Jump to content

dido100

Потребители
  • Мнения

    2905
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    5

Всичко публикувано от dido100

  1. Още едно разочарование след "Hide".
  2. dido100

    Hide (2024)

    Изгледах първа серия, превъртах втора. Нищо интересно. Уж правено по уелски сериал с много висок рейтинг.
  3. Сериалът се държи единствено на двамата главни актьори. Иначе този път сценарият на Park Ji Eun е много слаб-банален, предвидим и затова скучен. Превъртането помага, но само донякъде. Ако се махне ненужното, ще се получи добър двучасов филм.
  4. Това не може да оправдание за глупостите в един сериал. Ако ги има, за мен това не е забавление, наслада и отмора и не обичам да не смятат за глупак, който ще гледа каквато и тъпотия да му пробутат.
  5. Аз бих погледал още малко драми, преди да правя подобни заключения.
  6. Добре дошла (дошъл) в света на корейските сериали.
  7. Лошо, много лошо! Единственото й участие досега е в помията Love Song for Illusion. Сериалът автоматично влиза в група "ниско качество, за запълване на времето".
  8. Е, тук вече опасенията са сериозни, като видях сценариста и режисьора. "Престолонаследникът И Гон (Suho) се оказва в беда, когато е отвлечен от жена на име Че Мьонг Юн (Hong Ye Ji). Нейният план е да се омъжи за престолонаследника…"..Е, има и по-идиотски сюжети, признавам го. Е, сега вече се амбицирАх! Но великодушно ще мълча и ще пускам само емотикончета. Едно време бях писал, че не е важно дали е Сухо или полуСухо, важното е да може да играе. Но тогава не беше нещо особено. Ще го видим сега.
  9. Нека бъдем оптимисти, може пък да умре.
  10. Е, оригиналът имаше още сезони.
  11. Ето и още слухове за втория сезон. Даже направо го пишат "подтвърден"!
  12. Гледай я в "Kingdom" 1 и 2, и "Inspector Koo".
  13. Безспорно това е най-идиотският сериал за началото на годината! Какво друго да очакваш от еб-комикс?
  14. По принцип избягвам сериали с неизличими болести и предизвестени трупове. Да видим колко ще е "чудотворна" тази любов.
  15. Пробвах да го гледам две серии и половина и го зарязах. Нищо интересно, умрях от скука.
  16. dido100

    Shogun (2024)

    Преди писах за костюмите, сега за декорите. Е, няма такава бутафория?????? На замъците им личи, че са с шперплатови стени, изрисувани като каменен градеж! Въбще нищо общо с истината! Нито като форма, нито като размери, нито като предназначение! Щях да пиша, че са виждали японски сгради само на снимка, но явно и на снимка не са. Защото има много великолепни сайтове по темата-с видео и снимки! Ето един от тях! Срамота!
  17. Ааааааааааааааааааааааааа! Не знаете коя е актрисата?!!! Затова пък от кръста нагоре си е направо ........без забележки (виж Burning (2018) ).
  18. Особено в сравнение с боклуците, които дават в момента.
  19. dido100

    Shogun (2024)

    По принцип не е зле. Има много японци. Но когато човек е изгледал 50000 тайга-драми, някои неща се набиват на очи. На първо място костюмите-уж са японски, но не съвсем. Нещо липсва. Сред хората, които са ги правили няма японци. И затова всички костюми изглеждат някак семпли, еднотипни, едноцветни. Никакво разнообразие, никаква фантазия.
×
×
  • Създай нов...