Jump to content

dido100

Потребители
 • Posts

  2,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by dido100

 1. Още една продукция на студията за детско-юношески филми. На това нещо му личи, че е правено само за ученички.
 2. Не! Това име веднага ме отказа.
 3. Още малко кадърдисване и ще се навия да го продължа.
 4. Това нещо е много зле! Малоумен сценарий, посредствен режисьор, евтина продукция. И Джи А е направо неузнаваема след 150тата пластична операция.
 5. Скъпи приятели, не правете като главната героиня! Не губете 20 години за измисляне на сложни планове за отмъщение! Просто се обадете в най-близката агенция за наемни убийци. Или си повикайте луксозно такси.
 6. Само първият ставаше, вторият беше слаб, трети е ненужен.
 7. Нещо не ме впечатлява, засега. Това "пианист става адвокат, става лекар, става космонавт, става шофоьр и накрая пак пианист" не ми вдъхва доверие, сериите са доста разводнени, но то сценаристът и режисьорът толкова могат. А, и естествено, мрачна драматична тайна в миналото!
 8. Нелош сериал, но послените серии счупиха тъпомера.
 9. Тя е великолепна актриса, но е с 15-20 години по-възрастна от героинята си. Колкото и очи да затварям, това си личи. Лошо.
 10. Сложете му един знак "12-", да не се обърка някой.
 11. Да, ама не! Просто й личи (с грим или без), че е с 10 години по-стара от "съучениците" си. И от тук лично аз не взимам на сериозно героинята й. Отделно играта й не ме впечатлява. Има много актриси, по-подходящи за ролята. Като споменем и дупките в сценария, някои от които вече ги посочиха, сериал средна ръка.
 12. Нищо общо със скучната боза The Interest of Love.Освен това Ким Ок Бин е великолепна както винаги!
 13. Само приказки, приказки и действия в стил "хем ми се иска, хем не ми стиска" и "искам нещо, ама не знам какво". Цялата пара отиде в свирката.
 14. Отказвам се. Това нещо е обида за логиката и здравия разум, при това с голяма доза от идиотския, но модерен феминизъм.
 15. "Сериалът е заснет в студията за детско-юношески филми"-толкова му е качеството. Шики не ме интересува, а Пйо Йе Джин е много по-добра актриса от вървежната, но посредствена Джон Со Ни. Жалко, че ролите им не са разменени.
 16. Издържах около 5 минути, нищо особено, пълно с клишета.
 17. Не съм съгласен! Първо, тук срявнявам Сонг Хье Кьо с Им Джи Йон. Второ, прави разлика между насилието, което упражнява ученичката и това на вече зрялата жена. Първото е почти чисто физическо, без задръжки и страх от последствията. И Шин Йе Ън го показва отлично. Им Джи Йон показва жена, която е не по-малко жестока, но вече е принудена да се съобразаява с много неща, да крие много неща, защото има много за губене и трябва да пази "имиджа 'си. При нея физическото насилие е минимално, не толкова показно, пробладава психическия тормоз. Но това не я прави по-малко жестока, а по-различно жестока.
 18. На това му се вика "miscast"-не са избрали правилния актьор за ролята.
 19. Им Джи Йон я бие отвсякъде. Във всичко!
 20. Кое му е доброто? Че се самоубиват по-лесно?
×
×
 • Create New...