Jump to content

dido100

Потребители
 • Content Count

  1,886
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dido100 last won the day on May 13 2018

dido100 had the most liked content!

Community Reputation

538 мочи

2 Followers

About dido100

 • Rank
  Кимчи с рамьон
 • Birthday May 3

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Зарязах го на 4-5 серии. Нищо интересно.
 2. В сравнение с какво? Половината първа серия мина в напълно излишни забавени кадри, но какво друго да се очаква от посредствен режисьор? Колкото до сценариста-от "Inspiring Generation" го уволниха след десета серия, а след това написа малоумния "The Master of Revenge". Колкото до тримата "актьори" в главните роли, кавичките са напълно уместни.
 3. Явно само аз го гледам, но за мен е най-доброто от всичко, което се излъва в момента.
 4. Погледни и "Плезънтвил". Това е и като отговор как една невъзможност може да бъде поднесена по невероятно убедителен и красив начин.
 5. Не можем да сравняваме живи хора с нарисувани герои, които съществуват само на хартия и само благодарение на авторовата фантазия и само в нея. Те нямат собствено съзнание и собствена воля. Следователно, не могат да извършват каквито и да е действия, "умствени" или "физически", извън волята на автора. Оттук и целият "сценарий" издиша.
 6. Не обичам манга. Само си отговори на въпроса: как един нарисуван герой в манга разбира, че е нарисуван герой в манга? "Фентъзи" предполага поне някаква искра разум, тук и това го няма. Колкото до главната- в SKY CASTLE имаше добре написана роля, тук е просто въздух. Ако искаш нещо наистина хубаво по темата виж "Шоуто на Труман".
 7. Заразата на женствените "flower boys" в главните роли унищожи корейските исторически сериали. Като добавим и певачките, положението става още по-мрачно. Сега се задава друга простотия, My country, където комбинацията flower boys+певачка е допълнена с некадърен сценарист и слаб режисьор.
 8. Oще един кандидат за наградата "Най-тъп сценарий". Конкуренцията в тази група е наистина жестока, а има още време до края на годината.
 9. Нищо, което да си заслужава гледането.
 10. И свършва в нищото. Всъщност, гледай послената минута на 18 серия, след надписите и ще видиш какво биха съдържали следващите серии.
×
×
 • Create New...