Jump to content

ficho

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ficho

  • Рожден ден 03/06/1982

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Sofia, Bulgaria

Contact Methods

  • Skype
    philip_bonev

ficho's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. NyXe

    Честит рожден ден :)

    Жив и здрав :)

  2. NyXe

    Честит рожден ден :)

  3. ficho

    Gantz (2011)

    Лично на мен не ми хареса филма. Предпочитам да гледам подобни неща на езика на който са правени. Историята е леко изменена. Самият филм като актьорска игра и изпълнение не ми хареса. Ако някой все пак му е било интересно му препоръчвам да прегледа анимето и да види мангата. В интерес на истината и в анимето е леко изменена историята на края, но пак е по-добре от филма.
  4. Здравейте, Аз харесвам на десктопа ми да няма нищо или почти нищо. Всички програми които ми трябват често или са закачени за лентата със задачи или са нагласени на бързи клавиши. Ето го и десктопа ми от работата
  5. Здравейте, 1. Тренирал съм 3 години Таекуон до. Беше преди доста може би 1997-99 или нещо подобно. Тренирах при Антон Касабов на Герена(до гимнастичките на Левски) и в последствие един друг тип пое школата Сашо, не си спомням фамилия . Май бях червен колан. Прекъсването си го обяснявам, като реакция от пубертета 2. Реших просто, че ми се тренира нещо и почнах да тренирам там. Имах разни познати които тренираха и така. 3. Основно за здраве съм тренирал. 4. Не се сещам нещо по сериозно. По принцип съм фен на всякакви видове бойни изкуства и учения. Преди известно време бях почнал да чета пак и исках да се запиша на нещо интересно, но уви не ми се вписват в графика повечето неща. Сега си мисля за тай чи, но ще видим дали ще си намеря в удобно за мен време. Чудя се дали не мога сам да си го практикувам от видео уроци и т.н., но ще видим.
  6. ficho

    Представяне

    Здравейте, Казвам се Филип Бонев. Харесвам философията или мистиката в китайските и японските виждания за света. Според мен те ни доближават до това което всъщност сме. Възхищавам се на японската култура и новелите, романите и приказките за героите които спасяват хората от лошото надвесило се над земята. Вярвам че всички ние имаме право да изберем нашия път на пред, не зависимо от това какво е решил нашия създател.
  7. ficho

    Starcraft Korea

    Охо не съм очаквал да срещна тема за старкрафт тук Евалата. Аз играех на единицата когато излезе + следващите няколко години и спрях. Не бях играл от доста време, но преди няколко месеца разцъкахме с колегите на Team Building, голяма забава. Двойката си я предплатих и след излизането за 15-20 часа минах мисиите Супер е играта. Декември месец почнах да гледам GSL и от тогава следя всички мачове. Сега почвам да играя и аз. Все още съм доста зле, ще видим как ще продължим Забелязах че почти нищо не сте коментирали за GSL а в момента вече върви 4-ти сезон.
×
×
  • Създай нов...