Jump to content

allegro

Потребители
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от allegro

  1. Пиши на chevenpiper. Аз вече съм готова с трети епизод. Едит: 7ми е готов. Започвам 8ми.
  2. Омоо, много я мразя тая и каквото е мила И Сол ще й прости накрая. Бесилоо, бесило !
  3. Всичко корейско ме вълнува. Сергийките, храната като цяло, културата им, уважението им към природата и изобщо един към друг. Начинът им на говорене, сладките им физиономии. Изглеждат толкова единни, толкова усмихнати. Това беше една от причините, поради която се влюбих толкова страсно във всичко корейско. Знам, че това, което ние виждаме е малко пресилено и някои от нещата не са точно така. Преди година и повече се запознах с една корейка Джухи <3 от интернет и странното беше, че тогава не се интересувах изобщо. Спомням си, че щом в замунда виждах "жълт" филм бягах надалеч. След това започнах сериалите, музиката и всичко си дойде на мястото. Тръгнах да говоря какво ми е разказала, но всъщност не си спомням. Трябва да си разгледам хронологията в скайп и имейлите. Надявам се наистина животът да ме завърти така, че да попадна там. Вярвам в прераждането и според мен доста хора от тук са били корейци в предишни животи. Понякога имам странното чувство, че съм била там. Малко се отплеснах, но мнението ми всъщност съвпада с доста от по-долу написаните
  4. Трябваше да се регна някъде много бързо и не ми пукаше какъв ник ще измисля и ми хрумна алегро. Занимавам се с музика, но няма нищо общо. Просто спонтанно решение.
  5. Aз съм в шок. В тийнпроблем спорят дали е камаци, вместо камъни и децка, вместо детска... Боже.. дори твърдят, че излязъл някакъв закон през 2010 вече да е децка, а в гугъл като напишеш децка колко много резултати излизат. Наистина ли сме толкова неграмотни? А тва за камаците е просто епик фейл.
  6. Не можах да догледам tumbling. Момчета гимнастици, Мацумото облечен в тясни дрехи не ми се понрави. Самата идея на филмът ми изглежда глупава. Сето попринцип го харесвам, ама да не му гледам веждите. Това е, което много мразя на японците. Може би доста хора го харесват, една приятелка ми каза, че открила смисъла на живота чрез този сериал, което на мен вече ми се струва прекалено. Май за друго не се сещам.
  7. Отначало като започнах корейските сериали и филми всичко ме впечатляваше и си ревах почти постоянно. Те се смеят, аз рева. Попринцип на филми много плача. Иначе boys before flowers, милионера, койзората, май и на кофи принца съм ревала, а на you're beautiful доста сълзи излях. 71 into the fire, my little bride плаках от щастие ;d days with you, suicide circle и продължението noriko's dinner table също отнесоха, но дори не знам защо. Попринцип на филми с кървища не плача. А moment to remember .. Определено има още много, но в момента карам по памет.
  8. Става все по-интересно. Май ще го следя и по телевизията, нищо, че на корейски си е съвсем друго чувството. Отначало наистина ми изглеждаше като пълна сапунка, ама сега вече е по-добре.
  9. allegro

    Teen Top

    От доста време ги следя и аз и определено мога да кажа, че ме радват. А и нямам проблеми да ги харесвам не могат да ме осъдят . Supa luv я слушам вече от седмица дори се учудих, когато едни американки от ютюб the gardener sisters се пишат, направиха кавър на песента, само дето смениха корейския текст с английски. Казанова, мерси за онова клипче, където двамата пичове правят ревю на песента. Как съм го изпуснала досега. Ще ги следя за в бъдеще. Нещо не мога да ги запомня все още. Постоянно си сменят прическите, уж ги запомня с някой цвят на косата и опа веднага я сменят. Само никовете на двама запомних dancing boy и lovely ... сириъсли ?? Но си ги бива признавам. Ще ги следя има хляб в тях, а и харесват Биг Бенг и дрешките на Джу Они много им отиват
  10. Аз се отказвам да го гледам по телевизията. Ще има да си вися всяка вечер в продължение на месеци. Нещо твърде анти са ми всички герои. Майките попринцип са си чудовища, ама тея двете цепят мрака както се казва. Щом моята родителка не го одобри и ме помоли да изключа това "нещо" .. Абе ще си го гледам на компа. Единствено се надявам да пуснат след това друг сериал. Можеха да започнат с тея по 16 епизода. Тъкмо за около месец щяха да го свършат и след това друг. Иначе превода наистина е добър. Явно всички сме обърнали внимание на чугуле-то. Единствено ще го продължа заради бъдещата връзка на двамата млади. Пича Джун Пьо е баш мен в мъжки вариант. Ще има да се карат и бият с гжица розова мечка.
  11. Сам Донг с новата прическа е пич и половина. Доста добре се справи с ролята на "лошият" оппа. Дори ми беше май твърде лош. Беше ми интересно да чуя композициите и ми стана гадно, че Бек Хи така излъга, а Хе Ми щото стана много добра сигурно ще се откаже от договора заради нея. В този епизод не забелязах толкова кофти направени неща. Единствено ме издразни, че Сам Донг си даде пиесата и тоя веднага обяви резултатите. Как я е чул не знам... Г-жица Ши е голяма шматка. Все повече двойки стават xD Интересно беше, ама май вече се чудят какво още да измислят. Добре, че поне има много песни да запълват дупките ;д
  12. Епизода наистина не беше хубав. Очаквах много повече.
  13. Мда, тя добави, че това е като в някоя приказка тип "Хиляда и една нощ" . А бащата се видя, че е мъж под чехъл. Да си прати доведената в Америка, пък своята да работи като палячо в увеселителен парк. Добре, че поне другите мъжки са хубави
  14. Хах, както аз се надявах Мери да вземе депьоним Първият мъж във всеки корейски сериал е избраният. Това е като закон Сам Донг признавам, че е много сладък, дори като се появи бях за него, но точно защото е като кутре не ми харесва. Много й се влачи по гъза, а на нея й трябват няколко шамара да се оправи Поне имаме една сигурна двойка.
  15. Аз нещо не разбрах добре се подреждат нещата, жалко само, че са 16 епизода.
  16. Stelita, защо със селянчето бе. Хе Ми по си подхожда с Джин Гук, Сам Донг много й угажда. Бек Хи ще остане на сухо милата. А Пил Сук и Джейсън са бонбони просто. Много са сладки, нищо, че Мис суши ме кефеше повече дебеличка.
  17. Дублажа си беше добре. Не очаквайте много, попринцип хубави дублажи няма, без значение какъв сериал е. Аз го гледах с майка ми. Искам да я зарибя, но като че ли не се впечатли много. Учуди се какви лоши са корейските майки , но ще го следим. Да се надяваме да получи добър рейтинг, за да може след това да пуснат и друг корейски сериал.
  18. Драмата ми харесва. Някак си нарочно гледам да не обръщам внимание на калпавите моменти, защото героите са ми адски на сърце особено Джейсън и Пил Сук. Толкова са сладки. Хе Ми ме дразни, изобщо начина й на говорене, злобния й поглед, но и другата Бек И също не ме радва. Отначало беше много миличка, но после и тя започна да преиграва в опитите си да бъде лоша. Май само Тек и двойчицата Суши и Дж. наистина ме радват.
  19. Адски талантлив. Без значение дали ще рапира или играе, просто за миг влиза в роля и те кара да станеш съпричастен към героя му. Наистина много ме впечатли с "Into the fire". Момента, в който видиш очите му изпълнени с толкова много чувства, болка и надежда е незабравим. Интересен, провокиращ, човек, който не се страхува да покаже нещо различно, винаги да удивлява. Много високо си вдигна летвата, но съм убедена, че ще продължава да се изкачва все по-нагоре.
  20. Започнах dance, dance, dance на Мураками. На английски я чета. Не е особено позитивна, но е страшно интересна.Когато я свърша ще мога да допълня още.
×
×
  • Създай нов...