Jump to content

Le0nEtTa

Потребители
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Le0nEtTa

  1. Друг такъв сериал имам чувството че няма ! Като сценарий е просто уникален и вероятно за пръв път толкова освободен от задръжките, които има във всеки друг сериал. (Става въпрос за целувките и намеците. Изглежда по-реално, за разлика от повечето подобни сцени в другите сериали. ) Препоръчвам го горещо !
  2. Здравейте ! Пълен новак съм в редакцията, но бих искала да помогна!
  3. Здравей Сехи ! Добре дошла в България ! Надявам се да ти хареса тук ! =^.^=

  4. За мен този филм си остава един от най-добрите които съм гледала до сега... Гей-сцените не ме притесниха особено ... Ноо тортитее... Ахх .. тее доста ме притеснихааа .. така да се каже.. Сюжета ми хареса горе-долу (повече горе) , но пкк актьорите са толкова главозамайващии, че човек забравя всички кусури на филма ... Първият път като го гледах толкова се зарибих по него че чак започнах да търся дали няма и такъв корейски сериал ... Оказа се че няма и бях малко разочарована... но нищо .... Филмчето го препоръчвам, но не го гледайте освен ако нямате нещо за ядене до себе си ...
  5. Изгледах сериала на един дъх..... ии останах без дъх ... Честно да си кажа ... на малко места ми се струваше че някой преиграва ... Образът на Мин Хо като Джин Хо страшно много ме изкефи .... Ролята му в началото като гей .... е не .. нее успяхх да повярвам че той може да е гей малкооо снимкитее в началото саа преувеличени . но пък колегата на Джин Хо ... сякаш и в действителността си е такъв.... ъмм ... цеелувките обачее... преполагам чее сериала в корея е забранен за лица под 16 години Като цяло Personal Taste много ми хареса и отново мога само да благодаря на всички,които са участвали в създаването му , както и на хората,направили го по-лесно разбираем и достъпен за нас. Благодаря!
  6. Филмчето е наистина невероятно Финала особено много ме изкефи... .. ,. абе целия филм е невероятен ...
  7. На мен пък филмчето ми хареса ... верно и аз си ревнах малко ама ... кво да се прави .... Наистина имаше някакви такива моменти дето нищо не схващаш ... ама накрая ти става ясно .. ... А тоя басиста ..... Като цало филмът може да не е най-гениалното произведение на изкуството,но става за гледане -------------------------------------------------------------------------------- последната сцена изкефи на макс,когато Eun-gyu изръси : "А ти коя беше ?"
  8. Наистина филма е Суупер як ... нямам друг коментар освен : Гледайте .. .! Финалът беше просто amazing
  9. 1.Boys before flowers 2.You're Beautiful 3.My Girl 4.Iljimae 5.Over the rainbow Наистина имат хубави песнички ,,
×
×
  • Създай нов...