Jump to content

dido100

Потребители
 • Posts

  2,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by dido100

 1. Аха, той и в "Kill me, heal me" беше един, а виж какъв боклук се получи.
 2. Щеше да е интересно, ако беше документален филм. Колко хора могат да преценят дали поведението на героинята съвпада с това на истински болните? Единици.
 3. Сериали, в които има повече от един Джи Сонг ме изпълват с подозрения.
 4. В случая не говоря за нея, а за "Why her" и "Doctor/Lawer".
 5. Явно в Корея всеки хванат от улицата може да стане адвокат (или юрист?). Не ти трябва никакво специално образование. Куцо, сакато, всички със значки.
 6. Според мен това нещо са го предвиждали за 20 серии, но внезапно са го отрязали. И сценаристът (ката) напук прави последната серия като за идиоти, с корейски край. Затова и страничната линия с двамата доктори, която започна интересно и обещаващо, просто изчезна. А тя ми беше дори по-интересна от основната линия. Жалко.
 7. Цена втора ръка-90000 лева. И в България всички полицаи карат такива.
 8. Обвиняват продуцентите и KBS2 в нарушаване на трудовото законодателство при заснемането на сериала. Нищо ново под слънцето.
 9. Само заради О Йон Со се насилих да гледам това голямо кафяво нещо. Голяма грешка!!!! Не съм разочарован, защото нищо не съм очаквал.
 10. Първият отзив, които видях, не беше много ласкав. Лично аз не смятам да го гледам, оригиналът ми стига.
 11. Една от много малкото радости в азиатските сериали за момента. Но толкова бавно го превеждат!
 12. Е, точно затова няма коментари.
 13. Тази жена е толкова некадърна, че на нейния фон кифлите от GG, Сузи и Кристал изглеждат като истински актриси.
 14. Точно от сериалите, които не мога да понасям. Като боклука "Добрият доктор".
 15. Кифлата е достатъчно смешна.
 16. Появиха се обвинения, че са прекопирали китайския Ever Night. То в този жанр, каквото и да направиш, китайците вече са го измислили.
 17. Ами да, слаб е. Заради "корейския край", който обезсмисля гледането.
 18. Лично мен китайците ме накараха да намразя жанра "фентъзи" с пускането на милиони малоумни и абслютно еднакви сериали. Корейците просто нямат толкова пари, за да пускат такива количества, а и качеството е много ниско. Само като видиш в уж исторически сериал изрусени айдъли с прически от 2022 г., ти става ясно каква е целевата аудитория на тази глупост-малолетните ученички.
 19. На това нещо му сложете предупреждение "Забранено за лица над 10 г., особено от мъжки пол." Сладури, дежурните айдъл и две кифли, малоумен сценарий (ще кажете, ама нали сестрите Хонг са го писали. Минала слава, още Hotel del Luna го показа.). Сал една Jung So Min се мъчи да направи нещо смислено.
 20. Защо гледаш тази простотия? Защо въобще се чудиш на поведението на несъществуващи лица, написани от сценарист-идиот?
 21. Ценоразпис за превод на сериал, който се излъчва в безплатен сайт? Кой го плаща? Какъв е смисълът от три платени превода на едно си също нещо, при положение, че поне два от тях ще останат неизползвани?
 22. Lee Geun Young е писала само долнопробни сапунки!!! С какъв акъл Netflix са й поверили писането на сценарий за нещо, от което тя си няма представа? Явно приближаващият фалит съвсем ги е отчаял и се мятат на сляпо, барем се получи нещо хубаво. Едва ли.
 23. Но тук вече няма деца! И рамките винаги съществуват и ще съществуват. И нарушаването им не винаги означава "напредък", "свободомислие", "любов".
 24. Тук ми стана интересно. Кой и защо плаща на "рускините"? Лично аз гледам в дорамакун, там качват 2-3 превода с различно качество на серия още на следващия ден след излъчването. Ако някой им плаща, биха превеждали от оригиналния текст, но всъщност и те чакат английския превод.
×
×
 • Create New...