Jump to content

Kiddo

Потребители
 • Content count

  1,361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Kiddo last won the day on July 13 2018

Kiddo had the most liked content!

Community Reputation

652 мочи

3 Followers

About Kiddo

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 08/09/1978

Contact Methods

 • Skype
  janakostowa

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна
 • Любими сериали
  East of Eden, City Hall, Man From The Stars, It's Ok, That's Love, Healer, Another Miss Oh, Descendants of the Sun, Goblin, Mad Dog...

Recent Profile Visitors

1,917 profile views
 1. И втори сезон през юни! Файнъли!
 2. Kiddo

  Super Junior

  Спор няма, оригиналът не може им стъпи на малкото пръстче А Шиндонг може да мине за някоя аджума с тази перука
 3. Kiddo

  The Player (2018)

  Мани бе, не знам пластични операции ли има, филтри ли му слагат, или си е ген, ама този с годините става все по-убав! То сериал ли да гледаш, лиги ли да точиш, мамка му!
 4. Kiddo

  Boyfriend (2018)

  Връзката между тези двамата, дори и от постера, изглежда като абсолютна педофилия!
 5. 2 месеца не бях гледала никакви сериали и реших да наваксам. Стигнах до този и наистина се зарадвах, че успях да го гледам накуп. Адски сладък и приятен сериал! Много романтика, много смях, малко драма - прекрасен! Главната отдавна ми е любимка, страхотна е просто. Винаги ми е много убедителна, в каквото и роля да играе. Мин Ги има леко социопатска физиономия, но и той адски ми допадна. Изобщо бяха страхотна двойка. Другата двойка също много ми хареса. Дже Хьон беше толкова безумно добър, че на моменти ми идваше да го халосам с нещо. И Да Хе много радва като жена и актриса. И тя ми беше много готина. Драмите бяха малко и на място, без да пресоляват манджата с тях. Комедията си беше на място. Много радваха събиранията им на маса и разговорите им - страхотни сладури. А, влюбена съм в онзи звяр кучешки Кинг Канг... Как ще кръстиш този фъстък така Лавандула каза, че сериите били множко... Е, може би с един епизод в повече. Но и 16-те серии си бяха добре. Изобщо, прекрасна романтична комедия п.с. Как може това същественце Ким Мин Сок /заместникът й от 5 и 6 серии/ да е почти на 29 години! На мен ми прилича на 17-18 годишен максимум!!! Възмутена съм!
 6. Kiddo

  BTOB

  Страхотни! Много ме радват тези момченца! Само дето ми липсва гласището на Шефа. Но Сънг Дже донякъде компенсира.
 7. Kiddo

  Circle (2017)

  нЕма повярваш, ама бях сигурна
 8. Всъщност, нейните сериали винаги са хитови. Корейците я харесват. Последният сериал на Бини си беше чист провал от гледна точка на качество и рейтинг. Не знам кой е късметлията в този случай... А и в последните си 2 сериала ПШХ си беше чудесна. И като става думи за "дървета" в интимните сцени... Честно казано, има и по-големи дървета от ПШХ. Айде, при нея оправдано - имидж на невинна девойка. Но партньорките на Бини в Градината и в Снежната кралица бяха доста по-зле /те и досега са доста по-зле/.
 9. Kiddo

  The Player (2018)

  Ти да не си до 10-та минута? Щото тя беше с каската точно 2 минути И, моля, кажи ми хитов сериал без никакви клишета! Не за друго, ама като започнете с това "има клишета", направо ме влудявате. Или в Слънчицето няма никакви, а? Споменавам него, защото го харесваш. Смяташ ли, че той е лишен от клишета? Или там клишетата не са точно такива клишета, каквито са обикновените клишета? /баси изречението! /
 10. Kiddo

  The Player (2018)

  Абе вие да не би случайно да не сте чели резюмето? Не за друго, но прочетеш ли го, знаеш какво да очакваш. Изненадите може да са само положителни. В смисъл - жанрът и идеята са ясни, там изненади няма. Остава как е заснет сериала, диалози, образи, обрати в сценария. За момента всички ми харесват, особено прокурора Този тип много радва. Кристал е готина мацка, справя се добре - не е намусеният борсук, който играе по принцип. И черешката на тортата - един прекрасен Хони, който или с годините става все по-хубав, или аз остарявам и ми се струва само така /ще приема първото, че хич не ми се нрави идеята за остаряването/. Та така, две серии си ги изгледах леко и с голямо удоволствие. Дано продължи така
 11. Kiddo

  Mr. Sunshine (2018)

  tainax, че ти друго ли очакваше? Нищо странно и неочаквано
 12. Дидо, надали корейците имат и 20-30 истински медицински сериали. Аз съм гледала 7-8, знам и за други по-стари, част от които се водят добри. Изкарай ми 100 и те признах. И не е зле да престанеш на всеки корейски, който не харесваш, да хвалиш нещо друго, което си харесал. При теб вечно е "Тъпо е. Гледайте еди какво си". Код Синьо няма нищо общо с кардиохирургията. Гледала съм го, харесал ми е, но това не значи, че трябва да отричам всичко медицинско. Не знам защо си решил, че твоето мнение е най-меродавно, но съм сигурна, че дори и някой да се е съобразил с него, то ще са единици хора.
 13. След порядъчното количество захар в последните 2 серии смятам, че всичко завърши повече от чудесно. Главната не ми харесваше много-много, но към края някак се отпусна и стана доста по-симпатична. Момченцето беше много чаровно - нищо, че беше дръвче. Ролята му заспа идеално на вдървеността, така че не се усещаше много. Двамата бяха порядъчно смотанички и си паснаха идеално. Финалът ме остави с усмивка, а липсата на много клишета ме зарадва доста. Просто двама младежи, които си се влюбиха и взеха, без намеси на родителите и т.н. Дори в случая родителите бяха също толкова чудесни, особено нейния баща Не знам, не мога да обясня защо ми хареса сериалчето, но определено ми допадна много. Липсата на задължителните дразнещи елементи беше голям плюс, а Донг Йон беше огромна радост за окото.
×