Jump to content

mi6lence

Покровители
 • Content count

  1,097
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mi6lence last won the day on April 29 2017

mi6lence had the most liked content!

Community Reputation

139 мочи

1 Follower

About mi6lence

 • Rank
  Златно глупаче
 • Birthday 04/01/1984

Contact Methods

 • Skype
  NIki_13579

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Силистра
 • Любими сериали
  Princess Prosecutor / Secret garden / The Devil,,,My Girlfriend is Gumiho
 • Любими филми
  NANA / Season Of Good Rain / Howl's Moving Castle / Architecture 101 / The World of Kanako / My Rainy Days

Recent Profile Visitors

3,250 profile views
 1. Това са 18 анимирани,отделни истории,всяка със свое послание. Някой са невероятно добри,други не толкова,но като цяло съм впечатлен и си заслужава да бъдат изгледани. Арта е невероятен,така,че определено гледайте с високо качество на картината.
 2. mi6lence

  Очакваме...

  Укио,права си за каста. Аз споменах Нана,но целият каст изглежда страхотно и това още повече засилва очакванията ми. Вярно,че повечето жанра - ужас,ще ги притесни,но аз мисля,че ще е много повече от това. Като видях героинята на Нана и прическата,и изобщо визията й за филма,страшно много ми напомни на героинята на Аои Морикава в "Светът на Канако".
 3. mi6lence

  Очакваме...

  Ето този филм очаквам аз -- > It Comes / KURU !! Надявам се и този път Накашима да ме прикове към екрана. Много се радвам,че отново е избрал Нана Коматсу Мисля,че ще е голяма лудница филма,oще повече,че е определен за ужаси. На 7 ми Декември би трябвало да е била премиерата,а кога ще имаме ние възможност да го гледаме и то с английски превод,божа работа.
 4. mi6lence

  Виц от деня

  Актуално за сезона Първа среща. Зима. Младеж с мацката седят в колата. Той си слага ръката между краката й. - Какво правиш? - Топля си ръката, студено е. - По-добре ушите да си стоплиш..
 5. mi6lence

  Noblesse (2008)

  Началото на края започна. След толкова битки и обрати се връщаме към отправната точка и така очакваната битка с Кромбел и неговите позабравени помощници Юри и доктор Арис,които на всичкото отгоре са получили и ъпгрейд. Бях забравил каква психарка е Арис. Много жалко,че първият и третият елдер се оказаха такива наивници и глупаци, и сега ще заплатят с живота си затова. Много ми хареса арта в този чап,особено последните картини на Ашлийн,Музака и разбира се Рай с Гарда. Радвам се ,че автора продължава да удържа фронта и не занемарява манхвата,при все,че и чаптърите станаха доста. Ще ми е тъжно да видя края на тази прекрасна история ,а той не изглежда да е далеч
 6. mi6lence

  Noblesse (2008)

  Честит ни юбилей,така да се каже. 500 чапа хич не са малко и автора идеално е подбрал всичко,което ни кефи в този комикс - Изящен Раи и неговият покорен слуга - Франкенщайййййннн. Няма да казвам колко ме изкефи в този чап Франки,защото той винаги радва,а като е в режим ала - buhahahahhahahahah,просто настръхвам Все пак си мисля,че има още някой скрит коз в ръкава първият елдър,но ще видим. Нека само завършека да е щастлив
 7. mi6lence

  Siren's Lament (2016)

  Siren`s Lament се завърна с втори сезон !!! Началото ми подкоси краката и разкъса сърцето, и душата Изключително тъжен чап и в допълнение с тъжната пиано мелодия на Кени ,ми потекоха сълзите. Надявам се този сезон да бъде също така завладяващ. Изобщо не искам да гадая как ще се развият нещата,началото започва с невероятен обрат,да видим как ще продължи и как ще се справят нашите герой с новите обстоятелства.
 8. mi6lence

  I Love Yoo (2017)

  Дебилче,в инстаграм вчера мацката написа,че някакъв токов удар и затрил работата по новият чап и беше сложила много плачещи емотикони плюс ,че се е обадила болка в китките й. За това няма редовен чап днес.
 9. mi6lence

  Let's Play (2017)

  Уаууууууууууу ... Сам,повдигна настроението ми,пулсът ми и някой други неща с това потниче и тези дадености ,ахх Перфектна е Но очевидно не съм единственият мъж ,който се възхити толкова много,гледайки колегите й ,особенно пича дето и даде ризата. А колежката й е егахти филмарката,умори ме с това самочувствие,ала Мерилин Монро Ох,ама тия фенки на Маршал,са егахти крайните,направо са й сринали репутацията,дано той да поправи нещата.
 10. mi6lence

  Noblesse (2008)

  Човешката алчност граници не познава. А за капак на всичкото,винаги се оправдават,че го правят за благото на хората,а в същото време избиват хиляди,милиони ... Франки,смачкай ги !!!
×