Jump to content

ленкова

Потребители
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

About ленкова

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ленкова's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

0

Reputation

 1. Здравейте! Има ли го качен вече в някой торент?
 2. След изгледани два епизода имам следния въпрос към по-запознатите: защо "извънземното" е с хавлия под душа? Честно, това ме разби! Мисля, че щеше да е по-добре просто да го снимат само от кръста нагоре.... Впечатления досега: толкоз красавци и красавици не знам дали съм гледала досега накуп в сериал , така че, ще плакнем окото. Историята се движи добре, нищо кой знае колко непредвидимо като за корейски сериал, ама има време, може и да ме изненадат. Като го приключа ще пиша пак.
 3. Този сериал дълго отлагаше на компа, защото очакванията ми бяха, че ще е нещо трудно за гледане от гледна точка на емоциите, които предизвиква дори само постера му, а и от коментарите, които сте написали тук. По принцип в сериалите често са ми досадни първите серии с "главните като малки", но пък и съзнавам, че в повечето случаи те са нужни за развитието на историята. Тук, обаче, за мен първите серии бяха най-хубавите от всички останали. Много затрогващи и истински и осъзнавам, че това се дължи най-вече на младежите, които бяха БЕЗУПРЕЧНИ! След това обаче.... нищо. Дотолкова безинтересни и непредизвикващи никакви емоции у мен персонажи, че в един момент се чудех същия сериал ли гледам. Мики, горкият беше добър в ролята си, но някак не можеше да предизвика у мен никакво чувство. Мисля, че в основата стои Зои-то. На тази така и не можах да й повярвам... Толкова безлично ми стоеше, че и за миг не успях да й съчувствам. През цялото време ми стоеше като камък. Мики колкото и да се опитваше да играе, на фона на това чудо нищо не се получаваше. Единственият персонаж, който ме докосна донякъде беше този на Хари - много добре се справи момчето с ролята си. В повечето моменти беше безупречен. Но всичко останало - жива мъка! Не знам защо така се получи с този сериал, може би защото го започнах с големи очаквания, но за мен се превърна в голямо разочарование. От три седмици съм на 36-та минута от еп.20 и не мога да си наложа да изгледам последните серия и половина, просто защото не ми пука какво ще се случи . И да обобщя - това, което не ми хареса е, че ме остави безразлична (без първите серии). А за всички, които още не са го започнали - това си е мое мнение, нека то не ви спира, може да откриете в сериала нещо, което на мен ми е убягнало.
 4. "На изток от запада" от Мирослав Пенков - на всеки разказ плаках.... Невероятна е!
 5. С пресни спомени от току-що изгледания филм, ми се иска да споделя и аз.... Може би, ако не бях чела коментарите щях да се разочаровам, но тъй като ги прочетох още от самото начало се настроих не за екшън, а за драма. И като драма, мога да кажа, че много ми хареса. Вярно, че Джи Соп го направи филма, ама те затова са го и избрали... Лично аз забележки нямам, помня, някой го беше сравнявал с "Аджуши", на мен повече ми напомни "Горчиво-сладък живот" и като сценарий и като развитие на действието - с бавно въвеждане в началото и драматичен екшън в края. Ако не станах ясна - хареса ми много и ще си остане в папката с любими
 6. Хареса ми. Вече свикнах, че по корейските географски ширини законите на логиката и физиката понякога не важат Иначе доста се похилих със сладуро-кретенските им физиономии. Гледайте и по време на надписите - последната усмивка ме размаза от кеф.....
 7. Благодаря за субтитрите и за сериала! Хареса ми! Макар и той като Бичумно да започва с края, това в никакъв случай не е минус, защото още от първите серии става ясно накъде вървят нещата.... Въпреки това, историята беше красива и тъжна, както си е по корейски. Всички актьори, без изключения бяха страхотни. Силни образи, силни моменти, особено в последните серии. Дже Хи и Дже Мо - невероятна химия! Юн Хонгпю - къде ги тези мъже? Определено препоръчвам - даже останах учудена коя година е сниман сериала, със сигурност засенчва доста от по-новите. Забравих.... друг плюс на продукцията за мен е броя на сериите. Забелязвам, че в последно време си избирам сериали и по това колко епизода са. Определено 20 ми е максимума, а най-ми допадат тези с 16-18.
 8. Снощи го изгледах.... Историята не е нещо невиждано, но поне на няколко сцени и диалози във филма се смях със сълзи, чак ме боляха коремните мускули. Двете "журналистки" бяха невероятни образи, просто ме скъсваха от смях. Сладура от "Моето момиче" тук се справя една идея по-добре с ролята си (но пък е готин, което компенсира ). Гледайте го!
 9. След като приключих с Engine, пак се метнах на гребена на вълната "Кимура" и макар и да бях чела предупрежденията ви, свалих си и звездния кораб. Ами... какво да кажа, трябваше да ви послушам. Много разхвърляна работа, сюжета съшит с бели конци, специалните ефекти няма да ги коментирам, защото съм на мнение, че ако сценария и актьорската игра са добри, другото се преглъща, но тука не видях нищо от изброените. Според мен и Кимура не успя да предотврати потъването на Ямото... Радваше единствено, че почти през целия филм му гледах физиономията
 10. Лелееее, защо няма коментари за тоя филм? Много ми хареса! Страхотен трилър, страхотна игра, страхотно изпълнение от всякъде! Историята е интригуваща и много добре разказана, а актьора в главната роля кърти! Момичето също е невероятна красавица... Абе, гледайте го!
 11. Това не е ли пича от The chaser и Yellow sea? Този човек има някакво невероятно присъствие, макар че е много пестелив на показване на емоции на екрана. Признавам си, че бях затруднена да разбера какво наистина чувства, до последно не усетих любов у него (говореше за любов, но аз не я чувствах) Предполагам, че такава е била и целта на режисьора, не знам... може пък проблема да е в мен, пак не знам... В интерес на истината филма ми хареса много, но не мога да се обоснова защо Беше пак, като повечето корейски филми, много реален, честен, без глазура... сигурно това е основното, не знам... Гледайте!
 12. Бързам да пиша, докато ми е още пресен... сериала е бижу! Е, има си тук-там трески за дялане, но в сравнение с други е много добър. Много добра се оказа комбинацията от комедия, драма и щипка фантастика (визирам и Тайната градина). Много запомнящи се образи, една от най-пасналите си двойки, които съм гледала в сериал, и страхотни второстепенни герои. Историята на принца и Пак Ха беше колкото тъжна, толкова и нежна. Мики за пръв път го гледам в амплоато му на актьор, но му признавам, че се справи много добре. Най-ми хареса как в която и роля да беше и на Те Йонг и на И Гил (последното не помня така ли беше точно), винаги отнякъде изскачаше Принца . За сладурите покрай него нямам думи - трябва да ги видите за да разберете... Основните "лоши" също бяха много добре влезли в образ. Не знам за вас, но аз през повечето време ги съжалявах... каквото и да правеха, все удряха на камък. И пак да повторя, ако някой не е разбрал - страхотен Принц Четворката най-я харесвах по анцузи - бяха като дъга Сега и за края, че гледам много се коментира. Много ми хареса. Много логичен на фона на това, което се случи през тези 20 серии. Вярно е, че това бяха двете серии в които най-много кърпички изхабих, но в края ми остана едно усещане за завършеност, за надежда, че всичко ще бъде наред. Може би това се дължеше на писмото, което Пак Ха получи след 300 години, но честно да ви кажа, този момент направо ме сгря...
 13. Току що го приключих... Филмът не е за изпускане. Наистина, както каза някой по-горе, жанра е доста странно - необичаен, но се е получило много добре. Ефектите са добри, на място и най-важното (поне за мен) не са се оляли с тях. Всички играха добре, само дето всеки път като видех главния, ми идваше да го хвана и да почна да го храня в устата (то бива, бива, да са слаби тез актьори, ама понякога става грозно, та чак плашещо). Това е от мен - гледайте го, няма да съжалявате.
 14. Много свеж сериал. Всичко в него ми хареса. Типично корейски, с обичайните клишета (не го казвам като нещо лошо) и, разбира се, с Ерик - това момче влезе в моя топ - страхотна игра, невероятно присъствие, абе... шест от всякъде. Другите персонажи също бяха много забавни. Историята вървеше леко и нямаше разтегляне на локуми. Доста от шпионските интриги не ми станаха съвсем ясни, пак типично по корейски малко бяха от тук от там, но всичко останало си беше пак типично по корейски сладурско първата любов, първата целувка, недоразуменията, боя по главата и шамарите невинната девойка, уж отракания, но всъщност дълбоко в сърцето си невинен и романтичен главен герой, шантавото семейство, откачалника шеф, и т.н и т.н. Спирам вече с излиянията, само ще кажа, че ако искате да прекарате няколко забавни и ненатоварващи часа и то с Ерик , това е сериала!
 15. Леле, много радва това момче! Не знаех за съществуването му допреди седмица, когато поставих двудневен рекорд с Que sera, sera, а сега се заливам от смях с него в Корейската секретна агенция Няма такъв майтап! Изключително съм очарована от Ерик .- не е пръв хубавец, по корейските стандарти - свикнала съм да гледам все едни миловидни сладури, дето приличат на мъже само като си пуснат брада... Та, не е пръв хубавец, нашето момче, но има невероятно присъствие на екрана. От постовете по-горе разбрах, че е певец по принцип. Аз певческата му кариера не я знам, но за актьорската му мога да кажа, че слага в джоба си доста прехвалени актьорчета - това момче играе, та се къса! Пак да кажа колко много, много харесвам играта и излъчването му и отивам да пускам поредната серия смях...
×
×
 • Create New...