Jump to content

katiacr

Потребители
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно katiacr

katiacr's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Филма наистина е много хубав и си заслужава гледането. Но пиша по-друг повод. Имам странното усещане, че новият турски сериал по БТВ "Една любовна история" има същият сюжет? Още в първата серия, сцената с откраднатия багаж и после как прекараха нощта при бездомниците и т.н. Все повече се убеждавам, че е така. Както и да е, това стана една добра причина да си спомня за този прекрасен сериал и ще си го изгледам с удоволствие пак, защото никой според мен не може да стигне корейците при изразяването на чувства и емоции при актьорската игра. Препоръчвам филма на всички които не са го гледали и предпочитат драмите.
  2. Страхотен сериал. Благодаря на преводачите, че ни дадоха възможност да му се насладим!
  3. На мен също много ми харесва сериалчето и тъй като нямам търпение да чакам бг субтитри, го гледам с руските. Като чета коментарите разбирам, че май от някъде могат да се намерят предварително и български. Някой би ли ми казал от къде? Дори и да не са много добри, пак става. Благодаря предварително.
  4. Сериалът в момента се превежда, така че скоро ще можете да го гледате. Аз съм от групата на преводачите, в момента работя по 7 серия, така че първите са готови и са дадени за редакция. Но наистина е труден за превод. Има много медицински термини.
×
×
  • Създай нов...