Jump to content

Sephiria

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Sephiria

  • Рожден ден 12/12/1989

Profile Information

  • Пол
    Female

Sephiria's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Старият ник, който съм го използвала най много, ми омръзна и реших да го сменя. Мислих си за Sephirot но там където исках да се регистрирам беше заето и реших вместо да слагам цифри зад него, да измисля друго подобно и се сетиха за Sephiria от анимето Black cat, което скоро бях го гледала. Не че героинята от анимето ми беше направила голямо впечатление, просто ми хареса името.
  2. Изгледах го преди доста време(не помня точно колко) и за мен това е Любимият ми корейски сериал. Толкова ми хареса че досега съм го гледала 3 пъти от началото до края (грешка 2 и полвина защото единият път не беше до края) и определени моменти още толкова пъти. Забавен е, смяла съм се от все сърце и с все глас до самия край. Хареса ми че си запазва комедията до края. Всичките образи бяха страхотни. По-добър корейски сериал досега не съм гледала (вярно е че съм изгледала само 6-7, но от тях той е най-добрия).
  3. Аз изчаках да излезне целия и го изгледах за 2-3 дни някъде. Беше интересен и много смешен(поне първата половина), имаше моменти със все сила и сърце съм се смяла. Но знам че втори път няма до го изгледам, не ми хареса чак толкова. Главният ме убиваше с тези анцузи дето имаше. Хареса ми че персонажите бяха различни от обикновеното, но определено от началото до края Оска ми е любимеца.
  4. Филмът беше интересен и не само заради участието на Гън Сок, но си признавам, че заради него реших да го изгледам. Хареса ми че ме накара да се замисля кой е извършителя.
×
×
  • Създай нов...