Jump to content

monaliza

Потребители
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно monaliza

  • Рожден ден 03/13/1985

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Благоевград

Contact Methods

  • Skype
    moni8503@abv.bg

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

monaliza's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

4

Обществена Репутация

  1. Тук е качен онлайн с български субтитри.
  2. Някой разполага ли с ост-та на корейската версия? Дано се намери някой да го качи,благодаря предваритлно
  3. Не мога да намеря темичката за актрисата Чанг На Ра,явно никой не й е направил.Някой може ли да ми изброй филмите в които е участвала На ра.Благодаря предварително
  4. Даааааа,наистина така се казваше,не можах само да си спомня дали играеше любимата ми актриса,благодаря много кандала
  5. Здравейте,не мога да си спомня името на едно много хубаво сериалче,което гледах миналата година май.Не можах да го довърша,разказваше се за жена,която прави обувки,а главния беше бедно момче,чийто баща правеше фалшиви модни обувки.Актрисата не можеше да има деца,и след запой с въпросното момче разбра,че е бременна.А иначе ходеше с един мъж след сляпа среща,който се падна и лекар.И двамата не искаха да се срещат,но пред родителите си започнаха да се виждат.Гледах последната серия,когато тя му казва,че е бременна една вечер пред дома й.Надявам се,че все някой ще си спомни за името на филма.Да добавя,че момчето започна да работи в нейната компания след състезание за нов модел обувки.
  6. Някой може ли да ми намери линк на песента, но с превод.Откакто започнах филмчето все тая песен слушам.
  7. Боже, колко серии са бре? Нали бяха само 4, сега станаха 5 и 6.Леле, тъкмо викам още малко и филмчето ще се развие най-накрая, а то какво стана.Пфффффффф ;) ;)
  8. Оттук също може да се свали филмчето. The Strongest K-POP Survival Аз също много го харесвам, заслужава си гледането.
  9. По-смешна комедия от нея няма. Особено сцената в моргата, хахаха.Преповторих я няколко пъти,хиихи.
  10. Хораааааа,днес Мин Хо има Рожден Ден!!!!! Как никой все още не му е честитил????? :lol: :lol: Хайде аз да съм първа и да му пожелая много щаастие, любов и много, много, много драми, които да ни радват и занапред(с неговата муцунка). http://www.youtube.com/watch?v=306msleqYDk
  11. Ето един самоучител на корейски език, които си свалих преди време.ТУК Сайтчето е супер има всичко,което Ви трябва. :D :lol: :lol: :lol:
  12. Аз пък искам да са всички те.Тези, които са го имали медальона да бъдат едно голямо "К".Иначе няма да е интересно да е само един от тях,а другите (боб да ядат).Не може така да сринат тези персонажи,ще ни развалят удоволствието от филма. :rolleyes: :rolleyes: <_< Какви "16 страници" бре човек?????? Нещо не си видял добре май.
  13. Хахахаа,май не е това дето го мислехме.Май нарочно ни дразнят тези..
  14. Лелеелелел,малееее, милаааа.Супер са,направо е невероятно, че си толкова добра с четката.Oхххххххх,направо ми взе ума.Не знам какво да кажа.Знам какво е да си самоук талант,защото имах такъв в семейстовото си.Той също беше невероятен художник,домът ми е изцяло изрисуван от негови творби по всички стени.Трябва да се пробваш навсякъде да твориш, да не спираш и да не се отказваш никога от "четката".Желая ти огромен успех да имаш.Дано някой да ти подаде ръка и да те направи много,много известна.И някой ден да видим,че някоя нова манга е нарисувана от теб.Хииихии :D :D :D :D
×
×
  • Създай нов...