Jump to content

dido100

Потребители
 • Posts

  2,704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by dido100

 1. Японския сериал няма да го гледам-по принцип не гледам кавъри на сериали. А и корейският оригинал на песента ми харесва повече.
 2. Стигнах до 12 серия и .....никакво желание да продължа. Почна традиционното китайско разтягане на локуми 20-30 серии, само приказки.
 3. Аз го гледам заради Shin Hyun Bin. По интернетите обсъждат формата три серии наведнъж. Да видим какво ще стане.
 4. Да не си очаквал някакъв документален филм? Спокойно, скоро ще пуснат алхимичната тъпотия-там всичко е професионално и логично.
 5. Сериалът е много добър и си заслужава гледането! Той е от типа "скрити лимонки"-нищо не очакваш, но се оказва нещо качествено. Другият тякъв беше "Гаус Електроник", който не го е гледал, да наваксва. Удоволствие е да гледаш истински актьори, които играят великолепно. Отделно браво на звездите (истинските звезди на корейското кино и телевизия), които играят себе си, но го правят с лекота и професионализъм, без при това да се взимат прекалено насериозно. И затова се получава леко и приятно гледане на хубав сериал.
 6. На това нещо отдалече му личи, че е писано от феминистка и затова виждаме наблъскани всички феминистични клишета, отговарящи на модата и партийната повеля. Всички жени в сериала са с тела на манекенки, преуспели суперпрофесиналистки, отдадени всецяло на кариерата, която е най-важното нещо на света. На това му викат "силни жени". Обаче гадното общество (рабирай гадните мъже) с пистолет на челото ги принуждава да си губят времето и нервите за глупости като брак, дом, семейство, съпруг, деца. То и затова в сериала единственото дете е измислено и не съществува. Дори и по-възрастните двойки нямат (или поне не показват) деца. Мъжете естествено са свине. Мамини синчета, клюкари, мошеници, интриганти, малоумни пияндета-прелюбодейци. Мъже, те за друго не стават. И затова са в поддръжката. И в работата, и в живота. Могат да бъдат използвани единствено за размножаване, и то по принуда. Защото няма друг начин, поне засега (спомних си "Сексмисия"! ). В сериала жените командват (е, как иначе!?), мъжете не се обаждат, а и никой не ги пита, особено дали да вкараш 25 милиона във финансова пирамида. Малоуникът иска развод? Няма пък, ей така, на пук! Защото няма да има с какво да си играя. Малоумно, но политкоректно. Е, има и добри страни. Главният герой поне не е инфантилен женчо, а и актьорът става. Ако беше корейски сериал, задължително щяха да набутат в ролята някой лигав, инфантилен и некадърен айдъл с малка глава. Лазе, сложи една табела "Само за жени!". "Понякога ще идвам във съня ти като нечакан и неискан гостенин........"
 7. Това ще започна да го гледам само заради вас! Ако има нещо, знам къде да ви намеря!!!!
 8. Много посредствена работа. Натъпкано с всички възможни клишета и затова скучно и предвидимо. Затова е виновна Gong Seung Yeon, която има уникалния талант да се снима само в такива сериали. Урочасала го е!
 9. Правило е, корейските актриси-звезди като наближат 40-те и вече не искат да играят беднячки, а само богаташки-да носят маркови дрешки и да се возят в скъпи коли. Ким Сон А, Сон Йе Джин, сега и Ха Джи Уон, са само най-ярките примери за това. Уви, не винаги се получава нещо качествено. Това тук не заслужава повече от петминутно превъртане. Жалко.
 10. Вие все едно за първи път гледате корейски сериали.
 11. Всички тези въпроси са излишни. Това е сериал със слаб сценарий и никаква режисура, който разчита изкльощавялата Ха Джи Уон да го износи на гърба си. Както каза, всичко можеше да се реши за 10 минути още в първата серия. Сценаристката е писала само два филма (нищо особено), но за първата си драма е избрала калъпа на долнопробна сапунка-тъпо, елементарно, нелогично и предвидимо развитие на действието. Всички герои са банални типажи от сапунка. Гледам го, защото няма друго за гледане.
 12. С какъв превод го гледаш? В драмакуул е с машинен превод, от който се разбира 30-50%.
 13. Това само като видях кои са "актьорите" и не го започнах. Шесто чувство или способност да разпознаеш слабия сериал само по заглавието?
 14. К'о ста'а? Хванахте ли убиеца?
 15. Ми рекламите в 8 серия бяха по-интересни от самата серия! Шисъса да зарязва и двете патки заспали (едната така и не се събуди, другата със селска си физиономия и тъпа упоритост ме кара да я превъртам) и да се маха от тази помия тип "Биг брадър". Той и Jo Soo Hyang са единственото смислено и хубаво нещо тук. Ходещият скелет И Да Хи предизвиква само съжаление. Винаги ме е учудвало как има идиоти, които участват в подобни помии и други идиоти, които ги гледат.
 16. На Jo Soo Hyang много й отива да играе гаднярки-любимка ми е още от Who Are You: School 2015.
 17. В трета серия на такава толератност го удариха, че очаквам в следващите серии да се появи чернокожа лезбийка-инвалид.
×
×
 • Create New...