Jump to content

dimbland

V.I.P.
  • Мнения

    239
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

dimbland last won the day on Ноември 17 2018

dimbland had the most liked content!

1 Последовател

Относно dimbland

  • Рожден ден 07/05/1985

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Бургас
  • Любими сериали
    Signal, Taxi Driver, Secret Forest, World of Married, Secret Love Affair,
  • Любими филми
    A man from Nowhere, Sunflower, A company man, Jeon Woo Chi: The taoist wizard, Pirates, Hwa Yi: The monster boy, The beauty Inside

Последни посетители

6326 профилни разглеждания

dimbland's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

179

Обществена Репутация

  1. Винаги съм си "падал" по Шин Хье. Не ми е приятелка, но е много чаровна. И с годините и с операциите, винаги си остава в моят топ, въпреки че в него е Ким Хи Ае (Светът на съпрузите) и Ким Хье Су (Сигнал, Кралицата на офиса). Падам си малко по-опитните. хаха. Та, сладникава история, но не е за мен. Изтърпях до 10 епизод. Смятай какво търпение, какво чудо. 6 от 10
  2. Звучи интересно. Но главната съм я запомнил като "зъл" герой и такава си остава завинаги, няма да я забравя в "Кокиче". То и това е да оставиш "траен" отпечатък в нечие съзнание. Бля-бля.
  3. На мен също ми допадна, но имам чувството, че подобни роли вече съм "прелиствал и прелиствал"... Признавам, Ким Джи Уон повече ми допада като красива ледена кралица. Много й отива. Имам едно усещане, че сериалът ще бъде сдъвкан и изплют. Жалко, дано не съм прав.
  4. Аз го изгледах. Хареса ми играта на главния герой. Все съм попадал на някакви сладникави образи, но този път сякаш играше 2 образа. Смел актьор и добър с ритниците, раздаде доста бой. Супер герой вечер, студент в полицейската академия денем. Светът има нужда от такива и в реалността, като се сетя колко много хора имат нужда от здрав бой...леле, може и аз да го отнеса по веригата. Иначе 8 от 10. За продуцента на криминалното предаване - 10, много я мразя! Ненавиждам я! Наистина е добра!
  5. Въпрос на гледна точка и евентуално достатъчно търпение, за да бъде оценен адекватно. Мисля, че се е получил много добър проект - история за суетата, самотата, приятелството, времето, мълчанието и пеперудите в стомаха. Сузи е много добра тук, определено е избрала страхотен образ, в който да се превъплъти. Справила се е отлично, вижда се развитие и то наистина в положителна посока. Определено си заслужава отделеното време, много смислен. Определено ме разчувства, при все че знае, че съм темерут. И то голям. Поздрави! Оценка 8 от 10.
  6. Тъй като явно вече съм се "поизхабил" или нещо подобно, на мен този проект не ми хареса. Определено проект с продуктово позициониране - новото лице на И Джун Хо, дългите кльощави краченца на Юна, локуми с вкус на роза, локуми - от обикновен, с мента до парченца с орехи, които ти засядат в зъбите. Клечки за зъби няма. Абсолютен локум. Мляс. Гррр! Оценка 2 от 10.
  7. Харесвам главната героиня, защото заради този сериал изгледах още два неини проекта и смея да твърдя, че в нея има предостатъчно талант, за да се утвърди сред новото поколение млади актриси. Разбира се, невероятна роля в "Триумф". Определено страхотна в "Отмъщение". Но тук определено е в стихията си. Добро партньорство с Онг Сонг У в един много бавно развиващ се сюжет. По принцип не харесвам подобни сюжети, които се движат със скоростта на костенурка, но тук имах търпение. Просто се потопих прехода и развитието на героите. В отделни моменти виждах и самият себе си - егоцентрично, горделиво, самодостатъчно същество, потопено единствено в уюта на собствения си свят. Каква глупост. Но младостта е такава. Тя ти дава криле. Поне докато не паднеш от високо. Навреме. Чрез този проект разбирам, че пропуснатия шанс, момент, миг, или както там го наричат, е преди всичко заради лошата комуникация. Или пък липсата на такава. Хората се събираме заради "нуждата" от комуникация, и се разделяме заради "липсата" на комуникация. А нещо средно? Няма. Оценка 7 от 10.
  8. Може би един от най-подценяваните проекти на Ра Ми Ран и в същото време най-добрата й драматична роля, в която съм я виждал. Личната трагедия на майката е в същото време и лична война със самата себе си - изгубеното бива намерено, а намереното бива още повече пазено. И тогава за части от секундата животът ти се преобръща. И намираш "онзи така търсен смисъл" на родителството. Като родител преживях всяка трагедия, победа, всяка усмивка и загуба на героинята на Ра Ми Ран. Разбира се, бях и във всеки дом на съселяните - от смешните до привидно грубите. За сцените от сериала - толкова са много, че едва ли ще успея да ги изредя точно и адекватно. Но са много. И са силни. И са достатъчни. И са преобръщащи. И не за всеки. И не за всички.
  9. Толкова абсурден, че много малко ми трябваше до момента, в който почти не си бях извадил сам роговиците. Каква загуба щеше да е, мисля и аз. Въй! Един проект, който определено отива в "кошче".
  10. За подобен проект ти трябва друг вид поглед. Защото между привидното се крие напълно задоволителна актьорска игра, добър сценарий - спокоен, красиво заснети сцени, добра операторска работа, плавно преминаване без излишни драматизации. Един проект, който си заслужава. И не съжалявам, че му отделих време. Напълно. Историята е от "света на хората", не е просто дописана с розов химикал. Оценка 8.0
  11. Ще подберем добър актьорски състав. Теди Духовникова ми хваща окото. На пръв прочит. За мъжете....само не и Карамазов, Вергов, Ненчо ала-бала и .н.
  12. Наистина много добър проект. Сложен, но в същото време интригуващ. Страхотен актьорски състав. Музиката е вълшебна, абсолютно на място. Операторско майсторство - на ниво. Бисер сред всичката лигавщина.
  13. Прекрасен проект. Направи ми много добро впечатление още първи сезон. Няма да говоря за страхотната музика, сценария и актьорите, защото ще се разводня. С нетърпение очаквам някой сериозно да поеме този проект, защото рядко се наслаждавам на качествени проекти и то преведени на български. Докато го гледах ми хрумна идея.... Да направим българска версия на този сериал.
  14. Когато в центъра на подобен проект стои добър и качествен актьор като Нам Гунг, винаги прави впеатление. Просто е невъзможно да не го забележиш. Не знам кой какво и колко вижда в този проект, но за мен лично затвърждава актьорските умения на главния актьор. Абсолютно плътен образ, който заслужава адмирации, а защо не и поредната статуетка в категорията "Най-добър актьор" на годината. Нам Гунг е избрал образ, който показва драматичната и комедийната му страна и то в пълен синхрон с останалите актьори. Харесвам централната тема на драмата - човешка драма, представена на първо място от чисто човешка страна, но с похватите на комедийното и пародийното на моменти. Засягат се много теми: законът в полза на оневинените, на слабите и беззащитните и несправедливата реалност, в която богатите се мислят за недосегаеми. Търси се така желания баланс между закон и ред и истинска справедливост. Тази мечтана "справедливост" се случва по един или друг начин през главния образ, благодарение на неговия "скрит звяр". Звяр, който добрува за останалите. Видиш ли подобен "звяр", няма как да не се "уплашиш". Малцина са онези, които успяват да го съзрят, но пък затова си трябва навременно съзряване - първо като зрител, а след това като съпреживяващ. Ето защо кинематографията през малкия екран все още се води за изкуство - завладяващо и "хранещо". А Нам Гунг е завладяващ. Моята оценка за "Адвокат за 1 долар" - 9 от 10.
  15. За мен това е един абсолютно подценен проект, който може да прерасне в пълнометражна кино версия, а защо не и с продължение за втори сезон. Бих казал страхотен актьорски състав, с леки забележки по отношение на двамата главни актьори, но това може да се преглътне. Напълно заслужава адмирации, защото цялостната концепция е добре структурирана, няма накъсани моменти, с плавна ретроспекция по отношение на отделените епизоди, с наистина добре изпипани роли - както главните, така и второспенните. Получило се е много добър проект, който може да бъде нареден редом до "Отвъд злото", "Разумен затворнически живот", "Кажи ми какво видя". Оценка: 8.5 от 10
×
×
  • Създай нов...