Jump to content

lunati4kata

Потребители
  • Мнения

    466
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от lunati4kata

  1. Определено е интересен. Pete и Ae са чудесна двойка, а и има химия между тях. Още в самото начало на драмата си казваш, те са идеални един за друг... Хахаха. Няма излишна драма между тях, само чиста любов. Хареса ми играта на актьора, превъплатил се в Ае. Мисля да следя за повече проекти с негово участие. Останалите двойки в драмата някак ми бледнееха, освен Тин и Кан. И точно заради тях нямам търпение да излезе 2ри сезон :):wub:

  2. Колко са млади и вклюбени. И аз се записвам в клуба на фенове на BL. Много съм нова в това. Засега съм изгледала точно Тайрън Тайп и следя 2gether и Why R U? Мислех, че 2gether ми харесва най-много от трите сериала, но сгреших. Why R U ми е многи романтичен, на моменти забавен и къхъм сексуален. Фен съм на Файт и Тютор. Харесва ми как плавно изградиха своята любовна история. И да съгласявам се с мнението на desini, тук интимността ми е някак по-застъпена. И химията ми е голяма. Тютор ми е толкова сладко бузест хихи, но аз харесвам май по-мъжкарско излъчване и сигурно затова пак си харесах, поне според мен, мъжкарят Файт. :D

    P.S Моля, сърдечно, някой да ме просветли кои са Корн и Нок? :rolleyes:

    • Харесвам 3
  3. On 4/20/2020 at 10:17 AM, mrnkaloto said:

    И на мен Сарауат ми е фаворит, независимо, че е леко дървен.

    Докато излязат нови епизоди, мога да ти предложа още няколко проекта, които в момента се превеждат :subs: от същия жанр:  Why R U? (2020)

    My Engineer (2020),  Until We Meet Again (2019), а скоро и този History 3: Make Our Days Count (2019)

    Много благодаря за предложенията. Още вчера започнах Why R U и съм много доволна от това си решение. Чакам с нетърпение последните два епизода. Връзката между Файтър и Тор е чудесно представена. Изобщо тайландските артисти си ги бива. Колкото до Сарават ( успях да го кажа) на мен ми е дръвче с мнооого изразителна физиономия. И това най-много ми харесва в героя му. Остава си ми любимец. Просто след 12 години корейско, японско и от време на време китайско ... Имах нужда от промяна, пък била тя и на БЛ тематика. Учудващо тайландското доста ми хареса, а момчешката любов ми е оригинална и интересна. Ще следя с удоволствие темите. Бих помогнала и с превод, но гледам бебче и уча... Освободи ли ми се време, ще помагам. Нямам нищо против още предложения за подобни драмички. 

    P. S Тайн доста добре го играе като красивото, чаровно, неосъзнало се момче. Чакам да се осъзнае вече сериозно.

    • Харесвам 1
  4. След изгледани всички налични 9 еп. съм като във вихър и нямам тъпрение до другия петък. Това ми е втора тайландска драма ... след Тайрън Тайп, който ми беше препоръчан от приятелка. Минаха месеци, откакто го изгледах и днес погледът ми попадна на 2gether. Хаха и вече съм приключила с всички излезли до сега епизоди. Ами интересно ми е, даже много ми е интересно, доста ново ми е сюжетната линия за BL, но пък не мога да откъсна очи. Фен съм на музикантчето ( пари да ми дават, не мога да му кажа името хаха). Ууу със сигурност не бих опитала шейк с кетчуп:D

    • Харесвам 2
  5. On 4/2/2020 at 11:34 PM, ukio said:

    Ето и песента. Влиза под кожата, без съмнение.

    Юуша- харесвам този образ. Хаха! Напомня на Юуша Йошихико. Доспехите са точно на място. 

    Много благодаря за песничката, търсих я. Страшно зарибява. :)

    • Upvote 1
  6. Японско сериалче не бях гледала от 6-7 години. Обаче това ме грабна. Записвам се като фен на сериала. Всички актьори ми допадат, избрани са точно за ролята. Когато видях главната героиня за първи път, в първи епизод, си помислих, че е 15 годишна ученичка. Младолика, но умна, борбена, сладка. Ще следя и за други подобни сериали. В момента съм на 8ми епизод. Останаха ми 2 и вече почна да ми се иска да е по-дълъг сериала. Хаха, а обокновено е обратното. Наистина е приятен, сладникав, но има на какво да те научи...

    • Харесвам 4
  7. Ето нещо, което си грабва вниманието. Интересно ми е борбата на жените да се издигнат в обществото, да спечелят внимание и да се докажат. И трите главни се справят доста добре с ролите си. Интересно е как една 38 годишна жена, без партньор, без деца, посветила се изцяло на работата,

    Spoiler

    приема уволнението

    .

    Spoiler

    А направо паднах като видях как Cha Hyun спасява Song Ka Kyung ... и някакви искри и си викам еее не корейците ще вкарат в сюжета женска гей двойка :D може и само да ми се е сторило, но е интересно.

    Ще се гледа :)

    • Харесвам 2
    • Upvote 2
  8. On 5/25/2019 at 9:43 PM, asha said:

    Ми смея ли...:896767:  Направо ме е страх,  да не взема да им уручасам химията. Толкова естествено им се получава да играят влюбени и загрижени един за друг, че чак  реалистично стоят. Пък както гледам,  ще ги вкарат пак в стандартното клише - познавали се от деца... Това да е. Нейсе. Разминахме се за радост с много други по- драматични възможности.

    За радост джудистчето може и да го загаджат.

     Напълно съм съгласна за химията... страхотни са заедно и драмата изглежда доста романтично :) Надявам се поне в тази драма да съберат джудиста с приятелката на "Лъва". Да видим сега ще има ли раздяла, изминали години и многолзи като се разбере, че са минали познати... много ми се искаше да го няма в драмата, тъкмо си мислех нещо свежо без клишета .... нищо остава си интересно и ще се гледа :)

  9. Драмата си я бива, държеше ме на нож до самия край! Ту си мислех, че знам кой е извършителят на някое от престъпленията, ту не се оказваше този, за който аз мислех. Много ми хареса, а това, че главният е Со Джи Соп може само да е в огромен плюс! Щом приятелят ми го изгледа с мен, пък трудно можеш да го накараш да гледа нещо азиатско, значи има нещо в тази драма...

    /О фенка на съм на Бика, много се кефих на героя.../

    :up:

  10. Само забавни моменти и каква неочаквано бърза сватба да не повярваш. И аз се надявам сънят с докторчето да отмине бързо, защото са страшно сладки с Jung Kyung Ho! Всичките женски образи са уникални, но най-много ме радва образът на Yoo In Na не съм очаквала такоз нещо от нея. По принцип ми е супер сладка, а тук е направоо аджума... каква роля прави засега, ще видим и по-нататък. Джанг На Ра си я знам каква шматка е обаче се надявам тук да вложи малко повече усилие за химията между нея и главния. Интересно сериалче, едно такова лекичко, пърхащо, точно за почивка от натоварващото всекидневие .... Ще го следя :panda-145:

    /Някак си не мога да повярвам, че не е на TvN ../

    • Харесвам 1
  11. Е  как- това е главното отличие на корейските пепеляшки- на гол тумбак-  маркова чанта , хубави дрехи и последен модел телефон.Палтата пък ги сменят, като носи кърпички.Тая обаче, попремина лимита - купи и подарък- часовник, нищо, че даже няма пари за наема на дупката, дето живее. :896767:

    Направо съм съгласна, уж е супер бедничка горката, а гледай какъв телефон вади, но то не е само за този сериал, отнася се за повечето корейски драми. И на мен ми направи впечатление часовника, но тя каза,че желае и тя да направи подарък не желае само да получава. От монолозите им се разбира много за характера им.

     

    На мен ми е интересно какво ще направи онзи идиото, който я закачаше, все повтаряше, че сънбето го е пратило при нея..

    Пък на Ин Хо много му ходи да я защитава, аз си ги харесвам заедно, той все ги приказва едни...

     

     

  12. DOUBLE S 301


     


    heo-young-saeng_1452706782_301.jpg


     


    Няма да повярвате кой се завръща....


     


    Да! Е да трима ще са, но все пак....


     


    Ще очакваме с нетърпение...


     


    Първият ми допир до корейската култура, направо до всичко корейско беше музиката на тези 5 страхотни момчета, чиито хитове още си пея от време на време... Жалко, че се разпаднаха, но сега се завръщат отново с малко умален състав, но са тук отново, адмирациии и едно голямо очакване ....


  13. Хмм интересно, интересно, продължава да грабва вниманието ... Сол е много сладка, а сънбето е просто сякаш излязъл от психо трилър.... Канг Джун е толкова свеж, сякаш е слънчице..

    Не знам, но имам чувството, че това ще е драма, в която главната ще избере втория главен.. ще гледаме.. ще видим  :28558: Гледах малко и от четвърта серия, така още без излезнали субтитри и ясно си личи, че Сол се чувства много по-свободна, много по себе си с Канг Джун, отколкото със сънбе. Още не са показали с какво плени Сол сънбето, но има време ще видим!  

     

  14. Хареса ми, доста време го свалях, но определено ми допадна.

    Всичко ретроспекцията, момента, когато ученичката се застъпи за своя съученик и после всички останали застанаха зад тях. Забавлявах се много, когато главната и след всичките тези години се срещна и то случайно с идола си :) Какво нещо е това години наред да имаш един идол, и до самия край да си остане той....

     

    Гледайте няма да съжалявате  :up:

  15. Мин Джун и новата му песен, типично в негов стил <3

     

    Като негова абсолютна фенка няма да си изказвам мнението, защото няма да е безпристрастно ;)  :panda-145:  :panda-145:  :panda-145:

     

    А ето и двете представяния на момчетата на SBS Gayo Daejeon / изключително елегантно, какви кавалери  :kissy: /

     

     

    И изпълнението им на MBC фестивала / как да не се забавляваш с тях - Kpop Avengers  :wub: /

     

     

     

    A тук заедно с Got7 откриват концерта .... зарибяващи...

     

     

     

     

    Нека пожелаем да е жив и здрав рожденника, нашата Панда :panda-145::wub:

     

    CYsGYYUUwAA1pHL.jpg

  16. За мен това е сериалът на Ши Уон! Не съм му фен, но няма как да не призная как талантливо си изигра ролята, колко много се смях заради него и как изгледах цялата драма пак заради неговия персонаж. Ще се радвам да го видя пак в някоя подобна роля :)

  17. Съгласна съм, че първият сезон е най-добрият, но за мен има нещо интересно и в този. Не знам някак атмосферата на миналото или персонажите, но има нещо, което ме хвана и аз продължавам да си го следя. Понякога се смея, понякога плача, но се забавлявам. Единственото, което никак не ми харесва, е че самото раздвижване на сюжетната линия става прекалено бавно. 

    Ще видим как ще продължи до края, макар че някак множко ми се виждат 20те серии....

  18. Сладникава до самия край, така може да се опише драмата. Честно казано в началото ме хвана, интересно ми беше, а и покрай забавния Хенри няма как, но после всеки епизод го гледах някак просто, защото го бях почнала...и то с доста превъртане... поне накрая пак се посмях.... И все пак очаквах повече, това един от малкото проекти на СДС, които да не ме завлекат в неговия свят ...  -_-

  19. Хмм интересно, не бях чувала за мангата, но ще я погледна, а иначе ми е забавно! Щом ме хвана от първите два епизода значи ще се гледа, много обичам такива драми, които имат от всичко по нещо в тях, надявам се и следващите епизоди да са завладяващи... Ах тази корейска мания главните да изглеждат не знам и аз как да го опиша "бъркотия"...

     

    За играта - добре се справят всички засега, аз Го Ън ще наблюдавам, че нейната игра най-голямо впечатление ми прави ^^

  20. Отдавна не ме бе хващала драма така, че като седнеш да няма ставане. Много е интересна, лично на мен и криминалния привкус ми допада, нищо че по-принцип не ми е любим. Шин Се Кьонг ми е някак сладка, става за ролята и ми харесват като двойка с Мики, малко им куцат целувките, но това е често срещано явление при Се Кьонг. Обаче най-много ми харесва злодея, просто много добре се справя. Стигнах до 10 серия

    и нямам търпение да видя какво ще се случва, дали и главната ще попадне в затвора на готвача?.....Тя май го разбра какъв е след като прочете писмото... Не знам чакам с нетърпение да излезе 11та серия...

     

  21. Аз очаквах повече забавление, то вкараха доста доза драма. Но пък наистина е интересно и забавно, а на моменти като гледам как се държи като дете главния и много смешно ми става. Иначе Сара е уникална и адски сладка. Засега още се поддържа интрига и е интересно, дано да не решат да го разтъкават и чак в последните два епизода да развият действието :)

×
×
  • Създай нов...