Jump to content

dido100

Потребители
 • Content Count

  2,116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dido100 last won the day on May 13 2018

dido100 had the most liked content!

Community Reputation

944 мочи

3 Followers

About dido100

 • Rank
  Кимчи с рамьон
 • Birthday May 3

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "Нелоша драма с много недомислици в сценария"-определението за корейски сериал.
 2. Всъщност повечето са семейни уикенд драми и всички сериали с нейно участие са с много високи рейтинги. Всъщност повечето тя ги изнася на гърба си. Twinkle Twinkle, Come! Jang Bo-Ri, My Father is Strange, направо гледайте тук Lee Yu-Ri. Жалкото е, че една от най-добрите корейски актриси е принудена да се снима в сапунки и слаби сериали. Но тълпата от певачки и кифли е непробиваема и истинските актриси трудно намират достойни роли.
 3. Единственият смисъл за гледането на тази замаскирана сапунка е И Ю Ри.
 4. "...После се появиха хуните с вид на бербери... " Не са хуни, а джурджени (джурчени)- Джурчените са тунгуски народ, живял в Манджурия през X-XVII век, предшественици на днешните манджури. Споменават се от началото на X век, като се смята че са потомци на народа мохе, поданици на унищожената по това време корейска държава Бохай. Джурчените създават през 1115 година империята Дзин, подчинена от Монголската империя през 1234 година. Споменават се в различни източници до XVII век, когато етнонимът им е заменен с манджури.
 5. Оказа се детско филмче. Какво правят тук Дони Йен, Гонг Ли, Розалинд Чао, Джет Ли и Ченг Пей Пей (всички страшно остарели) си е отделен въпрос.
 6. На първа серия си мислех, че ще има мазни борби между полиция и прокуратура. На втора серия реших, че ще са кални, а не мазни. След трета серия разбрах, че това ще са битки в дълбока яма с лайна. И никой от началниците на двете групи не се интересува от решаването на проблените и доброто на хората. Всеки гледа за да запази кокала и да прецака противника. Да видим как нашите двама юнаци ще прецакат системата. Радвам се отново да видя Choi Jae-Woong, защото той играе в малко сериали, но повечето са качествени: Special Affairs Team TEN 2, Reset, Misaeng: Incomplete Life, The Village: Achiara's Secret, Secret Forest 1 и 2.
 7. Гледахме го. Един от добрите сериали за последните години. И никакво внимание от "специалистите" и преводачите.
 8. Обаче ще го преведат скорострелно. За разлика от други сериали.
 9. Аз съм виновен-кажа, че няма да гледам даден сериал и те направо му спират снимките. На втори вече.
 10. Абе, вие това още ли го гледате?
 11. Хищникът е хищник, само когато е свободен.
 12. Разните влакчета и цветчета бяха отнесени в канавката, където им е мястото.
 13. Първа серия с превод на английски език.
×
×
 • Create New...