Jump to content

Kiddo

Потребители
 • Content Count

  1,370
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Kiddo last won the day on July 13 2018

Kiddo had the most liked content!

Community Reputation

674 мочи

3 Followers

About Kiddo

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 08/09/1978

Contact Methods

 • Skype
  janakostowa

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Варна
 • Любими сериали
  East of Eden, City Hall, Man From The Stars, It's Ok, That's Love, Healer, Another Miss Oh, Descendants of the Sun, Goblin, Mad Dog...

Recent Profile Visitors

2,018 profile views
 1. Че кой па не би оцелял при взрив на кола?! Ама си и ти, баси детайлната
 2. Ами те са забавни, особено мацката Тя ми е много симпатична и смятам, че стои добре до Чани. Смятах, че Фройд ще ми липсва, ама като видях кой го играе като възрастен... Той е може да бъде голяма шматка също
 3. С по-луда досега не се е снимал Ще цитирам Фройд - тази е тотална шматка
 4. В началото съм, обаче още на 5-та минути усетих колко ми е липсвал Джисонг на екран.
 5. We can dance, ама в шестък
 6. Той е второстепенна или дори третостепенна роля, но появата му се забелязва. Дори във втората част става и по-съществен. Но, за да вникнеш, трябва да изгледаш и първи сезон.
 7. Дори бих казала, че втори сезон е по-добър от първи! Този и Войс са единствените сериали, които следя текущо от месеци насам. И този ми става все по-интересен. Мин У е баси психото, ама му отива.
 8. Лорка, то малко сложно там.
 9. Спор няма, оригиналът не може им стъпи на малкото пръстче А Шиндонг може да мине за някоя аджума с тази перука
 10. Мани бе, не знам пластични операции ли има, филтри ли му слагат, или си е ген, ама този с годините става все по-убав! То сериал ли да гледаш, лиги ли да точиш, мамка му!
 11. Връзката между тези двамата, дори и от постера, изглежда като абсолютна педофилия!
 12. 2 месеца не бях гледала никакви сериали и реших да наваксам. Стигнах до този и наистина се зарадвах, че успях да го гледам накуп. Адски сладък и приятен сериал! Много романтика, много смях, малко драма - прекрасен! Главната отдавна ми е любимка, страхотна е просто. Винаги ми е много убедителна, в каквото и роля да играе. Мин Ги има леко социопатска физиономия, но и той адски ми допадна. Изобщо бяха страхотна двойка. Другата двойка също много ми хареса. Дже Хьон беше толкова безумно добър, че на моменти ми идваше да го халосам с нещо. И Да Хе много радва като жена и актриса. И тя ми беше много готина. Драмите бяха малко и на място, без да пресоляват манджата с тях. Комедията си беше на място. Много радваха събиранията им на маса и разговорите им - страхотни сладури. А, влюбена съм в онзи звяр кучешки Кинг Канг... Как ще кръстиш този фъстък така Лавандула каза, че сериите били множко... Е, може би с един епизод в повече. Но и 16-те серии си бяха добре. Изобщо, прекрасна романтична комедия п.с. Как може това същественце Ким Мин Сок /заместникът й от 5 и 6 серии/ да е почти на 29 години! На мен ми прилича на 17-18 годишен максимум!!! Възмутена съм!
×
×
 • Create New...