Jump to content

mi6lence

Покровители
  • Мнения

    1115
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

Всичко публикувано от mi6lence

  1. Имах очаквания ,но се изпариха бързо,бързо. Пълен миш-маш е песента и като цяло нищо ново под слънцето. Едва ли ще си я пусна втори път. Мацките ок,но хайде нещо ново вече. То хубаво да имаш някакъв стил и да го спазваш,но едно и също всеки път почва да омръзва.
  2. mi6lence

    Broker (2022)

    Със сигурност ще го гледам,при този актьорски състав и Корееда за капак. Странно ми е ,че е направил филм с корейски актьорски състав ( който е направо великолепен) Пе Ду На е ясна,все пак е играла и преди в негов филм. Както и да е,това не е най-важното. Ще го гледам с удоволствие. Темата е тежка,но виждам,че може би,ще е представена в по-лек вариант,отколкото ,ако беше режисирал,както някъде е изписала Укио,романа на Рю Мураками ( Децата от гаровия сейф). Ще очаквам хубави буквички от екипа на Eastern Spirit
  3. Хареса ми,о,да,много и то. Отмъщение,страхотни битки,кървища,крясъци,красиво заснети сцени ,страхотна музика плюс една прекрасна Хан Со Хи,ами няма какво повече да искам. Лично за мен беше удоволствие да го гледам.
  4. Оставил съм си последните два епизода за доглеждане. Причината е ясна,просто не искам да свършва. Толкова,толкова много ми харесва. Всичко,абсолютно всичко. Няма да вляза в подробности,това е сериал,който просто трябва да изгледаш и съпреживееш заедно с героите в него. Още по хубаво ще е ако съм в едно готино студио ,като къщичката на Че Унг,да пусна проектора,да напукам пуканките и в компанията на NJ и Йон Су изгледам всичките серии. Понеже много си харесвам зодията (Овен) и съм супер щастлив да разбера,че и двамата главни Че У Шик и Ким Да Ми също за овнета )) Дали пък затова не са ги избрали за главните роли тук,хммммм...
  5. Радвам се,когато видя толкова положителни коментари и всичките са заслужени. Много,много ми хареса сериала и стопли душата ми в тия зимни дни. Случайност ли е,че Kim Ji Seok е единственият корейски актьор мъж,който следвам в инстаграм? Страхотен пич е и тук направо сияеше в ролята си. Страхотна игра от него,но разбира се,не само той сияеше,всички,абсолютно всички ,които участваха бяха на много високо ниво. За старата генерация какво да добавя,истински актьори,могат да изиграят всичко. Радвам се,че тук и по-младите се представиха достойно,барабар с козата,естествено Много топъл сериал,изпълнен със страшно много смях,обич,доброта. И аз като вас се размечтах за островчето,хубавите гозби и приятната компания. Хайде,отивам да си пусна няколко корейски стари песни и да се посмея припомняйки си забавните моменти.
  6. Никога няма да ми омръзнат песните на прекрасната Baek Ji Young
  7. Напълно съм съгласен с Desini и с оглед хубавият й коментар,се чудя какво да добавя. Страшно много се изкефих на сериала. Изключително преживяване, и жалко ,че трябваше да сбият всичко в 16 серии и накрая претупаха малко нещата,а имаше мегдан за още няколко серии. Нямаше слаб персонаж,всеки си стоеше на мястото и ситуациите бяха много ловко изфабрикувани от сценариста. Готини,остроумни диалози и безброй комични ситуации. Дам,обичам черните комедии и тази влиза в класацията ми. А и открих нова любимка,която се надявам да получава в бъдеще повечко роли и то главни ,ако може )) Yeon Woo,fighting
  8. mi6lence

    Yeon Woo (Йон У)

    Yeon Woo Име: Yeon Woo / 연우 Рождено име: Lee Da Bin / 이다빈 Професия: актриса / певица - бивш член на MOMOLAND Дата на раждане: 01.08.1996 г. Рождено място: Чунгджу, Южна Корея Instagram Сериали: * Dali and Cocky Prince (KBS2, 2021) * Cheat On Me If You Can (KBS2, 2020-2021) * Live On (JTBC, 2020) * Alice (SBS, 2020) * Touch (Channel A, 2020) * Pegasus Market (tvN, 2019) * Tempted (MBC, 2018) Снимки:
  9. Какво начало и какъв завършек само
  10. Супер,супер сладурско сериалче. Комикса го отбягвах,твърде детски ми се струваше,но тук се изкефих на макс. Да,последните две серии и мен ме натъжиха,но цялостното ми усещане е положително. През по голямата част от времето бях усмихнат,понякога се смеех на глас и се чувствах истински жив докато гледах. Съпреживях всичко с една от най-сладките екранни двойки и малките им "клетки" . Най-лошото беше ,че свърши.
  11. Чак догодина ще излезе ,но с удоволствие ще го гледам. Така ми е домъчняло за това момиче. Освен в главната роля,тя е сценарист и режисьор на филма. Също така забелязвам,че вече се подвизава под псевдонима "Non" . Ukio,ако знаеш защо го е избрала и означава ли нещо по-специално на японски,сподели Mhmmm,поразрових и открих малко инфо. Явно е решила 2019 да поеме по нов път и освен като актриса ,да докаже,че може да прави филми и предполагам точно по тази причина е решила да промени и името си,по-скоро да се нарича и да иска да я наричат Non.
  12. Много добър и силен филм. Много човешки ,на моменти красив,на моменти усмихнат,но най-вече тъжен. Страхотна актьорска игра. Препоръчвам !!!
  13. Не е нещо ново,но е толкова великолепно.
  14. mi6lence

    Fukuoka (2020)

    Като в сън,не търсете прекалено много логика и не очаквайте отговори,просто го изживейте!
  15. @cucyta @ftisland @asha @eowina @felicyti Благодаря ви Да ви се връщат пожеланията
  16. На 15.04 по "Нетфликс" ще е премиерата на новият филм с участието на Кико Мизухара - "Ride or Die" и обещава да е много,много добър,съдейки по трейлъра.
  17. "Better days" е страхотен и силно се надявам да спечели Оскар за чуждоезичен филм. Много е хубав и препоръчвам на всеки,който не го е гледал. "Борат" не съм го гледал,няма и да го гледам де,не е моя тип филми и не мога да коментирам как е играла Мария там,но ако наистина толкова добре си е изиграла ролята,нека спечели. Тъжно ми е да гледам целият този хейт върху нея,без да го е заслужила. "Минари" ще чакам да го видя с по-добро качество,но изглежда мой тип филм и със сигурност ще го гледам. Дори и да не спечели награди,се радвам,че започнаха да оценяват и азиатски актьори и такива с азиатски произход,като се надявам,че не го правят само защото е модерно да сме толерантни. Може и имиджа на Оскарите вече да не е такъв какъвто беше преди,но все пак съм убеден,че за всеки замесен в киното си остават най-стойностното нещо. Нямам против чернокожите актьори,но за разлика от тях ,не съм чул азиатците да оревават орталъка всеки път,че не били номинирани или спечелили и да бойкотират. Поправете ме ако греша!! Затова и смятам ,че номинациите и наградите им са по честни от тези на филми с чернокожи. Стискам палци и на Стивън да спечели,много симпатичен актьор с прекрасна игра в "Burning"
  18. Щом казваш Само дето на мен повечето хич не ми мязат на американци и за първи път актьор от азиатски произход е номиниран за оскар. Така че, за мен филмът си е чисто азиатско произведение с история за азиатско семейство.
  19. Шест номинации за Оскар!! Супер новина и най-после азиатското кино започва да бъде оценено подобаващо,дори и филмите да са направени и за американският вкус. Паразитчо прокара пътеката,сега остава да бъде доутъпкана от "Минари" а в бъдеще и от други азиатски филми.
×
×
  • Създай нов...