Jump to content

Kiddo

Потребители
  • Мнения

    1380
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    16

Всичко публикувано от Kiddo

  1. Че кой па не би оцелял при взрив на кола?! Ама си и ти, баси детайлната
  2. Ами те са забавни, особено мацката Тя ми е много симпатична и смятам, че стои добре до Чани. Смятах, че Фройд ще ми липсва, ама като видях кой го играе като възрастен... Той е може да бъде голяма шматка също
  3. С по-луда досега не се е снимал Ще цитирам Фройд - тази е тотална шматка
  4. В началото съм, обаче още на 5-та минути усетих колко ми е липсвал Джисонг на екран.
  5. Kiddo

    Super Junior

    We can dance, ама в шестък
  6. Той е второстепенна или дори третостепенна роля, но появата му се забелязва. Дори във втората част става и по-съществен. Но, за да вникнеш, трябва да изгледаш и първи сезон.
  7. Дори бих казала, че втори сезон е по-добър от първи! Този и Войс са единствените сериали, които следя текущо от месеци насам. И този ми става все по-интересен. Мин У е баси психото, ама му отива.
  8. Лорка, то малко сложно там.
  9. Kiddo

    Super Junior

    Спор няма, оригиналът не може им стъпи на малкото пръстче А Шиндонг може да мине за някоя аджума с тази перука
  10. Мани бе, не знам пластични операции ли има, филтри ли му слагат, или си е ген, ама този с годините става все по-убав! То сериал ли да гледаш, лиги ли да точиш, мамка му!
  11. Връзката между тези двамата, дори и от постера, изглежда като абсолютна педофилия!
  12. 2 месеца не бях гледала никакви сериали и реших да наваксам. Стигнах до този и наистина се зарадвах, че успях да го гледам накуп. Адски сладък и приятен сериал! Много романтика, много смях, малко драма - прекрасен! Главната отдавна ми е любимка, страхотна е просто. Винаги ми е много убедителна, в каквото и роля да играе. Мин Ги има леко социопатска физиономия, но и той адски ми допадна. Изобщо бяха страхотна двойка. Другата двойка също много ми хареса. Дже Хьон беше толкова безумно добър, че на моменти ми идваше да го халосам с нещо. И Да Хе много радва като жена и актриса. И тя ми беше много готина. Драмите бяха малко и на място, без да пресоляват манджата с тях. Комедията си беше на място. Много радваха събиранията им на маса и разговорите им - страхотни сладури. А, влюбена съм в онзи звяр кучешки Кинг Канг... Как ще кръстиш този фъстък така Лавандула каза, че сериите били множко... Е, може би с един епизод в повече. Но и 16-те серии си бяха добре. Изобщо, прекрасна романтична комедия п.с. Как може това същественце Ким Мин Сок /заместникът й от 5 и 6 серии/ да е почти на 29 години! На мен ми прилича на 17-18 годишен максимум!!! Възмутена съм!
  13. Kiddo

    BTOB

    Страхотни! Много ме радват тези момченца! Само дето ми липсва гласището на Шефа. Но Сънг Дже донякъде компенсира.
  14. нЕма повярваш, ама бях сигурна
  15. Всъщност, нейните сериали винаги са хитови. Корейците я харесват. Последният сериал на Бини си беше чист провал от гледна точка на качество и рейтинг. Не знам кой е късметлията в този случай... А и в последните си 2 сериала ПШХ си беше чудесна. И като става думи за "дървета" в интимните сцени... Честно казано, има и по-големи дървета от ПШХ. Айде, при нея оправдано - имидж на невинна девойка. Но партньорките на Бини в Градината и в Снежната кралица бяха доста по-зле /те и досега са доста по-зле/.
  16. Ти да не си до 10-та минута? Щото тя беше с каската точно 2 минути И, моля, кажи ми хитов сериал без никакви клишета! Не за друго, ама като започнете с това "има клишета", направо ме влудявате. Или в Слънчицето няма никакви, а? Споменавам него, защото го харесваш. Смяташ ли, че той е лишен от клишета? Или там клишетата не са точно такива клишета, каквито са обикновените клишета? /баси изречението! /
  17. Абе вие да не би случайно да не сте чели резюмето? Не за друго, но прочетеш ли го, знаеш какво да очакваш. Изненадите може да са само положителни. В смисъл - жанрът и идеята са ясни, там изненади няма. Остава как е заснет сериала, диалози, образи, обрати в сценария. За момента всички ми харесват, особено прокурора Този тип много радва. Кристал е готина мацка, справя се добре - не е намусеният борсук, който играе по принцип. И черешката на тортата - един прекрасен Хони, който или с годините става все по-хубав, или аз остарявам и ми се струва само така /ще приема първото, че хич не ми се нрави идеята за остаряването/. Та така, две серии си ги изгледах леко и с голямо удоволствие. Дано продължи така
  18. tainax, че ти друго ли очакваше? Нищо странно и неочаквано
  19. Дидо, надали корейците имат и 20-30 истински медицински сериали. Аз съм гледала 7-8, знам и за други по-стари, част от които се водят добри. Изкарай ми 100 и те признах. И не е зле да престанеш на всеки корейски, който не харесваш, да хвалиш нещо друго, което си харесал. При теб вечно е "Тъпо е. Гледайте еди какво си". Код Синьо няма нищо общо с кардиохирургията. Гледала съм го, харесал ми е, но това не значи, че трябва да отричам всичко медицинско. Не знам защо си решил, че твоето мнение е най-меродавно, но съм сигурна, че дори и някой да се е съобразил с него, то ще са единици хора.
  20. След порядъчното количество захар в последните 2 серии смятам, че всичко завърши повече от чудесно. Главната не ми харесваше много-много, но към края някак се отпусна и стана доста по-симпатична. Момченцето беше много чаровно - нищо, че беше дръвче. Ролята му заспа идеално на вдървеността, така че не се усещаше много. Двамата бяха порядъчно смотанички и си паснаха идеално. Финалът ме остави с усмивка, а липсата на много клишета ме зарадва доста. Просто двама младежи, които си се влюбиха и взеха, без намеси на родителите и т.н. Дори в случая родителите бяха също толкова чудесни, особено нейния баща Не знам, не мога да обясня защо ми хареса сериалчето, но определено ми допадна много. Липсата на задължителните дразнещи елементи беше голям плюс, а Донг Йон беше огромна радост за окото.
  21. Ставаше дума за кражба на търговска тайна информация, но мина отдавна Лавандула ми намери как е точно на български Мерси на всички отзовали се
  22. Там джуджето просто кърти отвсякъде Какви идеи й идват просто... Адски бясна и дива Съсипа го този ми ти доктор
×
×
  • Създай нов...