Jump to content

MAX

Потребители
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MAX

  1. Този филм поне за мен е доказателство ,че дори без особенно дълбока и сложна история може да се постигне нещо уникално. Динамиката беше впeчaтляваща както и играта на актьорите. Баталните сцени спират дъха. За мен този сериал отива при тези които някога пак ще гледам!
  2. След последната серия мога вече да кажа окончателно мнение. Сериала е хубав и ако някой го гледа да има търпение има много обрати, изненади (основоно в роднинските връзки м/у хората), трагедия и immortal love. 5+ от мен
  3. Изгледах половината вече, на моменти ми е малко малоумен и не го препоръчвам на хора които търсят нещо по-сложно като действие (въпреки че персонажите са по толкова линии свързани един с друг ,че чак им се губи краят.) Лично аз исках да глдам нещо такова с много летене, магии и заговори..така че съм си довоелн и бл;агодаря много на sinardin за темата. Определно смятам да го изгледам, героите са ми адски симпатични, особенно главните шест! :king:
  4. The Story Of The First King's Four Gods - когато го гледах не бях гледал друг сериал и финалът ме шамароса здраво. Сега вече смятам че не беше зле. Jumong - сълзи и сополи...вече бях подготвен. Мисля че 90% от гледалите го на маратон като мен...на финала са си казали "Охх вече свърши - ще мога да спя спокойно..." Boys Before Flowers - Малко по холивудски, но ако беше друг щеше да е жалко. The kingdom of the winds - като усещане беше доста разтърсващ, макар и адски тъжен. Over the rainbow - филма ми е любим заради музиката и РексЪ. Финала беше върховна глупост, още се чудя защо беше хепи енд за оня Плъх главния герой! Goong - Незнам защо но краят ми беше безличен, въпреки че си беше доста прилично завършен, дори с елемент на "мистерия"... Coffee Prince - Адкси претупан, още се надявам за филмче... BICHUNMOO - Хареса ми че тук краят беше началото. Още не ме е оставило усещането от последната серия. Time Between Dog and Wolf - Перфектен ! The vineyard man - Краят беше като кроасан с боза и последвалото облекчение след тази комбинация FULL HOUSE - Хубав завършек на една забавна (и поучителна) история. Жалко ,че нямаше една караница за края, но поне чистиха прозорците на къщата и в последната серия.... My Girl - Малко претупан и очакван, хубаво че най-накрая се видя истинската племенница, че беше голямо чакане да и видим фейса!
  5. Незнам какво да кажа освен ,че толкова не съм се забавлявал от Coffee Prince-a . Като изключа (почти) задължителните драматични моменти (адски ме издразниха тук) за всяко корейско сериалче, този ми докосна душата. Беше ми много смешно , защото все едно гледах себе си през първите месеци (и не само) когато започнах семейно съжителство с baby-ту..... Обръщенията "Our Chicken" и "Ко-Ко я" и сега ми докарват идиотска усмивка lol! Song Hye Kyo и Rain са най-перфектна двойка която съм виждал в К-movie! ..Хммм Song Hye Kyo, Song Hye Kyo - madly in love ПС:Горещо го препоръчвам на хора който живеят (или ще ) с половинките си...да видите какво ви чака...
  6. И аз се присъединявам към изгледалите BOF, като цяло края беше добър, но нещо като че ли малко му липсваше...както и да ...както се казва "всичко е добре когато свършва добре"
  7. MAX

    Mackerel Run (2007)

    Много ми хареса това ,че е като комикс на моменти с тези преувеличените моменти. Още не съм го изгледал напълно ,но за момнта е доста забавен. Благодарско на феновете на ГуДжу (малкитеІвещици) за превода.
  8. Хаха и на мен глявния ми беше адски смотан, но изключително ме кефи как говори...и това постоянно Aigooo, aigooo така ме беше заразило :lol!: Беше добро попадение за тази роля.
  9. Естествено ,че за тезата ))Забавно ми беше колко детайлно всичко си ми обяснила, за "естествените" корейски нужди, за миските в полето о т.н И чакам реферата който ми предложи така любезно! :naughty:
  10. Жалко, че няма икона с бял флаг и надпис : I SURRENDER! Хаха, колегите в офиса ме гледат странно...само стоя и се хиля
  11. Хаха, имаше си кретениики и подмолни клопки, както и доста нереалистични моменти... е не в дозите в които съм свикнал, но имаше! Ти го изкара като документален филм направо :hehe: :hehe: :hehe: ПС:Не се заяждам, ама ме напуши смях като ти прочетох поста
  12. Все пак всичко опира на въпрос на вкус и настроения. За това ,че беше по-различен от другите К-драми, спор няма! Аз ти гарантирам ,че в началото ще се посмееш доста...особенно с мечтите на Eun Hye и песничките с които са гарнирани!
  13. Много се бях нахъсал за този филм след всичко което сте написали в темата, гледахме го след Coffee prince и очакванията ми бяха за нещо още по-готино. НО Не усетих любовната история (която си беше типично по холивудски - мацката от града се влюбва в селянина и зарязва градския пич) ...даже ми се стори малко пресилена цялата работа. Комедия поне не липсваше, но и тя беше повече в началото...последните няколко серии бяха от бозава по бозава...!
  14. По препоръка на другите eastern spirit фенове от family-то го изгледахме на екс. Почна доста обещаващо с голяма динамика, но в един момент към края ми стана безинтересен и скучен. Последната серия ме отегчи максимално и въпреки ,че ни бяха предупредили да не превъртаме, не се сдържах.... Matsuda Shota обаче все едно е бил правен за тази роля! Може би ще хвърлим един поглед и на 2-я сезон все пак
×
×
  • Създай нов...