Jump to content

Kiddo

Потребители
  • Мнения

    1380
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    16

Kiddo last won the day on Юли 13 2018

Kiddo had the most liked content!

1 Последовател

Относно Kiddo

  • Рожден ден 08/09/1978

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Варна
  • Любими сериали
    East of Eden, City Hall, Man From The Stars, It's Ok, That's Love, Healer, Another Miss Oh, Descendants of the Sun, Goblin, Mad Dog...

Contact Methods

  • Skype
    janakostowa

Последни посетители

3119 профилни разглеждания

Kiddo's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

751

Обществена Репутация

  1. Че кой па не би оцелял при взрив на кола?! Ама си и ти, баси детайлната
  2. Ами те са забавни, особено мацката Тя ми е много симпатична и смятам, че стои добре до Чани. Смятах, че Фройд ще ми липсва, ама като видях кой го играе като възрастен... Той е може да бъде голяма шматка също
  3. С по-луда досега не се е снимал Ще цитирам Фройд - тази е тотална шматка
  4. В началото съм, обаче още на 5-та минути усетих колко ми е липсвал Джисонг на екран.
  5. Kiddo

    Super Junior

    We can dance, ама в шестък
  6. Той е второстепенна или дори третостепенна роля, но появата му се забелязва. Дори във втората част става и по-съществен. Но, за да вникнеш, трябва да изгледаш и първи сезон.
  7. Дори бих казала, че втори сезон е по-добър от първи! Този и Войс са единствените сериали, които следя текущо от месеци насам. И този ми става все по-интересен. Мин У е баси психото, ама му отива.
  8. Лорка, то малко сложно там.
  9. Kiddo

    Super Junior

    Спор няма, оригиналът не може им стъпи на малкото пръстче А Шиндонг може да мине за някоя аджума с тази перука
  10. Мани бе, не знам пластични операции ли има, филтри ли му слагат, или си е ген, ама този с годините става все по-убав! То сериал ли да гледаш, лиги ли да точиш, мамка му!
  11. Връзката между тези двамата, дори и от постера, изглежда като абсолютна педофилия!
  12. 2 месеца не бях гледала никакви сериали и реших да наваксам. Стигнах до този и наистина се зарадвах, че успях да го гледам накуп. Адски сладък и приятен сериал! Много романтика, много смях, малко драма - прекрасен! Главната отдавна ми е любимка, страхотна е просто. Винаги ми е много убедителна, в каквото и роля да играе. Мин Ги има леко социопатска физиономия, но и той адски ми допадна. Изобщо бяха страхотна двойка. Другата двойка също много ми хареса. Дже Хьон беше толкова безумно добър, че на моменти ми идваше да го халосам с нещо. И Да Хе много радва като жена и актриса. И тя ми беше много готина. Драмите бяха малко и на място, без да пресоляват манджата с тях. Комедията си беше на място. Много радваха събиранията им на маса и разговорите им - страхотни сладури. А, влюбена съм в онзи звяр кучешки Кинг Канг... Как ще кръстиш този фъстък така Лавандула каза, че сериите били множко... Е, може би с един епизод в повече. Но и 16-те серии си бяха добре. Изобщо, прекрасна романтична комедия п.с. Как може това същественце Ким Мин Сок /заместникът й от 5 и 6 серии/ да е почти на 29 години! На мен ми прилича на 17-18 годишен максимум!!! Възмутена съм!
  13. Kiddo

    BTOB

    Страхотни! Много ме радват тези момченца! Само дето ми липсва гласището на Шефа. Но Сънг Дже донякъде компенсира.
×
×
  • Създай нов...