Jump to content

dqvol4e131

Екип Субтитри
  • Мнения

    114
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dqvol4e131

  1. Излязъл е тийзър трейлър за втори сезон.
  2. Ето тук пише, че ще снимат до средата на декември, така че сигурно ще си чакаме до 12.2022. И да, дано обяснят всичко, за да не се налага да захващаме да четем мангата.
  3. Снощи гледах After the Wedding (2006). Първоначално нямах големи очаквания, понеже резюмето е само едно изречение, което нищо не разкрива и не събужда особен интерес, но му дадох шанс главно заради Мадс Микелсен. И не останах разочарована. Сюжетът е непредвидим (поне за мен) и е придружен с невероятна и много естествена актьорска игра. Изпитах гняв, съчувствие и тъга в рамките на тези два часа. Несъмнено е трогателен филм с герои, изправени пред трудни избори. Силно го препоръчвам! Забелязах също, че има американски римейк от 2019 година, но още се колебая дали да го гледам. Съмнява ме да надмине оригинала или да покаже нещо ново.
  4. dqvol4e131

    Nell

    Още едно изпълнение на U-Hee този път на канала AZIT LIVE
  5. Watashitachi wa Douka Shiteiru (私たちはどうかしている) Също така известен като: Cursed in Love Страна: Япония Eпизоди: 8 Превод: dqvol4e131 Редакция: helyg По предложение на @desini Прогрес: 1 епизод - превод - 100%, редакция - 0% 2 епизод - превод - 100%, редакция - 0% 3 епизод - превод - 100%, редакция - 0% 4 епизод - превод - 100%, редакция - 0% 5 епизод - превод - 100%, редакция - 0% 6 епизод - превод - 100%, редакция - 0% 7 епизод - превод - 10%, редакция - 0% 8 епизод - превод - 0%, редакция - 0%
  6. dqvol4e131

    Nell

    Сред зеленината Nell изпълняват кратка част от Time Spent Walking Through Memories, а от новия им албум - Beautiful Jeopardy и Don’t say you love me.
  7. Очарова ме първи епизод. Много приятно, нежно, успокояващо и разтоварващо. Озадачи ме първият гостенин с поведението си. Викам си "странна птица е този Цунеки", а то се оказа, че не е птица, а нещо друго. Японците определено имат талант да улавят хармонията и лечебната сила на природата в своите продукции. Определено е от сериалчетата, които макар и кратки, те карат да се спреш и да поразмишляваш върху епизода, преди да продължиш със следващия.
  8. На 38-ма серия, ако не се лъжа се задвижва повече историята.
  9. Сериал изпипан до съвършенство. Не само главните актьори, които убедително се превъплътиха в два героя, но и целият актьорски състав се справи отлично, като Liu Xue Yi и Jenny Zhang бяха просто чудесни. Може би най-голямо впечатление ми направи Сю Кай, понеже преди това го бях гледала само в Story of Yanxi Palace, а там не ми привлече много вниманието. Има много изразителни очи и химията му с Джоу Дун Ю се получи. Освен невероятните ефекти, които бяха на ниво във всеки епизод, силната страна на този сериал е, че сюжетът е стегнат. Въпреки че драмата проследява още една две двойки, техните истории са сравнително кратки и не дотягат. А финалът е толкова удовлетворяващ И така Ancient Love Poetry зае почетното първо място в скромния ми списък с изгледани xianxia сериали.
  10. dqvol4e131

    Nell

    Излезе и клипът за U-Hee А Джонг Уан е решил да ни зарадва, като попее нови и стари песни на Dingo’s Killing Voice
  11. dqvol4e131

    Nell

    Много приятна изненада! 'Moments in between' Music Talk е качен със субтитри
  12. dqvol4e131

    Nell

    Новият албум е вече тук - Spotify и плейлист в YT Клип към заглавната песен Beautiful Jeopardy Песента е просто пленителна и като фен на И Мин Ги се радвам, че го виждам отново в клип на Nell. Излезе Music Talk с изпълнения на Part of Me, Beautiful Jeopardy и U-Hee. За наша жалост няма англ. субтитри. Същевременно "Rolling Stone Korea" публикува днес интервю, което явно е било заснето отдавна.
  13. dqvol4e131

    Nell

    Добри новини за феновете на Nell. Вчера пуснаха корица на новия им албум, който ще излезе следващия месец. Засега точна дата няма. Туитър Миналия месец имаха изпълнения на Beyond K-POP Concert, а също и интервю, което още не съм си направила труда да изслушам
  14. Сериалът е увлекателен. Във всяка серия се случва по нещо и не доскучава. На мен рисунките не ми пречиха, добре са го измислили да спестят някой лев, но комбинацията от рисунка и актьор, който размахва меч, е вече смешна. За жалост, аз лично не видях никаква химия между Дилраба и Лео, освен в сцената, в която стрелят един срещу друг, а ми хареса актьорската им игра. Мисля, че и двамата се справят по-добре в сравнение с предишните им сериали. От всички двойки принцесата и Хао Ду ми грабнаха сърцето. Бяха изключително сладки заедно и ми се искаше да имат повече сцени. Даже харесах повече техните герои и развитието им. Свенливата принцеса извървя дълъг път и изпита много трудности, за да съзрее и придобие куража да отстоява своя брак пред императора и министрите. Хао Ду нямаше впечатляващо развитие на героя, по-скоро зрителят го опозна по време на сериала. Още в първия епизод, когато взе падналия талисман, очаквах, че ще бъде душица и така се оказа. Въпреки че имаше няколко тежки сцени Най-много ме трогна сцената, Към последните епизоди омръзват политическите интриги, но поне финалът е удовлетворяващ.
  15. dqvol4e131

    Nell

    Nell пуснаха саундтрак за играта X2: Eclipse
  16. dqvol4e131

    Nell

    Интервюто с англ. субтитри
  17. dqvol4e131

    Nell

    Нов сингъл. Слагам и обложката, която е много красива
  18. @Matrim, гледах до 27 серия и се спрях, за да изчакам да бъде преведен докрай, но относно втория принц Съгласна съм за химията между главните! Една 3-минутна сцена с тях за мен бие половината романтични сериали, които съм гледала досега.
  19. Грабна ме още от първа серия, а втора е още по-добра. Малък град, в който всеки се познава, но същевременно изглежда, че всеки крие по нещо. Като добавим и мистерия отпреди 20 години, която продължава и до днес, очаквам да задържи интереса ми докрай.
  20. Imawa no Kuni no Alice (今際の国のアリス) Също така известен като: Alice in Borderland Страна: Япония Епизоди: 8 Превод: dqvol4e131 Редакция: helyg Прогрес: 1 - 8 епизод - превод - 100%, редакция - 100%
  21. Изгледах 16 епизода и въобще не смятам да бързам. Сериалът е дълъг и си заслужава да му се насладиш. Както е споменато вече, излишно е да се коментира актьорската игра на главните, но пък ще кажа, че като двойка на екрана двамата имат страхотна химия. Джан Дзъи играе сама ролята си, няма по-млада актриса, която да я играе в началото като малка, но поне на мен не ми се струваше странно. Даже ме улесни, защото се фокусирах върху другите герои и запомних лицата им и кой каква връзка има още на първи епизод, което е същинско постижение за исторически китайски сериал. Героинята й, Wang Xuan, започва като наивната и невинна принцеса, която е глезена от цялото императорско семейство, но въпреки това си личи нейния характер на справедлив и грижовен човек. Нямам търпение да видя по-нататъшното й развитие. Xiao Qi е проницателен и със силен характер. Ще бъде интересно, когато го завлекат повече в интригите за власт. Засега само едно не ми хареса
  22. Да, тъжно е, че не се появява на сцена, но пък е хубаво, че не спира да работи и развива таланта си. Озвучаването придава много повече живот на героите и историята, отколкото добрите ефекти и анимацията, така че трудът му се цени. А сега за анимето, отмина екшънът и фокусът върху Марли се върна на добре познатите ни герои. Темпото се позабави, което е в плюс, за да видим как героите и животът им се е променил за този период и какви са последиците от постъпката на Ерен. В този епизод и предишния се убедих, че стилът на Mappa е много подходящ за този сезон - замъглени кадри, мрачни, но наситени цветове, които отговорят на тона на финалния сезон. Между другото, Хироюки Савано композира музика и за този сезон заедно с Кота Ямамото. Не знам дали са пуснали други песни, видях само тази, която лично ми хареса много. С нетърпение чакам да пуснат още!
  23. Еха, той е много талантлив! Това е първият проект, в който чувам гласа му, но остава добро впечатление. А за визията Зверотитана си е чиста маймунка, спор няма. Повечето си остават грамадни голи човечета, но някои са направени да ходят на четири крака, така че има лека прилика с животните.
  24. @ukio Porco се появява чак в новия сезон. От второстепенните герои е, но пък си има силни моменти. В последно излезлия епизод неговото сейю и Ayane Sakura (на Габи) се справиха превъзходно. Атаката над града беше още по-ужасяваща благодарение на тяхното озвучаване.
  25. И аз останах доволна от финала. Шест епизода подготвяха перфектното престъпление, а аз се чудех какво ще се обърка в крайна сметка. Ясно беше, че планът щеше да се провали. Въпреки мрачната атмосфера, двамата герои са представени твърде човечни, за да убият наистина някого. И все пак не очаквах да завърши толкова позитивно. Всички действия и замисли водеха до финала. Много добре обмислена драма! Не знам дали само на мен ми се стори така, но...
×
×
  • Създай нов...