Jump to content

dido100

Потребители
 • Posts

  2,702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by dido100

 1. На 23.11.2022 г. at 20:45, gig911 написа:

  Тук счупиха тъпомера с последната сцена. 

    Покажи скритото съдържание

  Главната какво я увещаваше там горе, какво и се молеше, и защо беше сама там без друга помощ?  Веднъж като я набара за ръката и после тялото краят беше само един , да я издърпа назад през перилото.  А тя какво взе да и прехвърля краката един по един?  И накрая без никаква причина се метна през перилото??  Направо невъзможна каскада направи.  Черито постоянно хормона я биеше и само за задници мислеше.  С кого ли преспа там, или не успя? Не много от участниците биха и се навили. Не защото е грозна, ами защото други неща са им в главата.  Готвача и писателката явно ги влече един към друг. 

   

  Защото не си виждал това!

  • Haha 3
 2. Преди 1 час, gig911 написа:

  Гледал съм доста сериали, в които има отдадени и добри мениджъри,  но в тук няма такива.  Тия са може би най лошите мениджъри които съм виждал.  А и актьорите за които се грижат , не са по добри.  Никакъв професионализъм, пълно безхаберие, хаос. Да се чудиш как е просъществувала толкова дълго тази агенция. Момента в който актьора и разправяше за своите проблеми и тя си гледаше в телефона за СМС-ите от любовника си.  И завършиха като тя започна да му разправя за своите любовни проблеми?? На този фон директора започна да защитава дъщеря си. Нетипично за него.  Не бих се учудил ако вместо него президент на агенцията стане жена му. 

  Да не си очаквал някакъв документален филм? Спокойно, скоро ще пуснат алхимичната тъпотия-там всичко е професионално и логично.

  • Upvote 1
 3. Сериалът е много добър и си заслужава гледането! Той е от типа "скрити лимонки"-нищо не очакваш, но се оказва нещо качествено. Другият тякъв беше "Гаус Електроник", който не го е гледал, да наваксва.

  Удоволствие е да гледаш истински актьори, които играят великолепно. Отделно браво на звездите (истинските звезди на корейското кино и телевизия), които играят себе си, но го правят с лекота и професионализъм, без при това да се взимат прекалено насериозно. И затова се получава леко и приятно гледане на хубав сериал.

  • Thanks 1
  • Upvote 2
 4. На това нещо отдалече му личи, че е писано от феминистка и затова виждаме наблъскани всички феминистични клишета, отговарящи на модата и партийната повеля. Всички жени в сериала са с тела на манекенки, преуспели суперпрофесиналистки, отдадени всецяло на кариерата, която е най-важното нещо на света. На това му викат "силни жени". Обаче гадното общество (рабирай гадните мъже) с пистолет на челото ги принуждава да си губят времето и нервите за глупости като брак, дом, семейство, съпруг, деца. То и затова в сериала единственото дете е измислено и не съществува. Дори и по-възрастните двойки нямат (или поне не показват) деца. Мъжете естествено са свине. Мамини синчета, клюкари, мошеници, интриганти, малоумни пияндета-прелюбодейци. Мъже, те за друго не стават. И затова са в поддръжката. И в работата, и в живота. Могат да бъдат използвани единствено за размножаване, и то по принуда. Защото няма друг начин, поне засега (спомних си "Сексмисия"! :282:). В сериала жените командват (е, как иначе!?), мъжете не се обаждат, а и никой не ги пита, особено дали да вкараш 25 милиона във финансова пирамида. Малоуникът иска развод? Няма пък, ей така, на пук! Защото няма да има с какво да си играя.

  Малоумно, но политкоректно.

  Е, има и добри страни. Главният герой поне не е инфантилен женчо, а и актьорът става. Ако беше корейски сериал, задължително щяха да набутат в ролята някой лигав, инфантилен и некадърен айдъл с малка глава.

  Лазе, сложи една табела "Само за жени!".

  Преди 2 часа, bond написа:

  Аз не съм си у дома. Ще попътувам докато не изгледаш колкото там ще гледаш от сериала. 

   

  "Понякога ще идвам във съня ти

  като нечакан и неискан гостенин........":tongue:

  • Haha 4
  • Upvote 1
 5. Преди 10 часа, Lawandula написа:

  Присъединявам се, както обещах. Изгледани два. Динамично

   

  Преди 1 час, bond написа:

  Ами героинята на Мима е 6 години по-голяма от героя на Сю

  Това ще започна да го гледам само заради вас! Ако има нещо, знам къде да ви намеря!!!!:tongue:

  • Haha 5
 6. Много посредствена работа. Натъпкано с всички възможни клишета и затова скучно и предвидимо. Затова е виновна Gong Seung Yeon, която има уникалния талант да се снима само в такива сериали. Урочасала го е!

  • Haha 1
 7. Преди 3 часа, bond написа:

  Голяма слабост имам към Im Si-Wan, въпреки че не всичките му проекти са ми по вкуса. Но задължително проверявам всичко, в което участва. Ще стискам палци да е избрал добра драма.

  Seol Hyun-няма начин!

  • Upvote 1
 8. Правило е, корейските актриси-звезди като наближат 40-те и вече не искат да играят беднячки, а само богаташки-да носят маркови дрешки и да се возят в скъпи коли. Ким Сон А, Сон Йе Джин, сега и Ха Джи Уон, са само най-ярките примери за това. Уви, не винаги се получава нещо качествено. Това тук не заслужава повече от петминутно превъртане. Жалко.

 9. Преди 3 часа, gig911 написа:

  Още на първа серия ми се стори,  че секретаря на госпожата, нае актьора да изиграе нейният внук.  Ама като видях описанието се позачудих.

    Скрий съдържанието

  Ама с втората серия стана ясно ,че  секретаря  стои зад това , и то явно само за да зарадва госпожата преди смъртта и.  Ама не ми е ясно от къде ги взема той тия пари тогава?  Едва ли ги вади от джоба си.  Все пак ставаше дума за около 500000$.  От друга страна новият "внук"  си докара и булка. А главната се срещна със свой бивш годеник.  Появяват се въпроси около евентуална романтика.  Оня бандяга от Китай как ли ще го намесят, той да не се окаже истинският внук.  А бабата не знам къде е спала , че да рискува по този начин  труда на живота си. И да възпита такъв внук който не проявява никакво уважение към труда и.  Още не мога да разбера какво работи големият внук.  Общо взето бабата е доста нехайна.  И защо само големият внук наследява баща си??  А другите какви са, не са ли му деца?  Явно бабата има още акции, защо не ги даде на внучката си?  Май живее в заблуждение относно големият си внук. 

   

  Всички тези въпроси са излишни. Това е сериал със слаб сценарий и никаква режисура, който разчита изкльощавялата Ха Джи Уон да го износи на гърба си. Както каза, всичко можеше да се реши за 10 минути още в първата серия. Сценаристката е писала само два филма (нищо особено), но за първата си драма е избрала калъпа на долнопробна сапунка-тъпо, елементарно, нелогично и предвидимо развитие на действието. Всички герои са банални типажи от сапунка. Гледам го, защото няма друго за гледане.

  • Thanks 1
 10. Преди 1 час, jira написа:

  Щях да повърна от гнус на първа серия. Зачудих се как може да има толкова пропаднал диалог в корейски сериал, явно се чудят с какво да привлекат публика. След превъртяна втора серия съм официално аут - неистово плямпане и изродщини не ми се гледат. 

  С какъв превод го гледаш? В драмакуул е с машинен превод, от който се разбира 30-50%.

 11. Преди 3 часа, bond написа:

  Както и очаквах, опетлаха се в собствания си сценарий. Трябва да си в детската градина, че да видиш логика в някои дейсвия. Ще го догледам, но вече не очаквам силен край и смислено изясняване на събитията, сегашни и от преди 20 години. 

    Покажи скритото съдържание

  Изключително умният Юн Дже го карат да се държи като 5 годишен и да се повежда по прозрачни провокации. Играта на шефа на полицията и министърката започна здраво да издиша. Най-голамият злодей отиде на втори план. Съдията се обърка и как изобщо ги спасиха, след като имаше бомби и камери навсякъде, а похитителят нищо не разбра? 

   

   

  :lol2::rofl: Това само като видях кои са "актьорите" и не го започнах. Шесто чувство или способност да разпознаеш слабия сериал само по заглавието? :tongue:

  • Upvote 1
 12. Ми рекламите в 8 серия бяха по-интересни от самата серия! Шисъса да зарязва и двете патки заспали (едната така и не се събуди, другата със селска си физиономия и тъпа упоритост ме кара да я превъртам) и да се маха от тази помия тип "Биг брадър". Той и Jo Soo Hyang са единственото смислено и хубаво нещо тук. Ходещият скелет И Да Хи предизвиква само съжаление. Винаги ме е учудвало как има идиоти, които участват в подобни помии и други идиоти, които ги гледат.:dunno:

  • Haha 2
  • Upvote 1
 13. Преди 9 часа, jira написа:

  В шок съм! :D Дидо е ударил сърце на темата, при все че главните са айдъли. Направо не знам какво се случва.

  Джун е ок, ама Hyeri ми е в категория по-добре да не я гледам, а и като я видях в тъмбнейла как се е озъбила, ептен ми се отщя.

  Ще чакам повече мнения и тогава ще реша дали да се жертвам заради Джун. :D

  Сърцето е само за Хиери! Тя, ако попадане на свестен сценарий и кадърен режисьор играе много добре. Адъла не го знам, ако ме дразни, ще го превъртам.

  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
×
×
 • Create New...