Jump to content

Melody_89

Потребители
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

3 Последователи

Относно Melody_89

  • Рожден ден 09/23/1989

Contact Methods

  • Уебсайт
    https://www.facebook.com/lidia.ivanova.7

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Vidin

Последни посетители

699 профилни разглеждания

Melody_89's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

38

Обществена Репутация

  1. Ох объркала съм го с друг актьор. Друг идва в България. Иска ми се и този да беше, но уви. Явно ми се е спало доста вчера. Tatsuya Fujiwara е идвал, нали беше снимал нещо със Hayato Ichihara . Сега ще си поправя поста. Извинявам се,не съм искала да подведа никой.
  2. Здравейте . Гледах сериала отдавна и вече не помня в подробности всичко . Но искам да кажа , че беше истинско удоволствие да го гледам . Обожавам японски сериали на готварска тематика. И определено са много добри в този жанр. Не бях гледала нищо друго с - Takuya Kimura преди това . И мога да кажа , че вече разбирам защо толкова много го харесват хората . Великолепен актьор е и има голяма харизма. Всички актьори бяха страхотни. А за храната не спряха да ми текат лигите през цялото време. И като цяло сериала ми е в топ най добри японски. Япония е първата ми любов и както обичам да казвам - японските сериали си имат своя чар . Бих препоръчала сериала на всички . Заслужава си. Прясна новина която видях в японски страници преди време , и една от актрисите беше споделила в личния си инстаграм профил - ще има продължение на сериала. Не съм сигурна дали съм разбрала правилно . Може и да греша( за което се извинявам ) , но мисля , че ще е цял втори сезон. Но каквото и да е , нямам търпение да излезе.
  3. Здравейте . Признавам си главната актриса - Park Gyu Young не ми е от най любимите . Не можах да изгледам друг сериал с нейно участие - Dali and Cocky Prince . Гледах първите епизоди на БТВ Story , но ми беше много скучен и не го изгледах. Да се върна на този сериал . Сравнително скоро го изгледах целият. По принцип обичам сериали с фентъзи елементи . И мога да кажа ,че като цяло ми допадна . Имаше доста сладки моменти. И леко ми напомняше стила на японските сериали с тази тематика . Аз лично харесвам - Cha Eun Woo и ми хареса как играе. Не мога да препоръчам на всеки , защото не всеки обича този жанр . Но мога да кажа , че сериала е много лек и приятен за гледане . Не е натоварващ.
  4. Melody_89

    TRENDZ

    Ънил - Trendz , Хавит - Trendz , Trendz - " New days". Малко видеа от концерта. Може да разгледате останалите в профила ми в тик ток.
  5. Melody_89

    TRENDZ

    Здравейте. С малко закъснение искам и аз да коментирам концерта на момчетата от Trendz който беше на 15.03.2024. Да започна първо с подгряващите преди Trendz. Може би за повечето хора е ясно колко добри к-поп кавър групи имаме в България. Смятам, че и двете групи се представиха добре. Но искам да обърна специално внимание на Tony Kwon - първият ни к-поп певец. Той също беше подгряващ. За тези които още не го познават - майка му е българка , баща му е кореец. Изпя и двете си парчета. Беше супер мил и готин. Много е талантлив. Следвам го още от времето когато го видях за първи път в клип на певицата Дара. Радвам се,че е избрал да се развива в България. И да се върна на главната тема - Trendz. Концертът им започна навреме. Искам да похваля и организаторите, всичко беше тип топ. Момчетата бяха великолепни. Може да се каже,че дори надминаха очакванията ми. И определено съм техен фен. Раздаваха се на макс. Пяха и танцуваха от сърце и душа. И си личеше колко добре пеят на живо, особено на баладите. Бяха супер мили, общуваха с публиката. Личеше си ,че се кефят. Един от членовете по време на концерта сподели , че най младият мембър се е разплакал зад сцената. И той се засрами милия . Имаха и кратки почивки. Редуваха се ,когато примерно един пее балада, другите си почиват. За любимци от групата - още преди концерта бях харесала Хавит и определено не ме разочарова. Има много нежен и приятен глас. А след концерта вече имах още един фаворит - Ънил. Направо ме отвя това момче с гласа си особено когато пя сам балада. Някой дали знае как се казва песента. Дали е тяхна или е кавър,не разбрах. А вие имате ли си любим мембър от групата? Хареса ли ви концерта? Ще се радвам да чуя мнението на други които също са присъствали . Всичките момчета бяха много готини. Определено си заслужава човек да изживее такова нещо. Уникално изживяване е. Може би доста хора могат да ходят на концерти в чужбина. Но друго си е да дойдат на родна земя твоите любимци и да кажат България. Да държат българското знаме. Искам отново да благодаря на организаторите,че са се захванали с една не лесна задача. Ние сме малка страна,и може би няма толкова много фенове на тази музика като цяло . Но вярвам,че показахме колко яка публика сме. И момчета наистина са го оценили. Радвам се ,че им е харесал концерта в България. И за напред се надявам да продължават да идват и други групи , певци от Южна Корея. А и да дойдат някои от тези които вече са идвали в България, няма да ги върна. Добре са дошли. Ще се опитам да кача някоя снимка или видео. Но не съм сигурна как става. Не съм качвала до сега.
  6. Здравейте . Отдавна се каня да коментирам един от любимите ми корейски сериали. И ето , че момента настъпи . Гледала съм го 3 пъти . Не съм чела webtoon по който е направена драмата , но смятам скоро да го направя. Може би не на всеки са любими училищните драми . Но на мен лично ми харесват . Гледала съм и други от този жанр , но за мен тази драма е една от най - добрите. Mun Ka-Young и Cha Eun-Woo - двамата главни актьори . Има страхотна химия между тях. До колкото знам в живота са само приятели . Но на много фенове им се иска да са истинска двойка . Много са сладки заедно. На мен лично ми харесва как играе - Cha Eun-Woo . А тя ми е любимка още от - EXO Next Door . Hwang In-Yeop - може да се каже , че този сериал го прави много популярен . Наистина се справя великолепно с ролята си . Park Yoo-Na - също се справя чудесно със своята роля. Всички са много добри . Харесва ми , че са засегнати много важни теми в драмата. За вътрешната красота на хората. За насилието в училище . За доста наболяли проблеми в к-поп индустрията и корейската развлекателна индустрия като цяло . Драмата има и своите забавни моменти . От всичко по малко. Не е натоварваща . Препоръчвам я на всеки . Мисля , че би се харесала на подрастващите , както и на почитателите на училищния жанр .
  7. Добър вечер . Моля за малко помощ . Реших да гледам сериала . И до тук много ми харесва . Но имам малък проблем . И двата торента нямат сийдъри . Изтегли ми се само 1 еп. Реших да го гледам във вбокс7 - и стигнах до 8 еп. Но се оказа , че 8 еп. - няма никакви субтитри . А 10 и 11 епизод изобщо ги няма качени във вбокс7. Ако може някой да ми помогне . Благодаря предварително .
  8. Зравейте . Обещах да коментирам след като изгледам целият сериал . Отново искам да благодаря за превода . Song Hye-Kyo си изигра много добре ролята . Оказа се , че съм я гледала преди години във Full House . Беше доста отдавна и смътно си спомням , че се справи добре със ролята си . Признавам си , че от всички версии на сериала - Full House тази не ми допадна . Беше ми доста тегъва на моменти . Въпреки че играе един от любимите ми актьори - Rain . Но да се върнем на този сериал . Мисля , че не съм гледала до сега никъде повечето от главни актьори. Kim Gun-Woo съм го гледала във - Fight for My Way. Лошите герои бяха представени великолепно от актьорите. Добро впечатление ми направиха и Lee Do-Hyun и Jung Sung-Il . Хубаво е да се обръща внимание и да се правят филми на такава тематика . Само не разбрах от коя истинска история е вдъхновен сериала . Като цяло ми хареса и бих го препоръчала . Добре е направен . Може да се каже , че ми бръкнаха в сърцето . Особено в последният еп. Не знам до колко е подходящо да го кажа , но . Аз също съм била тормозена в училище . Разбира се - не в такива мащаби както в сериала . Мога да кажа , че най много влияе на психиката . И малко или много оставя белези за цял живот .
  9. Здравейте . Дори и да пиша рядко тук . Отново ще направя включване . Лично аз никога не се вслушвам в мнението на хора , които не харесват нищо . Сама избирам какво да гледам . И изобщо не съжалявам ,че гледах този сериал . Първо искам да благодаря на преводачите и редакторите за положения труд . Ji Sung - великолепен както винаги . За мен този човек няма слаба роля . Kim Min-Jung - актрисата прави впечатляваща роля . Преди това съм я гледала във - Gabdong. Jin Young (Got7) - също прави страхотна роля . И това , че е айдъл не го прави по слаб актьор . Преди това съм го гледала в - He is Psychometric и Yumi's Cells . Сериала ми хареса като цяло и бих го препоръчала . Саундтракът също заслужава внимание .
  10. Благодаря много за превода на този сериал . Разбрах за него от профила на Lee Seung Gi в инстаграм преди много време. Няма нужда да казвам , че той е чудесен актьор . Реших , че искам да го гледам най вече зареди моя любимка - Пак Джу-хюн . Горещо препоръчвам да гледате и Human class с нейно участие . Да се върна на темата за сериала . Обожавам такава тематика и корейците стават все по добри в този жанр. Малко са сериалите който те хващат по този начин от 1 еп. Постоянно те държат под напрежение . Карат те да разсъждаваш . Не мога да се отлепя от екрана . Пристрастяващо е . Поглъщам сериите като топъл хляб. Вече съм на 6 еп. Опитвам се да не гледам спойлери . Иначе няма да е интересно . Чакам с нетърпение да вида как ще се развият нещата по- нататък . Благодаря за труда още веднъж .
  11. Повтарям се, но нищо:-)))

  12. Здравейте . Искам първо да благодаря , че превеждате японски неща . Както и за превода на този прекрасен сериал .Обожавам техните сериали на тема готвене . Винаги са ми били много интересни . За първи път гледам главния актьор . И мога да кажа , че вече разбирам защо толкова много се прехласват по него дамите . Има защо . Вече съм му фен и аз . Искам да попитам знаете ли с каква цел е направен паралелния сериал със Шохей Хирако ! Изгледах излезлите епизоди на един дъх. Истинско удоволствие . До колкото разбирам го превеждате от руски и там има забавяне с превода . С нетърпение чакам и последните два епизода . Великолепен сериал . Препоръчвам . Който не го е започнал все още .
  13. Благодаря . Изтеглих ги . Линковете в Замунда и Мастърс не ми се отваряха . Но от тук стана . Сега остава и да има сийдване .
  14. Здравейте . Имам проблем със субтитрите . Ако някой може да помогне . Не се отваря нищо . Дава ми грешка . Ако някой може да ги прати . Или да се качат на ново в сайтовете . Преди го бях теглила . Но ми се скапа стария Windols 7 и всичко отиде .. Не успях да го гледам . Моля и за сийдване поне в Замунда . Мерси предварително .
  15. Здравейте . Аз се логвам много рядко тук . Но този път реших да коментирам. Сериала е страхотен . Поне аз харесвам тази тематика . Заслужава си . А на някой хора и света им е крив . И не харесват много неща . Но това е друг въпрос . И ако може да не слагате спойлери така за финала . Не е никак приятно .За тези който още не са го изгледали целия . Мерси .
×
×
  • Създай нов...