Jump to content

kaffy

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kaffy

  1. kaffy

    Big Bang

    Аз направо съм Тоя клип направо изби рибата, както се казва. Иначе докато го гледах постоянно ми изникваха някакви простотии в главата Например, че Теянгчо пие антифриз, а GD в България ще е царя на цветните метали Визията им от всякъде е ВИЗУАЛЕН ШОК! Браво момчета! Вече смело мога да кажа, че ме накараха да стана VIP, колкото и да се дърпах (защо ли- и аз не знам)
  2. Извинявам се ако съм засегнала някого. Просто ми беше любопитно. dolly1111 отговорът ти ми бе достатъчен. Благодаря.
  3. Здравейте! Не живея в Корея, но ми стана интересно докато четях темата и реших да ви попитам какво работите там (ако не е тайна)? До колкото знам е трудно да си намериш работа като продавач или сервитьорка, тъй като корейците смятали, че сме от "бялата" по-висша раса. И още един въпрос - достатъчна ли е заплатата там, че само един човек да изхранва цялото семейство? (както се знае това в България е абсолютно невъзможно) Накрая искам да ви пожелая късмет на хората там, защото според мен е много по- трудно да живееш в някоя азиатска държава, отколкото в Америка.
  4. kaffy

    Big Bang

    Yeeeeeeeeaaaaaaaah! От както разбрах, че са изместили датата ми иде направо да .... -> Много се радвам за тях, май им липсва сцената
  5. kaffy

    Big Bang

    Здравейте! За първи път пиша, но просто не се сдържам Да им е честита наградата и да ни радват с много още такива. Нека не го считаме това за върхът на кариерата им, а просто един трамплин към по- големите сцени. И точно във връзка с това смятам, че би било по - добре ако GD говореше на английски. Не, че нещо се заяждам или издребнявам. Просто докато гледах наградите имах чувството, че се чувстват малки (колкото и да не ми се вярва), май тази обстановка ги обърка малко. (въпреки, че и аз бих се объркам като видя Lady Gaga) и все пак го нямаха онова самочувствие, което го имат у дома. Но за моя радост нещата се оправиха със спечелването на наградата. И нека пак да ги поздравя, заслужиха си го Както се казва след като какви ли не лоши неща им се случиха сега е ред на хубавите.
  6. Едно голямо Благодаря!!!
  7. Може ли една покана и за мен kaffy@abv.bg много благодаря !
×
×
  • Създай нов...