Jump to content

sophiqbush

Потребители
  • Мнения

    239
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sophiqbush

  • Рожден ден 05/17/1986

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Стара Загора
  • Любими сериали
    Secret Garden; East of Eden; Swallow the sun; The Snow Queen; Worlds Within; Hong Gil Dong; Mars; Coffe Prince; Dream High; The Nice Guy;
  • Любими филми
    A Millionaire's First Love; A moment to remember;Love me not; Daisy; Only you;

Последни посетители

934 профилни разглеждания

sophiqbush's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

37

Обществена Репутация

  1. Уникален филм, във всеки един аспект. Много силен и въздействащ! Държи те много време след като го изгледаш и те кара да си задаваш въпроси и да размишляваш. Не е никак лека лента, поплаках си. Смятам че трудно някой ще остане равнодушен. Идеята, актьорската игра, смисъла, абе просто нямам думи. Уникални са японците във всичко, което ни поднасят.
  2. Много готин сериал. Уникално направен, струва си гледането, чак се учудвам, че има толкова малко коментари. Всичко ми допадна - сюжет, актьорска игра, развитие на действието. Страшно готин, нямам търпение за втори сезон.
  3. Много добър сериал. Корейското кино за пореден път доказва класа. Интересна идея, добре развита, сериалът държи в напрежение и до последно има интрига. Не случайно за мен се изскачи толкова високо в класациите, Нетфликс са ударили джакпота тук. Изгледах си го с кеф, даже и половинката го хареса, предвид факта, че не е фен на азиатското кино. Препоръчвам с две ръце.
  4. Добре направен сериал, държи интереса до последно. Добре изградени сюжет и актьорска игра. Много откачени персонажи, по едно време наистина започнах да се чудя има ли някой без психични отклонения в това село , ама пък рядко ми се случва до последно да не мога да предвидя сюжета, та сценаристите са си свършили добре работата. Определено един по-различен сериал!
  5. Да дам и аз едно мнение, защото сериалчето си струва отделеното време. И аз не съм гледала анимето, нямах никакви очаквания, просто ми се стори интересно. Пуснах първата серия и като ги подкарах та една след друга без спирка. Прекрасен актьорски състав, увлекателна история, неповторима атмосфера, абе гледа се на един дъх. На мен много ми хареса!
  6. Искрено се учудвам, че няма коментари за този сериал, който се оказва доста интересен. Гледа се буквално на един дъх. На феновете на историите за Шерлок Холмс ще допадне със сигурност. Интересно пресъздадени образи на Шерлок и Уотсън, хареса ми, че всяка серия разказва отделна история и в същото време сюжета се заплита все повече. На всички фенове на детективските истории препоръчвам горещо. На мен лично много ми допадна.
  7. И аз гласувам с две ръце за сериалчето. Отдавна не бях гледала нищо корейско и това ми дойде много приятно. Актьорите са големи сладури, историята е наистина увлекателна. Определено бих го изгледала отново след известно време.
  8. Сериалът ми хареса много.Гледа се на един дъх и не ми доскуча в нито един момент. Прекрасна игра на И Джун Ги и като цяло приятен актьорски състав.
  9. Наистина одавна не съм се разписвала във форума, но този сериал си струва да бъде похвален. Истинска наслада беше за мен да го гледам, като повечкото серии удължиха допълнително удоволствието от това. Историята завладява и държи интереса до последните минути. Великолепна игра на Ха Джи Уон - тук за пореден път доказа колко добра актриса е. Лично за мен това е най-силната и роля досега. Целият каст беше много подходящо подбран, рядко ми се случва да няма нито един персонаж, който да ме дразни с присъствие. Мъжката част също бяха разкош и носеха наслада за окото ! Абе сериалът си заслужава на 100 % отделеното време и го препоръчвам с две ръце. Благодарности на Donet за бързият и качествен превод !
  10. Филмът успя да ме докосне и се радвам, че не го подминах. Една тъжна житейска история за двама души, които съдбата среща в много тежък за всеки момент и една любов, която се явява тогава, когато най-малко са я очаквали и търсили. Много умело се преплитаха тъга и оптимизъм в този филм. Прекрасна актьорска игра от страна на главните актьори, но аз друго не съм и очаквала специално от тях двамата. Финалът също успя да ме изнанада много приятно, допадна ми начина по който решиха да завършат историята. Ако трябва да дам обща оценка за видяното смело слагам 7/10.
  11. На мен филмът успя да ми въздейства и да ме остави с много добри впечатления. Прекрасно пресъздадена история, която неусетно те увлича. Не усетих изобщо, кога дойде края и не ми доскуча нито за миг. Виждам, че на някои не е допаднал финала, но лично за мен той си беше напълно на място. И за мен беше доста неочакван, но според мен беше логичен на фона на сюжетната линия, която беше разгърната. Вярвам, че филмът не би се харесал на всеки, но лично аз не съжалявам, че му дадох шанс. Останах доволна от видяното. Тук е момента и аз да кажа едно голямо "Благодаря" на хората работили по субтитрите.
  12. Аз съм на линия Ще се видим в събота
  13. Мадам време беше да се разпишеш, откога чакам аз Казвайте кога и къде - аз съм за! Дорито каза, че тази седмица няма да може най-вероятно, а и го дават да вали и да е доста студено. Ако искате да оставим за другия уикенд. Абе каквото каже мнозинството, аз нямам претенции. Ще чакам включване!
  14. Присъединявам се и аз към положителните коментари за филма. И аз си припомних хубавите ученически години, много емоции преминаха през мен. Имаше моменти, в които се смях с глас, имаше и такива в които си поплаках. Съгласна съм с по-горните постове, че това е много женски филм. Радвам се, че му отделих време, бих го изгледала отново.
  15. Филмът е прекрасен, напълно оправда високите ми очаквания. Два часа не се усещат, увлича страшно бързо и нито за миг не доскучава. Поредната блестяща роля за И Бьонг Хон. Каст , сюжетна линия, атмосфера - всичко беше на много високо ниво. Големи благодарности на хората, които са работили по субтитрите, свършили сте перфектна работа, както виниги!!!
×
×
  • Създай нов...