Jump to content

Dani

Потребители
  • Мнения

    132
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dani

  1. Първо за днешния ми пост Честит Рожден Ден на слънчицето Коптър. Добра душа и невероятен талант. Нека е винаги здрав, щастлив и успешен. Към втората част ще пусна видеото към новата песен на BKC - Why Lonely, съвсем пресна и гореща хехе Харесвам я много, закачлива и запечатваща се в съзнанието. KimCop отново прекрасни.
  2. Определено тук са се разгърнали и в други посоки. Дано задържат темпото до края. С напредването на епизодите виждам и познато лице, Нобуаки-сан, който ме върна към Гарваните 2. Харесва ми усещането на напрежение и мистериозността.
  3. Най-накрая започнах да гледам сезона края на миналата година и съм приятно изненадана. Не знам защо отлагах толкова време. Задържа ми вниманието и се надявам да остане така до края на сезона, че да си пусна да гледам и втория. Някак ми дава усещането за преди години когато гледах Liar Game. Някакво носталгично усещане по златните времена. Актьорите също се справят, мисля, че каста е подбран много добре.
  4. От скоро в Пловдив си имаме ново местенце за похапване на корейска кухня (в Мол Марково Тепе - 'Корейска кухня MARU') и след като днес я и опитах, мога да потвърдя, че беше невероятно вкусна. Обслужването също беше на ниво и определено ще го посещавам честичко.
  5. Dani

    EXO

    В Индонезия май доста често се случват неприятни неща на събития с артисти. Постоянно проблеми с организациите и съответно реализирането. Поне са поднесли извинения, но дано конпенсират и феновете по някакъв начин. Успях да хвана края на извинението на душицата в инстаграм, но реално не е виновен той. За SEASON'S GREETINGS мога да заявя, че лигите ми потекоха като видях. Рок визията е страхотна, и да си призная, винаги съм искала и такова звучене към някое завръщане на момчетата.
  6. За първи път ми се случва да попадна на сериал в който да не си харесам някой от актьорите, явно наистина има първи път за всичко. Това което ми грабна интереса е каква е историята около случилото се с чичото! Мистериозната нотка ме държи да гледам за сега.
  7. Един от първите ми тайландски сериали в жанра. Влюбих се в Ming и Kit, и лично за мен те бяха водещата двойка в сериала. Истински успях да почувствам героите, да ме развълнуват и докоснат. Искаше ми се да проследя историята им и в вторият сезон, но уви не стана така. Неприятно е като сменят актьорите. Предните вечери го гледах отново за незнам кой път вече хехех и все още тръпката е същата, както при първото гледане.
  8. Наистина добре се справят момчетата. Палавата сцена не е трябвало да я изрязват, но се радвам, че я качиха дори на отделно. С напредването на серийте мога да добавя че ми харесва дори повече от сериалите около които се вдигна много шум. Сега започна да става и още по интригуващо, вдигат напрежението.
  9. Видях и аз днес новините. Дано момчетата да имат успехи и за вбъдеще, дори и не като част от компания. Честно казано аз от доста време се бях отказала да чакам втори сезон и днес вече окончателно затвориха вратата. Явно ще си останем с сезон две под формата на продължения написани от феновете. Четох коментари на фенове, които се надяват някой друг да поеме продукцията, но аз се съмнявам. Ако стане ще трябва да е някакво чудо.
  10. Пускам дуетната песен на Кимон и Коптър от саундтрака към 'Bad Roommate'. Обичам хармонията на гласовете им заедно, перфектната комбинация. Създават ми усещане за магия, но да не се отплесвам повече. Ето я и песента.
  11. Аууу бонбонче. Напомня ми на моя котарак. Да ти е живо и здраво. Очаквам го с някое лакомство, пък и пакост също. Харесвам вампирчета.
  12. Някак ми се гледа нещо неангажирано с много драма и сложни сюжети, и това ми изглежда точно в тази насока, леко, развлекателно с доза забавни елементи. Харесва ми и идеята за свръхестествено, пък и извънземно в женски образ не съм гледала досега. Интересно ми е какво се е получило. Ако ми хареса този сезон ще пробвам и втори след като започне да излиза.
  13. Бях се решила да го гледам само заради моторите ( какво да правя... лоши момчета на мотори), в началото и направо бях забравила кога излиза. Още в първи епизод Phayu ми грабна вниманието и дори само заради него ще продължа да гледам. Харесвам героя му и ми е интригуващо какво още се крие в характера му, защото след края на втори епизод това ме гложди да разбера. Тази мистериозност у него. Засега не мога да kaжa повече като впечатление, все пак още сме в началото. Останалите нещо не ми допадат, но се надявам, че от към игра поне ще са добре нещата.
  14. Официалният трейлър за вторият сезон е вече тук. Не мога да спра вълнението си. Следващата седмица е близо и 5-ти е почти тук. В добавка, докато очаквам започването на сезона се наслаждавам и на официалното видео към песента How Long от саундтрака, което излезна миналата седмица. Много се радвам че са го заснели. Сърцето ми се топи.
  15. То как да не се топи човек е въпроса?! Ще гледаме, няма две мнения по въпроса. И защото не мога да се стърпя ще пусна и песента към саундтрака на втория сезон в изпълнение на двете главни двойки, KimCop и OhmFluke.
  16. Подкосиха ми се краката направо като се обяви датата и след трейлъра, напълно се изгубих вече в нетърпението. Друго заглавие с моите любимци, което много чаках. Усещам, че ще има много емоции и вълнения с героите.
  17. Страхотно е, че си имаме и преводче. Направо едно маратонче ще се завърти. Наистина добре се справиха с ролите си. @mell_moonieзадълже
  18. Сладко сериалче. Ако трябва да съм честна епизод 6 ми е любимият. Като история и игра на момчетата право в сърцето ми. Сега съм и повече от щастлива, че ще се насладя на вторият сезон, който стартира на 5 май и ще е продължение на тяхната история. Разбира се ще има и още една двойка заедно с тях, момчетата от епизод 1.
  19. Темата много ме зарадва когато я видях, но доста се чудих докато се реша да пиша и аз, не знам защо. Винаги съм обичала да снимам, но все съм гледала на нещата като любител, до миналата година. Вече ми се иска ми да задълбоча нещата малко повече, но за доста неща още не мога да реша. Въртят ми се мисли къде най-добре би било да споделям снимките си? Да ползвам ли воден знак на тях или не? (Все си мисля, че той е някак разсейващ и пречещ, но от друга страна се колебая). Замислям се и сериозно над идеята да си закупя цветен принтер, но избора е много объркващ. Ще се радвам ако споделите и вие мнение. Това което @Ragnos пише за обработването на снимките и аз го минах. Сега като си погледна по-старите снимки и чак се плаша, докато в момента, ако е възможно изобщо избягвам да правя каквито и да е обработки. Май много се отплеснах хехе Ще следя темичката с удоволствие
  20. Любима тайландска група безспорно. КимКоп ги обожавам. И както ми е емоционално последно време ще споделя две соло песнички от момчетата. Насълзявам се като ги слушам, удрят ме силно в сърцето. Kimmon - Stubborn (символиката на видеото е уникална) Copter - He Drinks You Drunk (страхотна)
  21. И аз трябва да се включа, няма как да пропусна. Ден за празник си е днес, донесъл ни Пи на този свят. Нека винаги е така усмихнат и даряващ любов, но и да получава много от нея. Да бъде много здрав и щастлив с позитивни хора около себе си. Честит Рожден Ден
  22. Сериалчето е 'Gen Y', момчешка любов! Относно филмчето мога да заявя че ми хареса много. Обичам мистерий с доза приключенски дух. А Ли Сиен беше страхотен както винаги. А знам ли дали не съм пристрастна защото ми е любимец. При всички случай за мен си заслужаваше.
  23. Ето какво ще се гледа тази вечер. Чаках го с нетърпение. Много искам да видя как се справя Ли Сиен в тази роля.
  24. Трябва да си призная, че първоначално не бях впечатлена от първите два епизода и бях оставила сериала на страна. Преди няколко дни обаче попаднах пак на него и гледам вече стигнал на пети епизод. Реших да пусна пак и не съжалявам. След трети епизод нещата започват да се задвижат добре и днес изгледах новият шести епизод. Да си кажа, още се изчервявам и както винаги съм тресната от синдрома на второстепенните двойки или по точно казано Vee/Dome и Aii/Saen. Чакам с нетърпение да видя как ще се развият нещата по нататък.
  25. Напълно съм съгласна с теб. Рядкост има хора като него, толкова слънчев и земен. Надявам се и аз скоро да се върне при нас, но до тогава и ние ще го подкрепяме (едно голямо семейство).
×
×
  • Създай нов...