Jump to content

dqvol4e131

Екип Субтитри
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 манджу

About dqvol4e131

 • Rank
  Посветен
 • Birthday January 13

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

783 profile views
 1. Последно време съм се отдала на филмографията на Нишиджима и въобще не оставам разочарована. Дойде ред и на този филм. Изключително много ме трогна. Последните 30-40 минути постоянно напираха сълзи в очите ми, докато накрая с усмивките на двамата не си поплаках добре Всички се справиха отлично, но като че ли Ниномия Казунари не ми беше много убедителен. Може би защото историята в миналото беше прекалено завладяваща, докато тази в настоящето бледнееше и служеше главно за да разкаже за живота на Ямагата. И не на последно място - благодарности за превода!
 2. Blanket Cats (ブランケット・キャッツ) Също така известен като: Buranketto Kyattsu Страна: Япония Година: 2017 Епизоди: 7 (49 минути на серия) Превод: dqvol4e131 Редакция: helyg Прогрес: Епизод 1: превод - 100%, редакция - 0% Епизод 2: превод - 100%, редакция - 0% Епизод 3: превод - 10%, редакция - 0%
 3. Има си причина Ким Ми Гьонг и Ким Чанг Уан да са във всеки втори сериал. Трябва някой читав второстепенен герой, иначе завистливата приятелка от детството ще вгорчи драмата.
 4. О, разбира се, че няма нищо общо с гледанията. То и официалните им клипове не събират много гледания, но не мисля, че е от значение. Лекото ми недоволство дойде от факта, че когато видях качените клипове за първи път и реших, че в едната версия Джонг Уан пее на корейски, а в другата - на английски. Досега са пускали само оригинални песни на английски, а аз отдавна имам желание да видя как една и съща песен ще звучи различно на тези два езика. Колко хубаво, че си ги открила рано. Аз малко по-късно - през 2014 година. И наистина веднъж започнеш ли да харесваш музиката им, трудно е да останеш разочарован. И досега ми е непосилно да си избера любима песен или албум. Всичко ми харесва :D
 5. Когато си мислех, че няма как да заобичам Nell повече и те БАМ ни предоставят и субтитри Много чудно обаче защо са пуснали два отделни клипа. Не се интересувам изобщо от брой гледания, но и двата вида субтитъра според мен можеха да се съберат на един клип. Относно песента, очаквах да е с подобно звучене като на последния им албум, както беше случаят с Loop, но останах приятно изненадана. Има много нежно звучене!
 6. Много лека и забавна дорама! Бързо се гледа. Нацуме беше перфектният прислужник/детектив, а Kohinata Fumiyo започва да ми става любимец. Много му отиват комичните роли.
 7. Впечатлиха ме излезлите епизоди. Само на 1-2 места съм гледала Со Йе Джи, което се оказа голям пропуск от моя страна. Талантлива актриса е и то с очарователен глас. Тя и О Джунг Се направо блестят в този сериал. Въпреки че много ми харесаха двата епизода, няма да имам големи очаквания за драмата, понеже съм гледала предишната творба на сценаристката - Jugglers, която беше типичната романтична комедия, с която можеш да убиеш някой час, но няма да видиш нищо задълбочено.
 8. Нова песенИзлиза този петък в 12 часа.
 9. Излезе трейлър за последния сезон Пуснали са официален сайт и постер. Анимето е поето от друго студио - MAPPA. Разликата е видима. Героите и титанът на Ерен на външен вид са по-близки с мангата. Надявам се студиото да свърши отлична работа. Четвъртият сезон ще бъде доста по-различен като история от предишните сезони и може би смяната на студиото ще се окаже позитивна промяна.
 10. Днес Agust D / Suga от BTS пусна микстейп и в една от песните пее нашият Jongwan
 11. Честит рожден ден, @helyg! Бъди здрава, щастлива и винаги усмихната!
 12. Наистина чудесна игра от страна на Чу Джи Хун. Плашещо е как му отиват такива образи. В сравнение с другите корейски трилъри, филмът не е тежък. Липсва изобилието от кървища и насилие, а вместо това на фокус е непреклонността на полицая да даде поне малко покой на жертвите. Филмът ми се стори бавен на места, но си заслужават отделените 2 часа. Най-впечатляваща за мен е финалната сцена!
 13. @dido100 Всеки сам си решава кое е загуба на време и кое - не. Като написах "хубави", имах предвид талантливи. Да, нищо ново не е историята, но актьорите се справят с героите си и се e получила приятна и ненатоварваща драма.
 14. Съгласна съм, че е мудно. В първия епизод даже доста прекалиха със забавените кадри. Но пък актьорите и музиката са хубави, истинско удоволствие е да гледаш. Засега се наслаждавам повече на сцените с младите. Дано с напредването на сериите да не намалее екранното им време.
 15. Впечатляващо заснет сериал с много трогателни сцени! Когато започнах драмата, не подозирах, че ще ми хареса толкова много. Първите четири епизода бяха много бавни и с много рев. Продължих да гледам заради Рю Док Хуан и не останах разочарована. Много силна актьорска игра особено от Пак Хун. Той е от актьорите, които от пръв поглед ти става ясно, че ще играят лошата роля. Това обаче никак не му попречи да изиграе зашеметяващо ролята си. На малко места съм гледала Ким Со Хьонг и не съм запозната с актьорските й способности, но тук не можех да понеса сцените, в които плачеше. Намалях звука всеки път. Историята е заинтригуваща. Бавно се заплитат всички случаи и малко по малко се разбира как героите са свързани, но и това е чарът на сериала. Една от любимите ми сцени е когато майката осъзнава, че е купила малки обувки за сина си. Само за няколко секунди показаха колко е пренебрегвала детето си. Другата е последната сцена на Санг Хо. Няма нужда от думи за нея. Доволна съм от финала, въпреки че
×
×
 • Create New...