Jump to content

kotka12

Потребители
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kotka12

  1. Напълно подкрепям мнението за уникалноста на този сериал и невероятната игра . Започнах го под давлението на мненията ,които прочетох.Благодаря на всеки ,който си е направил труда да пише.Само едно искам да подчертая,не го пропускайте защото има какво да се види и да ви развалнува.БЛАГОДАРЯ на всички работили по него и доставили ни такова удоволствие.
  2. Изключително забавен сериял.Страхотни артисти.Не го пропускайте.
  3. Много ми хареса това със скритите емоций.Придържам се напълно към мнемието за сериала.Много ми харесва и играта на двамата главни ,а и на другите .С една дума фен съм на този сериал и го гледам с удоволствие.Мин Хо ми е един от любимите артисти именно заради играта си.Единственото нещо което ме смущава е ,че действиети ще се развие много набързо накрая.Но това не ми пречи да си харесвам кореъското кино.
  4. Сериалът е уникален.Искренни благодарности на всички,които работят по него.
  5. Изключително добър сериал.Много ми въздейства.Перпоръчвам го на всички.Благодаря на работещите по него.
  6. Готино сериалче,вярно кратки серийки,но за този сюжет не е нужмо повече.Това ми е първият сериал , който гледам от Филипините и не съжелявам.Така че ако сте на романтична вълна,ако искате да се разтоварите и да се полюбувате на красиви лица не го пропускайте.Благодаря за труда на всички работили по него и ще се радвам на още такива сериали.
  7. Не знам колко е уникален,но умее да въздейства момчето.Не може да остане незабелязан.
  8. Невероятен филм.Благодаря за субките.Беше цяло удоволствие да го гледам.
  9. Много свежо сериалче.Доста забавно.Типично по японски, с една дума хареса ми.Теглете.
  10. Здравейте,имам въпрос относно свалянето на определен сериял.По темата за серияла марс сте посочили места от където да се свали,което е супер улеснение разбира се ,но от два дена се пробвам да го гледам и серийте от 13 до21 не мога да ги сваля предполагам поради слаб сийд.Какво правя в тази ситуация? Чакам някой да благоволи да сийдва или има и друг вариянт.В момента проблема ми е за този торент,но се случва и за други.Моля ви за отговор . Благодаря.
  11. Невероятен сериял.Като чета по горе виждам че почти всичко е казано,затова ще благодаря само на всички , които направиха възможно да му се насладим.Наистина благодаря.
  12. Да споделя нещо и аз.Колкото повече слушам толкова повече ми харесва .Наистина си струва.Радвам се за него и му пожелавам успех.
  13. Здравейте, серияла е много забавен и интересен.Изобщо не се двуомете , а теглете. Заслужаваше си чакането.Благодаря на всички , които са работили по него.Понеже чета различни мнения,относно това дали има продължение,все пак има ли такова или не.Моля ви за отговор.
  14. Идеята не беше да засягам някого или подценявам нечий личен живот,просто споделих мнение.Колко е изнервящо да се превежда няма как да знам,защото ако можех да го правя нямашеда моля за това.И не го чуствайте като задължение ,а просто като молба.В крайна сметка всеки е добър в нещо нали така.В случая вие от езици и преводи.Моята област е в съвсем друго направление(медицина).Радвам се на доброто ти съмочуствие и ти пожелавам спорна работа.Поздрави.
  15. няма зададен статус

  16. Здравейте всички.

  17. Привет на всички , който харесват сериала Mischievous Kiss. И аз като много други както виждам в коментарите по горе искам да се присаединя към молбата да се превеждат по бързо серийте. Знам че не ви е единствената грижа това,но нали се сещате колко е изнервящо чакането.Сериала е прекрасен и би било добре удоволствието да е пълно.Извинявам се за това,че се опитвам да пришпорвам нещата,но не знам и английски и съм зависива от добрата ви воля . Поздрави .
×
×
  • Създай нов...