Jump to content

leesophi

Потребители
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно leesophi

  • Рожден ден 11/28/1997

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София
  • Любими сериали
    Boys Before Flowers, You're Beautiful...
  • Любими филми
    Death Bell, The Doll Master, My Boyfriend Is Type B...

leesophi's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

2

Обществена Репутация

  1. leesophi

    F.T Island

    Здравейте! FT Island са първата корейска група, която чух (незнам преди колко години.. 1-2) , но досега не съм сваляла техни цели албуми, а само отделни песни... та искам да ви помоля за една услуга.. Има ли някаква възможност някой да състави списък с линкове за сваляне на албумите им.. Моля..
  2. Мерси на всичи за предложенията ви ще преразгледам всички от филмите..
  3. Искам филм от типа на Dream High.. ии друг филм от типа на The Figurative: Plan B ..
  4. Само ако имаше някакъв начин да разбираме и имената на песните.. Но иначе идеята е страхотна!
  5. Fighting. . . ★

  6. leesophi

    F.T Island

    В дома им е имало пожар! Компютарът е гръмнал... Добре, че никой не е пострадал.. Темата на английски.
  7. Преди не съм попадала на такъв филм.. имам предвид, че сериалчето ми стана любимо преди да съм изгледала и 1 еп. А за Бини.. вече наистина се уверих какъв страхотен актьор е!! В началото на филма не бях много сигурна за размяната на телата, но все пак това помогна доста за развиването на романтиката.. така де .. прекарваха доста време заедно когато бяха разменени!! Ами филма се нарежда сред първите в класацията ми.. Дори на 1-во място..
  8. Ее аз мога смело да потвърдя че този филм е любимият ми! Наистина е страхотен и историйката си я бива, а за ангелчетата нямам думи! Джеръми беше наистина голям образ!
  9. Е при мен този филм се нарежда в ТОП 10 е все пак той бе първия ми корейски филм, който и ме запали изцяло по Азия, а и е наистина хубав! А тези двамцата [Джун Пьо и Джан Ди] са прекрасна двойка ..
  10. leesophi

    Haruki Murakami

    Аз лично на тези книжки попаднах съвсем случайно в една книжарница и в момента чета една от тях .. "Преследване на дива овца" .. абе онази с овцата и червената звездичка .. и между другото книжката не е никак зле
  11. Амии.. здрасти и от мен. Казвам се Софи.. родом съм от София и си живея в София.. Амии на 13 съм (да.. знам че на повечето филми (корейски и японски), които съм гледала има едно значенце на което пише "15" , ама аз продължавам да си ги гледам..) хмм имам си брат-близнак... незнам защо го споменавам.. Домашни любимци - не.. преди имах рибки, но сега ги няма.. Ето как започнах с манията по Азия : Първоначално започнах с анимета, но в последствие намерих и филмите и ми харесаха сега слушам и музика.. ии за каквото и да ми говорят все се сещам за Азия.. .. Амии това е за сега..
×
×
  • Създай нов...