Jump to content

dido100

Потребители
 • Posts

  2,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by dido100

 1. преди 51 минути, Lawandula написа:

  Рускините коментират, че е слаб и евтин сериал, само на Убавци го докарвало.

  Аз загледах, но не ме хвана.

  Още една продукция на студията за детско-юношески филми. На това нещо му личи, че е правено само за ученички.

  • Upvote 2
 2. Преди 1 час, bond написа:

  Доста отдавна не бях чакал нетърпеливо новата седмица с нови епизоди на сериал. Държи добро темпо и въпреки неприятната тема на разводите, усеща се човешка топлина. Драма безусловно ще има, но съм сигурен, че няма да се загуби позитивното настроение, което чувствам с всеки епизод.

  Още малко кадърдисване и ще се навия да го продължа.

  • Haha 1
 3. Скъпи приятели, не правете като главната героиня! Не губете 20 години за измисляне на сложни планове за отмъщение! Просто се обадете в най-близката агенция за наемни убийци. Или си повикайте луксозно такси.:282:

  • Haha 6
 4. Нещо не ме впечатлява, засега. Това "пианист става адвокат, става лекар, става космонавт, става шофоьр и накрая пак пианист" не ми вдъхва доверие, сериите са доста разводнени, но то сценаристът и режисьорът толкова могат. А, и естествено, мрачна драматична тайна в миналото!

 5. На 13.02.2023 г. at 11:14, Lawandula написа:

   

  Няма нужда. Тук никой  не претендира вманиачено, че е първа красавица на Корея, даже обратното, което не ми пречи, нито ме вълнува красива ли е или не, при все, че за мен е и красива. 

  Актрисата е висока класа  цък ( за тия, които не са наясно коя е), международно призната, без да и се налага да ходи на 50 с минижупи и чорапогащи на Фенди, за да е в тренда, омъжена с дете, което не и пречи да продължава да работи и постига успехи. 

  Всяка нейна роля, за мен, е изиграна така, че да те накара да и повярваш. Толкова за нея. Който я харесва-харесва, който- не, си е негов проблем, не ми пречи и нямам намерение  да го убеждавам, нито да му опонирам. Въпрос на вкус.

  В настоящия сериал, успява да покаже   героинята  си с такава  аура на доброта и човечност,  че чак да  блика и от екрана . Това е и нещото, което кара самотникът, преуспелият, неприлично богатият да я хареса, без да се усети даже и да си търси оправдания впоследствие ( видяхме в десети епизод добра сцена- голям  лукс, съчетан с душевна празнота и празен хладилник), освен другите неща, които показаха явно.

  Помощникът на главния след десети епизод става съмнителен.

    Покажи скритото съдържание

  Май ще се окаже, че той е братът на самоубилото се момиче преди десет години и убил майка си. Разследващият полицай ненапразно си спомни лицето му при срещата в академията. Може " лошият" брат  да е свидетел, или от сорта и да ни пускат с него по пързалката.

   

  Колкото до тайната- нормално за Корея, за да не се изсипе всичко върху детето в училище.

   

  Продължава да ми харесва и си гледам, като и в това не мисля да убеждавам никой и ми е все тая, че на някой не му харесвал сериала или актрисата. Не можем да харесваме всички едно и също.

  Тя е великолепна актриса, но е с 15-20 години по-възрастна от героинята си. Колкото и очи да затварям, това си личи. Лошо.

  • Thanks 1
 6. Преди 1 час, tania_pt написа:

  До тук голямо разочарование, на хартия звучеше добре и го очаквах с нетърпение  нооо ......  заради главния ще се помъча още малко 

  Недей, не си струва.

  • Upvote 1
 7. Преди 1 час, Lawandula написа:

  От мен браво на създателите за избора на актриса. Въпросната снимка, създала дискусията показва измъчената изстрадала героиня, в чийто образ актрисата идеално се вписва като външност.

  Да, ама не! Просто й личи (с грим или без), че е с 10 години по-стара от "съучениците" си. И от тук лично аз не взимам на сериозно героинята й. Отделно играта й не ме впечатлява. Има много актриси, по-подходящи за ролята. Като споменем и дупките в сценария, някои от които вече ги посочиха, сериал средна ръка.

  • Upvote 2
 8. преди 51 минути, tania_pt написа:

  Дълго подминавах драмата ,но се оказа много интересна и забавна :yes:

  Нищо общо със скучната боза The Interest of Love.:es:Освен това Ким Ок Бин е великолепна както винаги!

  • Thanks 2
  • Upvote 2
 9. преди 25 минути, Lawandula написа:

  Започна

  Изгледан първи епизод. Обещаващо. Пък и да не е, колкото издържа, заради Шики.:D

  Сруски субтитри тук

  "Сериалът е заснет в студията за детско-юношески филми"-толкова му е качеството. Шики не ме интересува, а Пйо Йе Джин е много по-добра актриса от вървежната, но посредствена Джон Со Ни. Жалко, че ролите им не са разменени.

  • Haha 3
 10. Преди 17 часа, bond написа:

  Бях го забравил. Днес изгледах първа серия и мога да кажа, че има защо рейтингът да е доста висок. Особено за JTBC. Много добре се представя тази телевизия откъм драми. Още няма да изразявам окончателно мнение, защото съм пристрастен относно актрисата в главната роля.

  Издържах около 5 минути, нищо особено, пълно с клишета.

  • Upvote 1
 11. На 24.01.2023 г. at 21:50, jira написа:

  Не съм съгласна!

  Да не говорим, че момичето, което игра младата Им Джи Йон, беше в пъти по-добра от нея. Толкова жестока беше малката, че кошмари може да ти докара. 
  Не знам какви емоции толкова очаквате от жертва като Донг Ън, даже много показа Какчето. Та тя се люшка между живота и смъртта постоянно и отмъщението е единствената й светлина, колкото и грубо да звучи. 

  Но като си предубеден, винаги има за какво да се захванеш.;)

  Не съм съгласен!

  Първо, тук срявнявам Сонг Хье Кьо с Им Джи Йон. Второ, прави разлика между насилието, което упражнява ученичката и това на вече зрялата жена. Първото е почти чисто физическо, без задръжки и страх от последствията. И Шин Йе Ън го показва отлично. Им Джи Йон показва жена, която е не по-малко жестока, но вече е принудена да се съобразаява с много неща, да крие много неща, защото има много за губене и трябва да пази "имиджа 'си. При нея физическото насилие е минимално, не толкова показно, пробладава психическия тормоз. Но това не я прави по-малко жестока, а по-различно жестока.

  • Upvote 2
 12. Преди 6 часа, bond написа:

  Много умно си изигра първия коз. Така му се пада на учителят. Хареса ми. Но Сонг Хе Гьо сякаш не се справя добре с ролята. Аз не я обичам, но е добра актриса, а тук малко вяло се получава. Може да не е нейна вината, а на режисьора.

  Им Джи Йон я бие отвсякъде. Във всичко!

   

  • Upvote 1
 13. На 20.01.2023 г. at 22:13, bond написа:

  По целия свят се получи тотална подмяна на ценностите в младото поколение, не само в Южна Корея. Но пък там наблюдаваме изключителна ескалация. Добре, че вярват в прераждането и че ще има друг живот, в който ще успеят.

  Кое му е доброто? Че се самоубиват по-лесно?

  • Like 1
  • Upvote 2
×
×
 • Create New...