Jump to content

Neotrazima

Потребители
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Neotrazima

 1. Всички ваши мнения за края на драмата звучат достоверно. Според мен режисьора е оставил зрителя сам да реши какъв е края.

   

   

  Дали О Су е жив или всичко е фантазия на Йонг. Мисля, че това е чарът на този сериал. Но, аз лично поддържам тези които смятат, че краят е плод на фантазията на Йонг. 

   

 2. В замунда попаднах на сериала Chuno, който много ми хареса и започнах да търся субтитри, за другите серии. След известно време разгледах Eastern Spirit по обстойно. Установих, че ми допада и така попаднах тук. :)

 3. Филмът, който наистина ме развълнува и просълзи е A Moment to Remember, никога няма да го забравя. От сериалите road number one

  624016.jpg

  Също така и любимият от най-любимите сериали Emperor of the sea. Момента, когата пирата беше отвлякъл госпожицата на бойното поле и я заставяше да се омъжи за него, също така самият край на сериала.

  624015.jpg

 4. Eli_li, благодаря за хубавата тема! Чон Куанг Ньол, за първи път го гледах, в Чумонг и още тогава спечели моята симпатия. Той е много талантлив, харизматичен и всяка роля, която играе се раздава сто процентово.

   

  619260.jpg

 5. Оригинална тема, от време на време има някакви комични ситуации. Спайката много по-добре се справя, от колкото онова дърво Ерик. Иначе сериала става за гледане. Това е моето лично мнение.

 6. Song Il Gook - Han Go Eun в сериала A Man Called God. Тази мадама най-много му подхожда, спорид мен

  В сериала Chuno Jang Hyuk- Lee Da Hae и също така Lee Da Hae-Oh Ji Ho. Save Your Last Dance for Me Ji Sung-Eugene. Hyun Bin-Song Hye Kyo в The World That They Live In. Park Yong Ha-Park Si Yun в A Man' s Story. Сериала Still, Marry me Park Jin Hee-Lee Pil-Mo също така Park Jin Hee-Kim Beom. И други за който в момента не се сещам.

 7. За мен лично, най-неприятна знаменитост е Lee Byung Hun. Има нещо, във визията и по точно в погледа му което не ми харесва( погледа му е като на хищник), така го определям. Като актьор се справя много добре. Друг, който също ми е доста неприятен Lee Jae Yong. Той е от по-старото поколение актьори, причината е същата. Е то нямаше сериал, в който да не е там, направо да се побъркаш се едно нямат други.

 8. Jumong, гледах го много отдавна, но остави трайни спомени, в мен. Сериалът, който ме е държал будна по цяла вечер. Перфектна актьорска игра на Song Il Gook, а и на останалия колектив. С една дума, уникален.

  • Like 1
 9. Аз също не съм съгласна, с ( 3-то място на Song Seung Heon; 11-то на Kim Bum; 19-то Kwon Sang-woo и на 20-то място So Ji Sub), но няма какво да се направи. Все пак това са техните мъже и тяхната класация.

 10. Здравей те на всички ! Мойте любими сериали са повече от 10, но ще се опитам, да се побера, в тази топ десятка. 1- Jumong: 2- The Kingdom of the Winds : 3- Emperor of the Sea : 4- Road N1 : 5- Full House : 6- Secret Garden : 7- Save the Last Dance of Me : 8- The Fugitive: Plan B : 9- The Last Scandal of My Life : 10- Athena goddess of war

 11. Първо искам да благодаря за интересната тема . Възможноста да контактува ме с теб. Аз имам няколко въпроса . С, коя тяхна историческа забележетелност се гордеят най-много, в Корея? Колко на често можеш да срещнеш такива сладури, като тези който ги гледа ме по сериалите(както мъже така и за жени става въпрос)? Колко време му трябва на човек, да се адаптира там?

 12. Тя е единствената корейска актриса, която много,много харесвам. С нейната чаровна усмивка и отличната си игра, във филмите и сериалите естествено. Гледала съм почти всичко, с нея. И най-хубавото в нея, е че подхожда на всеки актьор, с който си партнира. 100%-това красавица.

 13. :D Този филм го гледах доста отдавна и много ми хареса. Тогава Jung Woo Sung ми стана любимец. Страхотен сюжет и игра на двамата главни героя. С, една дума този филм си заслужава гледането.
 14. :) Сериалът го гледах миналото лято, той остави трайни спомени в мен. Трагична запленителна история, много добра актьорска игра на двамата главни герой. И много секси целувки между Bi Rain и Shin Min Ah. Сериалът ми е от любимите.
×
×
 • Create New...