Jump to content

mi6lence

Покровители
 • Content Count

  1,106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mi6lence last won the day on April 29 2017

mi6lence had the most liked content!

Community Reputation

231 мочи

1 Follower

About mi6lence

 • Rank
  Златно глупаче
 • Birthday 04/01/1984

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Силистра
 • Любими сериали
  Princess Prosecutor / Secret garden / The Devil,,,My Girlfriend is Gumiho
 • Любими филми
  NANA / Season Of Good Rain / Howl's Moving Castle / Architecture 101 / The World of Kanako / My Rainy Days

Recent Profile Visitors

3,959 profile views
 1. Като в сън,не търсете прекалено много логика и не очаквайте отговори,просто го изживейте!
 2. @cucyta @ftisland @asha @eowina @felicyti Благодаря ви Да ви се връщат пожеланията
 3. На 15.04 по "Нетфликс" ще е премиерата на новият филм с участието на Кико Мизухара - "Ride or Die" и обещава да е много,много добър,съдейки по трейлъра.
 4. "Better days" е страхотен и силно се надявам да спечели Оскар за чуждоезичен филм. Много е хубав и препоръчвам на всеки,който не го е гледал. "Борат" не съм го гледал,няма и да го гледам де,не е моя тип филми и не мога да коментирам как е играла Мария там,но ако наистина толкова добре си е изиграла ролята,нека спечели. Тъжно ми е да гледам целият този хейт върху нея,без да го е заслужила. "Минари" ще чакам да го видя с по-добро качество,но изглежда мой тип филм и със сигурност ще го гледам. Дори и да не спечели награди,се радвам,че започнаха да оценяват и азиатски актьори и такива с азиатски
 5. Щом казваш Само дето на мен повечето хич не ми мязат на американци и за първи път актьор от азиатски произход е номиниран за оскар. Така че, за мен филмът си е чисто азиатско произведение с история за азиатско семейство.
 6. Шест номинации за Оскар!! Супер новина и най-после азиатското кино започва да бъде оценено подобаващо,дори и филмите да са направени и за американският вкус. Паразитчо прокара пътеката,сега остава да бъде доутъпкана от "Минари" а в бъдеще и от други азиатски филми.
 7. Вчера беше премиерата на японският филм The sun does not move ,който беше сниман в България и естествено с участието на прелестната Hyo Joo . Във връзка за това от няколко дена тя качва доста снимки от времето когато е снимала филма тук ,има такива пред Ню Бояна Филм студио и мен най-вече си ме разсмиват тия с БДЖ Естествено тя си е супер готина ,но страшно много контрастира с остарелите ни вагонетки Няма как да прикача снимките,понеже са в Инстаграм,но може да ги видите в профила й .
 8. Ммм,беше прекрасно. След като изгледах тази превъзходна драма,остана един сладък и приятен послевкус. Истински съпреживявах това,което се случваше на шумната принцеса,на ангела Дан,на архангела. Ще спра с изброяването на другите герои,защото за мен те бяха просто заобикалящата среда. Много красива беше любовта между двамата,толкова им се радвах. Заслужиха си след всичко,което им се случи да имат добър край. От това,което видях си имаше и доста по горещи целувки от стиснати устни )) . Мъж съм си но си признавам,че L си е сладур и има готини трапчинки,спор няма, Ахх,какво да кажа за нашата главн
 9. Ехххх, 90 те ... "Fallen Angels" ***** Forget Him Forget him Forgetting him Means forgetting everything That means losing my sense of direction I lost myself Forgetting him Means forgetting all the happiness That means locking up my heart Living with sorrow and pain It was only him who made me treasure myself and let me use love to change all simple things and make them attractive Forget him How could I f
 10. Като изключим калпавите субтитри ,на които попаднах,то филма си заслужава всяка минута. Съставен е от няколко жанра,като е изпълнен с много мистерия,малко трилър,щипка драма. Заплетена история,красиво заснети сцени,черно-бяла фотография,спиращи дъха гледки от Япония и вълнуващ любовен триъгълник. Насладете му се !
×
×
 • Create New...