Jump to content

Dani

Потребители
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Dani

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  KimCopโลกา

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dani's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

45

Reputation

 1. Официалният трейлър за вторият сезон е вече тук. Не мога да спра вълнението си. Следващата седмица е близо и 5-ти е почти тук. В добавка, докато очаквам започването на сезона се наслаждавам и на официалното видео към песента How Long от саундтрака, което излезна миналата седмица. Много се радвам че са го заснели. Сърцето ми се топи.
 2. То как да не се топи човек е въпроса?! Ще гледаме, няма две мнения по въпроса. И защото не мога да се стърпя ще пусна и песента към саундтрака на втория сезон в изпълнение на двете главни двойки, KimCop и OhmFluke.
 3. Подкосиха ми се краката направо като се обяви датата и след трейлъра, напълно се изгубих вече в нетърпението. Друго заглавие с моите любимци, което много чаках. Усещам, че ще има много емоции и вълнения с героите.
 4. Страхотно е, че си имаме и преводче. Направо едно маратонче ще се завърти. Наистина добре се справиха с ролите си. @mell_moonieзадълже
 5. Сладко сериалче. Ако трябва да съм честна епизод 6 ми е любимият. Като история и игра на момчетата право в сърцето ми. Сега съм и повече от щастлива, че ще се насладя на вторият сезон, който стартира на 5 май и ще е продължение на тяхната история. Разбира се ще има и още една двойка заедно с тях, момчетата от епизод 1.
 6. Темата много ме зарадва когато я видях, но доста се чудих докато се реша да пиша и аз, не знам защо. Винаги съм обичала да снимам, но все съм гледала на нещата като любител, до миналата година. Вече ми се иска ми да задълбоча нещата малко повече, но за доста неща още не мога да реша. Въртят ми се мисли къде най-добре би било да споделям снимките си? Да ползвам ли воден знак на тях или не? (Все си мисля, че той е някак разсейващ и пречещ, но от друга страна се колебая). Замислям се и сериозно над идеята да си закупя цветен принтер, но избора е много объркващ. Ще се радвам ако споделите и вие мнение. Това което @Ragnos пише за обработването на снимките и аз го минах. Сега като си погледна по-старите снимки и чак се плаша, докато в момента, ако е възможно изобщо избягвам да правя каквито и да е обработки. Май много се отплеснах хехе Ще следя темичката с удоволствие
 7. Любима тайландска група безспорно. КимКоп ги обожавам. И както ми е емоционално последно време ще споделя две соло песнички от момчетата. Насълзявам се като ги слушам, удрят ме силно в сърцето. Kimmon - Stubborn (символиката на видеото е уникална) Copter - He Drinks You Drunk (страхотна)
 8. И аз трябва да се включа, няма как да пропусна. Ден за празник си е днес, донесъл ни Пи на този свят. Нека винаги е така усмихнат и даряващ любов, но и да получава много от нея. Да бъде много здрав и щастлив с позитивни хора около себе си. Честит Рожден Ден
 9. Сериалчето е 'Gen Y', момчешка любов! Относно филмчето мога да заявя че ми хареса много. Обичам мистерий с доза приключенски дух. А Ли Сиен беше страхотен както винаги. А знам ли дали не съм пристрастна защото ми е любимец. При всички случай за мен си заслужаваше.
 10. Ето какво ще се гледа тази вечер. Чаках го с нетърпение. Много искам да видя как се справя Ли Сиен в тази роля.
 11. Трябва да си призная, че първоначално не бях впечатлена от първите два епизода и бях оставила сериала на страна. Преди няколко дни обаче попаднах пак на него и гледам вече стигнал на пети епизод. Реших да пусна пак и не съжалявам. След трети епизод нещата започват да се задвижат добре и днес изгледах новият шести епизод. Да си кажа, още се изчервявам и както винаги съм тресната от синдрома на второстепенните двойки или по точно казано Vee/Dome и Aii/Saen. Чакам с нетърпение да видя как ще се развият нещата по нататък.
 12. Напълно съм съгласна с теб. Рядкост има хора като него, толкова слънчев и земен. Надявам се и аз скоро да се върне при нас, но до тогава и ние ще го подкрепяме (едно голямо семейство).
 13. Видях преди малко и аз обявлението от студиото. Душицата той с това пренатоварване си отслабва имунната система и тая ваксина все едно я няма. Дано поне спомогне възпрепятстването на влошаване и бързо да се оправи. Трябва му една мноооооого дълга почивка.
 14. Добре, нямам представа как съм пропуснала темата досега, но нищо, вече съм тук хехе. Обожавам първия сезон, а Марк и Кит още от 2 Moons (двата сериала са отделни, просто съвпадане на имената на героите), двамата са перфектни заедно. В момента съм на втори сезон, има някой неща, които мисля, биха могли да бъдат променени или да се доразвият още, но има време, още сме на 5 епизод. Пок и Тонг също имат интересни взаимоотношения. Иска ми се да разбера какво ще се случи с братчето на Кит. Единствено Уаю и Тану не могат нещо да ме грабнат като двойка.
 15. Вторият ми любим корейски сериал в жанра. Радвам се, че вече е исцяло преведен. Тази вечер ще си спретна един маратон както изглежда. Как да устои човек на двамата сладури. Имат си я химията и това е.
×
×
 • Create New...