Jump to content

mi6lence

Покровители
 • Content Count

  1,099
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mi6lence last won the day on April 29 2017

mi6lence had the most liked content!

Community Reputation

155 мочи

1 Follower

About mi6lence

 • Rank
  Златно глупаче
 • Birthday 04/01/1984

Contact Methods

 • Skype
  NIki_13579

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Силистра
 • Любими сериали
  Princess Prosecutor / Secret garden / The Devil,,,My Girlfriend is Gumiho
 • Любими филми
  NANA / Season Of Good Rain / Howl's Moving Castle / Architecture 101 / The World of Kanako / My Rainy Days

Recent Profile Visitors

3,369 profile views
 1. Уфф,не бях подготвен за развръзката. Хем си знам,хем си знам,това е корейски филм и дори да ти започне като шеговит,лек филм,не се оставяй да бъдеш измамен,Никиииииии..... Те така. Златната палма е напълно заслужена.Филмът е страхотен и най-важното,ще се хареса на широката публика,независимо ,че е фестивален филм,а знаем ,че те нерядко са трудно смилаеми за повечето хора. Много познати лица имаше вътре и все готини актьори,независимо от възрастта си. Справиха се блестящо,а сценарият и режисурата бяха на много високо ниво. Препоръчвам смело с две ръце и се надявам корейците да не спират да правят все така качествени филми и да се стегнат в тв продукциите си,че там нещата забуксуваха. 10/10 за филма,а на Пак Со Дам 10000 целувки
 2. Ukio,има ги качени в Замунда - ето линк Love,Death and Robots
 3. Очарован съм. В интерес на истината,нито гледах трейлъра,нито погледнах и задълбочено в резюмето ,и бях силно изненадан от мрачните окраски,които завзеха екрана към края. Даже и ми се насълзиха очите в някой моменти,но да не издавам. Толкова се бях влял в историята и героите,че не ми се искаше да свършва. Изключително добре изградени образи,,загадъчна история,хубаво заснети кадри,изобщо гениална драмичка. Убеден съм ,че на много от вас ще им допадне.
 4. Това са 18 анимирани,отделни истории,всяка със свое послание. Някой са невероятно добри,други не толкова,но като цяло съм впечатлен и си заслужава да бъдат изгледани. Арта е невероятен,така,че определено гледайте с високо качество на картината.
 5. Укио,права си за каста. Аз споменах Нана,но целият каст изглежда страхотно и това още повече засилва очакванията ми. Вярно,че повечето жанра - ужас,ще ги притесни,но аз мисля,че ще е много повече от това. Като видях героинята на Нана и прическата,и изобщо визията й за филма,страшно много ми напомни на героинята на Аои Морикава в "Светът на Канако".
 6. Ето този филм очаквам аз -- > It Comes / KURU !! Надявам се и този път Накашима да ме прикове към екрана. Много се радвам,че отново е избрал Нана Коматсу Мисля,че ще е голяма лудница филма,oще повече,че е определен за ужаси. На 7 ми Декември би трябвало да е била премиерата,а кога ще имаме ние възможност да го гледаме и то с английски превод,божа работа.
 7. Актуално за сезона Първа среща. Зима. Младеж с мацката седят в колата. Той си слага ръката между краката й. - Какво правиш? - Топля си ръката, студено е. - По-добре ушите да си стоплиш..
 8. Началото на края започна. След толкова битки и обрати се връщаме към отправната точка и така очакваната битка с Кромбел и неговите позабравени помощници Юри и доктор Арис,които на всичкото отгоре са получили и ъпгрейд. Бях забравил каква психарка е Арис. Много жалко,че първият и третият елдер се оказаха такива наивници и глупаци, и сега ще заплатят с живота си затова. Много ми хареса арта в този чап,особено последните картини на Ашлийн,Музака и разбира се Рай с Гарда. Радвам се ,че автора продължава да удържа фронта и не занемарява манхвата,при все,че и чаптърите станаха доста. Ще ми е тъжно да видя края на тази прекрасна история ,а той не изглежда да е далеч
 9. Честит ни юбилей,така да се каже. 500 чапа хич не са малко и автора идеално е подбрал всичко,което ни кефи в този комикс - Изящен Раи и неговият покорен слуга - Франкенщайййййннн. Няма да казвам колко ме изкефи в този чап Франки,защото той винаги радва,а като е в режим ала - buhahahahhahahahah,просто настръхвам Все пак си мисля,че има още някой скрит коз в ръкава първият елдър,но ще видим. Нека само завършека да е щастлив
×
×
 • Create New...