Jump to content

dido100

Потребители
 • Posts

  2,488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by dido100

 1. Наличието на това недоразумение ме отказва от гледането (то и Ahn Hyo Seop не е стока). Какво прави Seol In Ah в такава компания е загадка за мен.
 2. В сериала има много смешки и абсурди, един от които е присъствието на ужасно некадърната кифла от чалга-групата "Гугудан". Има ужасна селска физиономия и никакъв талант. Всъщност има един-да се бута в тъпи сериали. Присъствието й е сигурен белег за ниско качество. Гледам това нещо само заради моята любимка Seo Ye-Hwa.
 3. Втора серия е с идиотски машинен превод на английски език-отказах се на втората минута.
 4. Най-после, първа серия с превод на руски език.
 5. Те, айдълите и кифлите, като са пълни с харизма.......... Всъщност разказват историята на първия корейски профайлър. И хубавото (поне дотук), че има различни отделни случаи, които се решават бързо и логично. Защото обикновено корейските "криминални сериали" са като коне с капаци-в тях има само един престъпник, когото уж търсят 20 серии.
 6. Най-тъпите 3 начални минути на сериал!
 7. Аре, всички накацали по клоните, да се преместят на съседното дърво. Това тук е запазено! И по-бързо, че да не викам Уди Кълвача!
 8. Идеята на сериала е кака ви да се покаже, че да не я забравят и да си попълни бюджета от филми и реклами.
 9. Ами наистина е твърде много. Още малко и качествен превод ще поискаш. Забутана кабеларка, 21-22 ч. излъчване-това е.
 10. Тя напоследък така и не може да уцели свестен сценарий.
 11. Изгледах тизера. Малоумно-инфантилна глупост+недоразумението Kang Daniel (поредният жестоко излъган, че става за актьор). Възрастово ограничение "-12".
 12. Така е, не се тика навсякъде като някои, от които просто няма отърване. Въпреки, че са кръгла нула като актьори. Ако не беше айдъл, щеше да мие чинии или да разнася храна и никой нямаше да го знае.
 13. Нещо не се връзва логически в сюжета на този сериал. Оттук насетне цялата тази фантасмагория се обезсмисля и лично аз я зарязвам.
 14. Само кралят и кралицата имат право да носят по дрехите и украшенията си изображения на дракони. Кралицата лесно се познава по иглата за коса-тя носи такава с фигура на дракон, ако е обикновена игла (дори и богато украсена) е само наложница. Също и по дрехите се познава -тези на кралицата са много богато украсени, на наложниците са много по-скромни. Злобарката има игла с изображение на някаква птица и скромни дрехи-явно е само наложница.
 15. Ами, режисьорката досега е снимала само филми. За съжаление, опитът й да направи сериал не е сполучлив. Опитала се е да разпъне сюжет за игрален филм на 8 серии, но така се получават огромни безсмислени и нелогични пълнежи, които просто запълват време. Слаб сценарий и слаба режисура. Спокойно може да се пропусне.
 16. 13 серия е върхът на тъпотията!!!!! Пренесли са "морални ценности" от нашето съвремие във време, в което те просто не могат да съществуват и никой няма да ги разбере. Отврат!!!!! С какво ще ги пълнят останалите 4 серии???
×
×
 • Create New...