Jump to content

dqvol4e131

Екип Субтитри
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

118 мочи

About dqvol4e131

 • Rank
  Посветен
 • Birthday January 13

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

890 profile views
 1. Честит рожден ден, @bealonenomore ! Пожелавам ти много здраве, щастие и незабравими моменти.
 2. Започна като приказка и завърши като такава. Останах много доволна. Смях се, поплаках си и сърчицето ми се стопли. Както заглавието си го казва - и да ти хлопа дъската всичко е ОК. Трябва да си леко луд, щурав, за да оцелееш и да намериш щастие в този нелек свят. Докрай любимец ми остана Санг Те. Имаше много мили сцени, след като прие ролята си на батко. Радвам се, че не се обърна много внимание на майката, но едно не ми хареса в историята с нея По принцип не обичам, когато спретват щастлив финал за всеки, но тук беше доста умело направен и никак не ме подразни.
 3. Разбира се! Ще съм Ви много благодарна, ако се заемете с качването
 4. Първи епизод много ми хареса. Увлекателно, забавно и на моменти шантаво особено когато започнат с телепатичната комуникация. Очертава се интересно съжителство.
 5. Тази сутрин са качили два клипа за Crash със субтитри. Песента в комбинация с вълните вдъхва неописуемо спокойствие. И в спойлер с корейските
 6. Нов сингъл Перфектна песен за лятото.
 7. Искрени благодарности за превода! Много се насладих на сериала. Отлична актьорска игра от абсолютно всеки особено от Ким Донг Хи. С неговата плахост и блуждаещи във всяка посока очички, е наистина трудно да го заподозреш в каквото и да е било. Макар умно да беше измислил как да протича бизнеса, все пак той през цялото време стоеше настрани и само прибираше паричките, което обяснява и защо когато проблемите дойдоха, той изпадаше в паника и не знаеше как да постъпи. Съгласна съм, че за Пе Гю Ри не беше игра. Харесваше го, искаше да му помогне, но мисля, че по този начин тя желаеше да избяга от наложения от родителите й живот и най- вече от самите тях. Относно последния епизод: Дано да го подновят за втори сезон, както стана с Love Alarm.
 8. Хареса ми. Както първия филм, и този беше вярна адаптация на мангата. Кубота Масатака си изигра отново чудесно ролята на плахия Канеки, но този път звездата на филма за мен безспорно бе Мацуда Шота. Цукияма Шу е от типа герои, които се преиграват масово. Затова се радвам, че са избрали талантлив и опитен актьор като Мацуда Шота. Показа лудостта и манията по перфектното ястие, без да изглежда преувеличено. И как само умело подушваше Канеки Не останах обаче много доволна от новата актриса, която играеше Тока. Не помогна и фактът, че този път не са се постарали толкова с ефектите и кагунето на Тока изглеждаше повече от странно. Иначе ми хареса, че макар и за кратко видяхме герои като Амон, Хинами и Итори. А най-вече се зарадвах на За жалост, едва ли ще има още филми. Tokyo Ghoul S не се е представил впечатляващо по кината.
 9. Последно време съм се отдала на филмографията на Нишиджима и въобще не оставам разочарована. Дойде ред и на този филм. Изключително много ме трогна. Последните 30-40 минути постоянно напираха сълзи в очите ми, докато накрая с усмивките на двамата не си поплаках добре Всички се справиха отлично, но като че ли Ниномия Казунари не ми беше много убедителен. Може би защото историята в миналото беше прекалено завладяваща, докато тази в настоящето бледнееше и служеше главно за да разкаже за живота на Ямагата. И не на последно място - благодарности за превода!
 10. Blanket Cats (ブランケット・キャッツ) Също така известен като: Buranketto Kyattsu Заглавие на български език: КОТЕШКО ОДЕЯЛО Страна: Япония Година: 2017 Епизоди: 7 (49 минути на серия) Превод: dqvol4e131 Редакция: helyg Прогрес: Епизод 1-7: превод - 100%, редакция - 100%
 11. Има си причина Ким Ми Гьонг и Ким Чанг Уан да са във всеки втори сериал. Трябва някой читав второстепенен герой, иначе завистливата приятелка от детството ще вгорчи драмата.
 12. О, разбира се, че няма нищо общо с гледанията. То и официалните им клипове не събират много гледания, но не мисля, че е от значение. Лекото ми недоволство дойде от факта, че когато видях качените клипове за първи път и реших, че в едната версия Джонг Уан пее на корейски, а в другата - на английски. Досега са пускали само оригинални песни на английски, а аз отдавна имам желание да видя как една и съща песен ще звучи различно на тези два езика. Колко хубаво, че си ги открила рано. Аз малко по-късно - през 2014 година. И наистина веднъж започнеш ли да харесваш музиката им, трудно е да останеш разочарован. И досега ми е непосилно да си избера любима песен или албум. Всичко ми харесва :D
 13. Когато си мислех, че няма как да заобичам Nell повече и те БАМ ни предоставят и субтитри Много чудно обаче защо са пуснали два отделни клипа. Не се интересувам изобщо от брой гледания, но и двата вида субтитъра според мен можеха да се съберат на един клип. Относно песента, очаквах да е с подобно звучене като на последния им албум, както беше случаят с Loop, но останах приятно изненадана. Има много нежно звучене!
 14. Много лека и забавна дорама! Бързо се гледа. Нацуме беше перфектният прислужник/детектив, а Kohinata Fumiyo започва да ми става любимец. Много му отиват комичните роли.
 15. Впечатлиха ме излезлите епизоди. Само на 1-2 места съм гледала Со Йе Джи, което се оказа голям пропуск от моя страна. Талантлива актриса е и то с очарователен глас. Тя и О Джунг Се направо блестят в този сериал. Въпреки че много ми харесаха двата епизода, няма да имам големи очаквания за драмата, понеже съм гледала предишната творба на сценаристката - Jugglers, която беше типичната романтична комедия, с която можеш да убиеш някой час, но няма да видиш нищо задълбочено.
×
×
 • Create New...