Jump to content

hotsauce

Потребители
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hotsauce

  1. Много е хубав филма! Определено трябва да го гледате, ако все още не сте. О Джи Хо играе много добре. Обаче не мога да му намеря саундтрака.
  2. А български субтитри някой нагърбил ли се е да прави, никъде не намирам. Дано да се преведе това, доста по-забавно и интересно е от еднообразните драми.
  3. hotsauce

    EXO

    Ново от SMTOWN(от преди малко) Не знам за вас, но колкото повече слушам Wolf, толкова повече ми харесва, дори научих части от танца и текста
  4. hotsauce

    SHINHWA

    -> http://www.youtube.com/watch?v=u64tUl9ABkE
  5. еп. 2, суб. 421 - "чистоти" -> "честоти"! Но защо навсякъде пишете Пек Сан, вместо Бек Сан(на корейски се пише с 'б', но се чува между 'б' и 'п' - 백 산). едит: не се опитвам да ви се карам за грешки, точно обратното, просто помагам с каквото мога, но по темата - щом сте го написали Пек Сан досега, предполагам ще си остане така иначе добра работа
  6. може ли да ми кажете кой е този сериал дето го рекламират на края на 17ти епизод?
  7. има ли ги някой всички субтитри, понеже са качени само до 8 епизод
  8. Пълна боза! Не си губете времето да го теглите дори. Трейлъра е обещаващ, но на мен изобщо не ми харесаха първите 2-3 серии, то и нямаше смисъл да гледам натам.
  9. Сериалът се препоръчва за всички фенове на Хьон Бин!
  10. незнам какво не ви харесва сериала, според мен е много хубав, все пак не сме журито на наградите че да критикуваме толкова много, просто се насладете
  11. английски субтитри има а и 20ти епизод излезна My link
  12. Вече съм 100% тотално пристрастен към този сериал, след като изгледах 17-ти епизод. Не мога да чакам, ще се побъркам А между другото кой сериал рекламират на края на 17ти епизод? пп: охаа 18ти е излезнал току що
  13. Супер много смях и драма се разиграва в сериала, много приятен като цяло. Моята оценка е 5/5
  14. От къде мога да си изтегля целия саундтрак,включващ всички песни и мелодиии(инструментали) които са на фона на сериала?
  15. Моето е Jung Rae Mi, а така изглежда на корейски: 정 레이 미. Но съм сигурен, че в Корея не си избират имената по този начин.
  16. На мен ми трябва покана за asiatorrents mail: hot_sauce@abv.bg
  17. Ами аз пък случайно един път пускам БНТ - гледам - корейски сериал(познах го веднага че е такъв ама доста се учудих ), загледах го и ми хареса серията. След това си го изтеглих от тук, и мога да кажа че въобще не съм разочарован от сериалчето! Не знам каква е магията в тези корейски сериали, незнам аз ли съм се запалил по тях или просто са си страхотни.
  18. някой знае ли каква марка е телефона на Оска? И в България дали има такива? аа.. и има ли бг субтитри за спешъла?
  19. страхотно сериалче! Някой знае ли как се казва песента, която Канг У пее в първа серия(на 13:45 и 44:45мин.) на концерта си (там дето се пее нещо 'Bounce, bounce, bounce...") ?
×
×
  • Създай нов...