Jump to content

Romance

Потребители
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Romance

  1. Romance

    2PM

    http://www.youtube.com/watch?v=W6CXrKXvjM8
  2. И не само веднъж, а цели два пъти завъртяха табелката с "Благодаря". Много, много, много се радвам че точно СуДжу ни благодариха.
  3. Romance

    Highlight

    Да, да, дааааааааааааааааа. Фикшън два пъти успях да го глеам, Шок само един пък обаче защо японсктата версия пускат не мога да разбера. Освен тях пускат и 2не1, Сънгри, ДБСК и аз само за тези знам
  4. Romance

    SHINee

    Еее ама изпълнението им е все едно представят песента си в мюзик бенг или инкигайо. Гледат си в камерата и все едно че хич няма публика около тях. Очаквах малко подвиквания, да се разчупят малко, а те пак като по сценарий. Ама то и песента си е малко скучничка де дано на другите песни да сасе разчупили малко повече.
  5. Много ми са интересни дневниците ти относно тази държава. Много интересни неща ти се случват ,хехе , късметлия си . Относно интегрирането , не мога да кажа нищо , понеже не съм имала щастието ,все още да посетя въпросната държава. Но живот и здраве има много време пред нас. Очаквам с нетърпение нови разкази от теб . И въпросният филм разбира се. И на мен ми е интересно да разбера отговорите на горните въпроси, хех. Извинявай за нахалството.
  6. Да заповядайте и на второто парти отново в Петък на същото място !
  7. Romance

    SHINee

    http://www.youtube.com/watch?v=NLKP3EP55Ck Нашето Темини пораснало, ама така са момченцата - изведнъж порастват.
  8. Romance

    X-5 / X-Five

    А дали има линкче за песничката Show is over ? Че е страшно добра .
  9. И да смъкнат малко цената на билетите.
  10. А за цена на билетите не пише..., някой знае ли колко ще струват билетите?
  11. Romance

    SHINee

    melli благодаря за сайта. Определено ще ми е от полза
  12. Romance

    SHINee

    А случайно някой да е намерил епизода на 100 Out of 100 с Оню с английски субтитири, че в ютубата само отделни части намирам и то са тези, които са публикувани в тази тема.
  13. Romance

    SHINee

    Оф горкичкото ~.~ Ама защо така...от преумора най-вероятно, много лошо, трябва да си вземе малко почивка, което едва ли ще му бъде позволено, дано поне да е добре.
  14. Romance

    MBLAQ

    Не разбирам ,защо не се е пласирала тази група, тази песен ми харесва много! Даже вече ми е любима, много приятно звучене има а и вокалите са невероятни, дори Джи О като че ли ,тук проявява още повече гласът си . Спечели ме тази песен.
  15. Извинете ,но субтитри за последният епизод ще излизат ли? Защото искам да гледам финала, а вече чакам няколко месеца.
  16. Romance

    SS501

    Целта му е е напълно постижима, много е хубав, висок и строен, има страхотна усмивка. Само дето е много отслабнал - 12 кг доста си е, лицето му се изпило, но пак си остава хубавец де, но все се надявам че ще си върне предишното тегло.
  17. Romance

    SHINee

    Аз съм се стегнала , ама да така е подсъдима съм уви. Забраненият плод е най-вкусен я! хаха
  18. Romance

    SHINee

    Ами аз снощи имах среща с Те МИн.Праща поздрави на всички фенове и им казва"Идваме в България , Очаквайте ни!!!" xDDDDDDDDDDD
  19. Ами беше много приятен филм. Аз много обичам този тип филми приятни , и така с по-умерено темпо. Без невероятни екшън герои и невероятни супер красавици врадеещи 5 езика без родният си. Филм за действителсността и действителните хора, не измислините супер невероятни герои от екшъните и супер красивите от драмите.
  20. Romance

    KARA

    ЕЕЕ, тъкмо започнаха да ми харесват и каква стана тя...Тази Хара май много си повярва. Ми дано да не се разпаднат, защото самички не знам как ще се оправят. Гледала съм им живи изпълнения и не съм много впечатлена от гласовите им възможности, ама въобще, даже доста фалшиво си пеят. Но пък и те имат своето право, не може 2 процента петте да си поделят, ама какво ли се учудвам...
  21. Romance

    KAT-TUN [J-POP]

    Такааааа~ изгледах двд-то и много ама много ми хареса! Та то самите изпълнители се кефиха на изпълненията си, викаха, усмихваха се, скачаха е как да не ти стане яко.Който не го е гледал, веднага да се поправи, няма да съжалява със сигурност. Липсата на Джин почти не се усеща, ама така и трябва. След тоя концерт се убедих, че корейските певци много път трябва да изминат за да достигнат японските, само с хореография не става. В третия диск показаха малка част от представлението им в Корея - бил е голям купон и там. То не беше Оппа, Нуна, то не бяха сърчица и сарангхета. Браво на Кат-Тун.
  22. Когато излезе шоуто гледах първата серия с И Хьори. Беше супер забавно и една от причините беше именно Хьорито, много е забавна и хич не й пука дали нещо ще накърни имиджа й на секси дива. Досега лошо предаване от Yoo Jae Sook не съм срещала.
  23. Няяя, успях да гласувам...дано да съм спазила срока Моите фаворити са: Група на 2010 : Shinee Изпълнител на 2010 : Rain Албум на 2010 : Shinee - Lucifer OST на 2010 : Bad Guy
  24. Romance

    MBLAQ

    Казвам, казвам! Щом ГО и Пак Чонг Мин са там, давай.
  25. Romance

    2PM

    Е, браво на Джунхо , а как се казва предаването?
×
×
  • Създай нов...