиката.
 15. Ама те по сценарий са полубратя , ако визираш Lee Dong Wook и Kim Bum, де. Колко броманс може да има, особено в семейство на богове. Иначе и аз чакам с нетърпение, че Lee Dong Wook ми е любимец. Има си излъчването, което е много важно. Но съм изненадана и явно недостатъчно наясно с корейската митология, защото си мислех, че деветоопашатата лисица е само в женски образ. Очевидно не.
×
×
 • Create New...