Jump to content

farfallina

Потребители
  • Мнения

    1140
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно farfallina

  • Рожден ден 03/13/1967

Contact Methods

  • Уебсайт
    http://www.hulite.net/modules.php?name=Authors_Text&sa=show_alltext&username=butterfly
  • Skype
    palnolunie

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Стара Загора

Последни посетители

2033 профилни разглеждания

farfallina's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

54

Обществена Репутация

  1. И на мен определено ми хареса. Даже ми се струват странни постовете за разочарование и т.н. Човек се разочарова, ако очаква много. А сме тук, за да гледаме и да се наслаждаваме. Та така.. Бях на едно място без нормален интернет за месец и направих добре, че си изтеглих на компютъра няколко сериала. Та така преживях. Днес си довърших този. Даже не съм разбрала, че имало бг субтитри и си карах на руски. Всъщност ме заинтересува и ми попадна пред погледа от страницата на руската група, от където си теглих и Last /пак с участието на Юн Кье Санг/. Сериала си е типичен корейски за отмъщение и любов. Доволна от главните, които не ме подразниха в нито един момент. Юн Кье Сонг /Чонг Се Ро/ определено ми е любимец след три изгледани сериала. Канг Дже беше невероятен мошеник и мъжкар. Мадамата, също и втората главна не бях ги гледала досега /или не ги бях запомнила/, но определено ми направиха добро впечатление. Приятни второстепенни персонажи, приятна музика и места за снимки. И много добре замислен край от сценаристите. До последно си мислех, че ще уморят Се Ро и останах приятно изненадана. И с тези бели рози и разходката по алеята с разцъфнали дървета..
  2. И от мен със закъснение да ви е здрава и много успешна Новата 2017-та!! Благодарности най-вече на Екипа и на всички форумци за цялата енерия и младост! За много години и само напред!!! До нови прояви и задушевни срещи..
  3. Приятно филмче. Много добър избор за Деня на Корея в Стара Загора. По мое мнение хареса на всички. Даже и на по-възрастни, които не бяха гледали нищо корейско. Аз лично не знам как съм го пропуснала. Като се има в предвид, че харесвам и двамата главни. И мен успя да ме разреве.
  4. Странно, че няма нито един коментар под този сериал. Може би е така, защото няма бг буквички. Според мен си беше перфектният екшън, каквито корейците правят много рядко. Като го изгледах, та тогава чак видях, че е от сценариста на "Времето на кучето и вълка", който ми е корейска драма №1 за всички времена. А аз вече доста съм изгледала и доста съм зарязвала - в началото или в средата. Прекрасна продукция на jTBC със срахотно добре подбрани актьори, добра камера и подходящ на този фон ОСТ. Нетрадиционен сюжет. А и отдавна не бях виждала толкова боища, бухалки и ножове на едно място. Май от "Жесток град", който пак беше продукция на същата телевизия. Доволна съм много. Юн Ке Санг преди не съм го забелязвала, но сега имам и с него да наваксвам. Най-вече "Път №1", който е пак от същият сценарист и който все отлагах. Bum Soo няма какво да го коментирам. Не ми е любимец, но винаги е на най-високо ниво. Покъртителен просто. Аджуши №2. Направи ми впечатлене и добрата игра на секретаря - помощник и телохранител на главния. Много симпатичен младеж с добре изиграна роля на лош. В добавка и приятна актриса в главната роля. Краят го очаквах, но все пак ме разтресе. Така се получава в живота. Когато мислиш само как да отмъстиш и забравиш, че около теб живеят и други хора. Никой не е постигнал всичко сам. Винаги е имало и приятели. И не бива да мислиш само за крайната цел. Всичко или нищо. Това е. Гледайте и няма да съжалявате!!
  5. Какви награди?? Тук епределено ме застреляхте!! Стигнах до нейде само заради Чанг Ук и лошата главна, но нещо тъпите екшън сцени и ревливата прехвалена Юна ми дойдоха много, та чак доста в повечко. Жалко за париците дето са хвърлили. Не очаквах от tvN да сътворят подобна тъпотия. Като чета и за тъпия финал, та съвсем се отказвам да го догледам.. Толкова го чаках Чанг Ук и те в какво и с кого го натресоха?! Жалко, че любимците ми напоследък нямат късмет с партньорките. Да се стяга! И следващият път да играе в комедия нашето момче!! Наистина доста тъпотийки и брак напоследък. Без да искам и аз критикарка станах.
  6. На мен пък японската версия ми е единственият препоръчан и недовършен сериал. Предвид и това, че по същото време бях отявлено запалена фенка на Мацуда Шота и гълтах наред всичко с негово участие.Започвах и заспивах на няколко пъти и после го затрих. И нямам намерение да го тегля отново. Корейската версия обаче ще я пробвам. Повече заради каст, а не заради сценарий. Злодейкото ми допадна още в ролята на Татко в Тримата татковци, а Трапчинкото в главната роля най-вече заради една друга роля в комбинацията с първия в On the Way to the Airport. Така че да видим.
  7. И аз като abador хич нямам намерение да чета негативни коментари. Почна се отново яко със заяждането. Между впрочем Минчо е доста марков, но не ми се дирят костюмчетата и ризките и сандалките му дали бяха на Гучи или на Прада или т.н?! Кака пък и в суичърчето босичка, както и в розовото плюшено рокле със зелени пантофки, а и за капак с мъжката ризка и с късите панталонки си е страхотен бонбон /с грим или без грим/.. Тъй че жанрово сериалчето напълно си отговаря на описанието и очакванията ми... Големи глупости се сътвориха, но отдавна не бях се смяла на глас на такива подобни приказни и фантасмагорични глупости. Особено на 2 епизод и най-вече когато Кака се правеше на Брус Лий!! Подкрепям напълно, че Минчо е един страхотно чаровен пън, като не изключваме естествено също, че се и целува като мъж и се държи като мъж. От мен адмирации и за местата на снимките в първите 2 епизода. Испания и особено Галисия са ми слабост. Имаме химията. И романтика. Прекрасни сцени с китайските летящи фенери. И в края на 2-ри епизод. Тази Кула на Херкулес и т. нар. Фарум Бригантиум е действително най-старият действащ фар - едно от знаковите и интересните места в Северна Испания. Очаквам. Приказните глупости да продължат. Все така феерично и фантастично. Че то ми писна от сериозности и трагедии. P. S. Ким Су Хьон ми е любим, но ако трябва да сравнявам Мин Хо ми стои по мъжкарски и по-възрастен някак до Кака. Съжалявам само, че не сложиха и до Джун Ги една актриса от този калибър. Щеше да се получи много по-голяма експлозия. Но толкова със сравненията..
  8. И от мен един лайк!! Сладурско и свежарско филмче. Модерно, съвременно и ненатоварващо. И пълно с готини актьори. Мерси да превода!!
  9. И на мен ми хареса много. По-скоро това е история, която ще се хареса на жените - наистина бавна, но романтична и много, много нежна. Съгласявам се напълно с женските мнения. И искам да изразя възхищението си от красивите есенни сцени. Също и тези на острова. Много чувственост, одухотвореносто, поетичност и цветност и въобще не ме подразни бавното развитие. Краят също ми се стори вълшебен. Учудвам се чак, че KBS 2 сътвори нещо подобно като тази любовна история между женени. То не че женените са бракувани, както някои казват, но за корейците е наистина неприсъщо. Повече подхожда като че ли на tvN. Обичам да летя. Аерогарите също. Но сега от друго ъгълче ги погледнах. Главната двойка няма да я коментирам. Вече споделих, че страшно ми допаднаха. А Капитан Пак ми стана особено симпатичен – най-много точно в края и в цивилна униформа. И така.. Адмирации от мое име. След разните там К 2-та и други тем подобни детски глупсти наистина нещо стойностно и различно.
  10. Брей, фибата за коса се появи мистерозно (в крайна сметка), както посочи Tara. За мен лично особено интересен и симпатичен персонаж се оказва този на младото кралче. Май както се усеща и той е на клона на влюбените в Ок Ньо. Не знам защо го криха в първите епизоди?! Готин и справедлив крал, че и с чувство за хумор даже. Офицерчето ясна работата, че ще е в схемата на отмъщението, но очаквам и лични чувства да изрази. Общо взето интригата си я бива и не се усеща никакво доскучаване. Предвид броя на епизодите. И аз съм за линчуване на Лошковците, но пък ме притеснява как всичкото това ще се отрази на сина на Господаря Юн?!
  11. Много приятен сериал. И аз съм доволна от видяното до 10 епизод. Само последните 2 епизода малко се отнесоха с това дете и бащата, но и това се преглъща. Ким Ха Нъл както винаги брилянтна, но ме учудва партньорът. До момента го бяха гледала само в един исторически сериал и там не бях особено впечатлена. Знам също, че се носеха клюки за любовна връзка /зародена в сериал/ с Нам Санг Ми, която също страшно харесвам, но по-късно се разделиха и тя се омъжи за неизвестен бизнесмен, както и Ха Нъл тази година между впрочем. Интересното е, че до момента той и Ха Нъл не са играли заедно, но и според мен се вижда и се чувства синхрона, а и химията витае. Това е то професионализма, така че няма какво да се коментира. И... корейците все по-често правят подобни сериали за омъжени двойки, които срещат нови любови, та дори изневеряват. Това все пак показва, че не са съвсем извънземни. Да видим също дали и как Со А ще се върне като стюардеса и как ще се срещнат пак. Историята между двамката ми напомня малко на тази в един друг мой любим сериал /Goddess of Marriage/, но там се започна на остров Чеджу, а и не бяха още женени. Следя с интерес..
  12. Хайде сега.. Това може да е малко в реда на художествената измислица /изпреварването на времето за добиването на масло от листенцата на роза/, но може и да не е. Аз лично съм доволна, че вкараха България и българската роза в сериала. Всъщност наша музика или мотиви от бг народна музика вече се чуваха на 2 места, така че нишката просто си продължи. И не ги мислете корейците за толкова глупави, че не са се заинтересували относно българската маслодайната роза. Тя е известна там. Южна Корея е някъде на 4-то място по внос на нашето розово масло след САЩ, Франция и Япония. Аз като ходих имаше доста продукти на "Българска роза", И всички почти, които ме питаха от къде съм знаеха къде се намира България, коя е столицата ни, двама от известните ни футболисти и веднага се сещаха за българското кисело мляко. В Европа това не ми се е случвало. Все трябва да обяснявам. За пръв път розово масло е добито чрез дестилация от ипанец през 961 г., а розата като растение е била любима на гръцката, тракийската и римската цивилизация. Всъщност за розово масло се говори още в древногръцката митология, а и Омир го споменава. Джун Ги многократно вече е получавал подаръци от нашите фенове и със сигурност знае къде се намира България. Лично аз му подарих ликьор от българска роза на фен-срещата, на която бях. Трябваше и сладко да му купя. Залагам на 4-ти принц да се появяви в бъдещето!! И много беше хубав 14 епизод.Най-вече целувката!!!
  13. И на мен ми е доста интересен сериала. Макар че съм още в началото. Отдавна му се канех, но с това теглене по една серия си е жива мъка и много губене на време. Поне по две да бяха!! За жалост и в руския тракер го няма и нито една група не го превежда. Все пак хубаво, че ние си имаме превод на български. Благодарности!! Ко Су отдавна не съм го гледала, още повече в сериал. Вярно, че е малко по-големичък от главната сладурана, но не пък чак толкова. Тя и жена му в реалния живот е мисля по-млада от него с 8-10 години, ако не се лъжа. Жалко само, че Jun Kwang Ryul го изключиха толкова рано. Велик актьор и винаги с удоволствие го гледам. Да видим сега офицерчето, което също ми е любимче от последните сериали, а и щерката на Лошковците също е много талантливо и хубаво дете. История с добри персонажи и доста интриги.И рейтинг доста висок, което ми се вижда нормално. Заплетен сценарий и висока класа на актьорите и според мен!!
  14. Sierra, да си призная съм станала фенка на по-дългите сериали. Макар и с превъртане си ги доглеждам. Май по-добри им са сюжетите и не толкова еднакви както при по-късите, където доста повече се интересуват от рейтинга и цвъкат напоследък от тъпи, та по-тъпи сценарии. В момента пак съм си започнала 50 серийки да гледам и пак ми е интересно. Докато от късите само с Джун Ги и толкова. Другите нещо не ми задържат интереса и се отказвам още в началото. Та.. Доволна от края. На всекиму според заслуженото и завърши така, както и започна.
  15. Дидо, ами това е в противовес на твоите изказвания за рейтинга! Все пак това е сериал, който започва с рейтинг 7-8% и завършва на 14-15% /някъде 5-ти по гледаемост/. Така или иначе сериала си струва гледането. Аз съм на 48-ми епизод, но ще си го догледам с удоволствие. И през цялото време си е така. Според мен 35-36 серии бяха достатъчни, но кой ли ме пита?! В началото наистина беше по-интересно и по-забавно, но и в края има интересни моменти, а и героите са доста добре изградени, тъй че съм доволна. Канг Джи Хуан по едно време по средата наистина беше засенчен от актьора в ролята на Ган У, на който все не запомням името. Всъщност равностойно игра, ако ще ги включват в наградите за дълъг сериал!! Малко съжалявам за агентката и не знам по какви причини я изключиха по средата на сериала, понеже на мен тази героиня ми е много симпатична. За финансовите машинации не ми се критикуват, понеже на мен лично са ми интересни, но има на места доста други измишльотини по корейски. Надявам се да не се коригирам за 2 епизода, но пак си поддържам симпатиите към дъщерята и големият син на Председател До. Също и добри думи за играта на съпругата на Председателя, която ми е любимка от други 2 сериала и винаги са ми харесвали персонажите, които избира да играе. Кандидата-президент също е достоен актьор. Гледала съм един сезон на корейския вариант "Танцувам със звездите" и знам, че и като водещ доста добре се изявява. Ами това е. Сюжета не ми се коментира чак толкова, но все пак. Надявам се на щастлив край и Лошкото да си получи заслуженото!! Само не знам Ган У и семейството на Предеседател До какво ги очаква и как ще се развият събитията, та заради това ми е още по-интересно!! Краят на президентската кампания също..
×
×
  • Създай нов...