Jump to content

blonde

Потребители
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 тофу

About blonde

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 07/23/1984

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://www.dramabeans.com/

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Страната на чудесата
 • Любими сериали
  Повечето...
 • Любими филми
  Всички!

Recent Profile Visitors

1,123 profile views
 1. Бини да се хваща в ръце и бързо да мисли за следващ проект, който да измие лошия/горчив вкус, останал от тоз бълвоч. Много съм разочарована от присъствието му(сякаш нямаше такова), от сценария, абе от всичко. МНОГО! И евала, че завършихте проекта! Големи инати сте, шапки долу! Някой ден ще го догледам, само за да уважа труда ви!
 2. Доволна съм! До средата на сериала чаках всеки нов епизод с голямо нетърпение...После, когато картината взе да става по-ясна, малко изчезна пламъчето, но това не значи, че не си го изгледах с удоволствие! Последните 2 серии бяха като един миг. Искаше ми се малко по-реалистично да ни покажат ситуацията, но явно сценаристката е сложила розовите очила след толкоз мъка и страдание... Незабравими образи на Джи Сонг - Пери Парк, Се Ги, Йо На и братче, Нана, та дори и така изненадващия Мистър Х! Шапки долу за този актьор! Портокалка беше чудесна, Омега-та също...Мама и татко, бабата, майка му....Лошия зеленчук...Всички играха на ниво. Особено внимание искам да обърна на Секретаря! Този сякаш незабележим образ, без който обаче драмата нямаше да е същата. Страхотен избор....Отново.... И така, КМХМ влезе в топ 5-цата ми! Насладете му се! Аз ще го направя отново, някой ден
 3. Йеее, имаме си форум! Мнооооого липсвахте!!! На мен ми хареса обяснението за появата на близнаците и да, как не се бях сетила по-рано... Поиздиша вече леко историята и тоз Алекс дет се появи от нищото, но пък всички са ми толкоооова любими, че бих изгледала още 20 епизода Явно последните напъни ще са на брат'чеда и чичката. Интересно ми е дали ще събудят и зеленчука? Човърка ме и дядката и тази негова любима снаха...
 4. Хм, сори че ще го кажа, но последните 2 епизода нещо не ме впечатлиха...Някак безизвестните ми останаха... Не показаха по-детайлно какво се случва с основните персонажи и се почувствах постно...Например, майка й и взаймоотношенията между двете... Лечителят има фен до гроб в мое лице (много 'убав станал бре, че и талантлив)! Дамата малко безлична визия вади, на фона на тоз красавец, ама знам ли, може да е било търсен ефект ... ОСТ–а беше много приятен за ушенце. И така - много приятно сериалче! Аджумата отрепА рибата -любим образ . С две думи - интересна К-кримка.
 5. Съгласна с Razzormaw! Няма такъв сценарий! Хепииии съм!
 6. Страхотни епизоди, малко остана! Наистина основния сюжет е доста силен и като че ли измести малко останалите персонажи. Ще видим какво ще стане с брат'чета и бившата изгора, чиче и сие.
 7. Не, това е по-добро от "50те нюанса"! Аз ако съм на него, ще взема да направя една реалити - драма по темата...Успехът е повече от гарантиран, предвид откачената публика и желанието й да знае всичко за всички...
 8. Няма такъв образ като Йо На! Се Ги може и да го жертвам и пусна, но нея не! Их, искам сряда!
 9. Няма лошо, имали-дали. Като гледам в Япония са продали и Джекила, и КМХМ. Въпрос на време е и в Китай да зяпат шедьовъра с Джи Сънг и екип. Добре, че са се отпушили работите, че напоследък явно все по-трудно стават тез пазарлъци. Друг е въпросът кое колко струва и заслужава ли си...Определено известността на Бини е повлияла на цената (в случая). Последните 2 епизода доразвиха екшън-трилъра-драмата...Поне вече ги няма малоумните диалози от първите епизоди. Ако беше така от самото начало и рейтинга щеше да е друг... Чакаме следващите серии.
 10. Това да не е по повод бозата "50 нюанса сиво"? Целия свят е луднал...
 11. Не, искам официално да се оплача! В процес на превод съм на "Scarlet Innocence" и просто не се издържа! То бива, бива толкоз мъжка хубост, ама тук Всевишният е прекалил! Просто нямам сили вечееееее! Искам отпуска и подобен (същия) мъжага!
 12. Няма такава лудницаааа! Горкия Орион-чо! Каква танцова стъпка само е отворила Йо На... Oмо, Омо, ще има опит и за целувка!!!
 13. И 8-ми тотално раздвижи постната манджа, чак неочаквано...Стана интересно. Хич не очаквах такава изненада Директор Гу взе да показва човещинка и да става все по-симпатичен, съответно Робин малко-по сериозен.
×
×
 • Create New...