Jump to content

Duhamel

Потребители
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Duhamel

  1. Искам да благодаря на организаторите на събитието и на всички, с които се запознах през тези дни за хубавото и различно събитие на което присъствах. Програмата си беше добра имаше от игри до лекции, филми и приготвяне на храна(така и не опитах този кимбап :unsure: ) и разбира се последния ден танците, които направо ме оставиха без думи :):yes: Другият момент, който ми хареса изключително много беше посещението на китайския ресторант (въпреки че не бях много в час тогава:) ) си остава един хубав спомен, който се надявам да повторим следващата година. Пожелавам Ви много успехи и да продължавате да разпространявате източния дух из цялата страна.

     

    Много поздрави от момчето от Габрово, което не си каза никнейма :D

  2. Оллее, ама аз наистина съм много зле!!! Забравила съм да напиша, че състезанието е по тенис на маса :rofl:

    А който има мерак с удоволствие бих му показала основните движения (за хората от eastern spirit e безплатно :lol: )

     

    Ами само кажи кога и може да направим двуобой в спортната зала, таман да науча нещо от професионалистите :rolleyes: А по-интересното е къде в Габрово има клуб по тенис на маса и къде тренирате :blink:

  3. Невероятни са всичките. Не мога да повярвам, че не си се учила никъде да рисуваш. Имаш огромен талант и ще е супер ако качваш още рисунки. На мен 4-тата ми изглежда толкова истниска и реална(те всичките са като живи де :) ), че имам чувството, че ще бъда застрелян... (Bang) :D

  4. step_up_3-d_poster.jpg

     

    СТРАШЕН!!! Уникален!!! Тоя път направо разцепиха мрака с танци и всичко... а да не говорим, че и 3D :yes::es::es:

     

    П.C. Ама само как съм барнал постер в духа на Изтока :P

     

    ЕДИТ: Моя грешка филма е Step Up 3D. То са получи малко като загадка с тоя постер. Извинявам са за което....

  5. Анимето е едно от най-добрите, които съм гледал. Имаше много смешни моменти предимно свързани с Хоро Хоро (Трей) Laughing Който не го е гледал да го гледа и най-добре да го гледа с японско аудио.

  6. ОМГ Yu-Gi-Oh! 3D Shocked

    По времето когато го даваха по телевизията всички масово го гледаха, а най-голямата мания бяха картите който са продаваха Very Happy

    Страхотна идея да съберат тримата главни от трите анимета, ама да видим каква история са им замислили дано да не е някакво разочарование.

    Благодаря, че ме осведомихте за филма cheers сега съм в очакване

  7. Аз съм гледал Наруто до 140 епизод следващите 80 епизода филъри ме отказаха Crying or Very sad Сега още чакам подходящ момент за да започна Шипудена, но пък за сметка на това че не съм го гледал скоро чета мангата и като гледам колко е напред мангата, анимето не ша я застигне скоро Very Happy Особенно ако пускат и множество филъри.

  8. Страхотен сериал. Много разтоварващо ми дойде покрай всичките му и изпити. Началото беше леко изненадващо, а краят перфектен. За актьорите няма какво да кажа освен, че бяха подбрани перфектно. Имаше от всичко по много - драма, комедия, доста добри бойни сцени , музиката беше добре подбрана. Преди година гледах Илджиме на SBS и като разбрах, че този сериал няма да е продължение се разочаровах (най-вероятно не съм бил единствения разочарован), но сега след като го изгледах мнението ми се преобърна. Просто препоръчвам на всички фенове на Илджиме да го гледат и да не сравняват двамата главни актьори (колкото и да харесват Джун Ги) и съм сигурен, че ще им хареса. Жалкото е, че все още няма български субтитри и не всички могат да му са насладят, но се надявам скоро някои добри хора да му спретнат един хубав превод.

  9. А пък аз и един приятел стигнахме до извода че

    Акияма ще отпадне и Нао ще остане сама и само тя ще победи играта ...

    Това заради кадрите от филма, ама може нарочно така да е нагласено да изглежда... Незнам will see :D

×
×
  • Създай нов...